nasos512 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Έχει πάρει κανεις το mystery box του JapanHall?, έχουνε μια καλή προσφορα και δείχνει αρκετά δώρα μέσα και ήθελα να ρωτήσω πριν αγοράσω, είδα μια διαφήμιση στο facebook και ήθελα να ρωτήσω πριν το αγοράσω, έχω πάρει mystery box από ebay και ήτανε αρκετά καλο, και τώρα βρήκα αυτό εδώ και είναι ελλάδα. εάν κάποιος έχει πάρει γράψτε σας παρακαλώ η στείλτε μου ένα μήνυμα https://japanhall.com/index.php?route=product/category&path=140 ευχαριστώ
skar1983 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Σαν την τυχερή σακούλα από τα περίπτερα μου ακούγεται.
nasos512 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Στις 5/2/2020 στις 4:33 ΜΜ, skar1983 είπε Σαν την τυχερή σακούλα από τα περίπτερα μου ακούγεται. Τελικά το πήρα, το πήρα την τεταρτη μου ήρθε την παρασκευή με acs αγόρασα το μεσαίο 29euro, είχε μέσα: 1 bletooth ακουστικό 1 mini ηχείο με bluetooth 1 Anime character (One piece Ζορό) 1 ακουστικά σαν airpods (αλλα όχι από την apple, από Ιαπωνικούς κατασκευαστές) 1 ρολοι που είχε κρυφό μέρος για να ανάψεις το τσιγάρο 1 powerbank 15000mha 1 fast charger(που βάζεις το τηλέφωνο πάνω του χωρίς καλώδιο και φορτίζει, είναι και βάσει για το αυτοκίνητο) 1 ζευγάρι γυαλιά ιλίου 1 smart watch ( για τρέξιμο και τέτοια) 1 μπλουζάκι μαύρο που γραφή(Anime Lover μπροστά, και πίσω : SENPAI) 1 Ζευγάρι σκουλαρίκια 1 μεγάλο κολιέ με πέτρες(αρκετά ωραίο) και 1 αρκουδάκι που γραφή ''will you be my valentines'' αρκετά πράγματα μπορώ να πω και άξιζε πολύ επειδή έψαξα κάποια πράγματα στο google, και κοστίζουνε αρκετά, μονο ένα θέμα, τι να κάνω τα σκουλαρίκια και τον κολιέ αφού δεν έχω κοπέλα🤣🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα