Προς το περιεχόμενο

Aoc 24g2u 144 hz 169€ eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα πει δε προλάβατε ρε παιδιά; Είναι το eshop ο μοναδικός reseller της AOC στην Ελλάδα και δεν το ξέρουμε; Οθόνη είναι ρε σεις, όχι τροφή για να ζήσετε. Και κλασσικά όταν έρθει και στα άλλα καταστήματα θα είναι πιο φτηνή από το eshop. Αλλά στου "αλκοολικού" την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, έ;

🤣

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 2
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, snips είπε

Αλλά στου "αλκοολικού" την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, έ;

🤣

Εγώ ξέρω το "τόσα ξέρεις, τόσα λες".

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, snips είπε

Τι θα πει δε προλάβατε ρε παιδιά; Είναι το eshop ο μοναδικός reseller της AOC στην Ελλάδα και δεν το ξέρουμε; Οθόνη είναι ρε σεις, όχι τροφή για να ζήσετε. Και κλασσικά όταν έρθει και στα άλλα καταστήματα θα είναι πιο φτηνή από το eshop. Αλλά στου "αλκοολικού" την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, έ;

🤣

Δεν έχω ιδέα από οθόνες απλά ρώτησα αφού δεν υπάρχει θ άλλη σε τέτοια καλή τιμή μήπως να πάρω την άλλη μιας και είναι σε προσφορά 

2 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε
Panel VA.....Χρόνος Απόκρισης (GTG) 4 ms...ουτε καν ομως?!

αναλογα τι θες βασικα....

Και τα παιχνιδάκια μου τα παίζω , τα τις ταινίες βλέπω. Από ολα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, petran91 είπε

Σκέφτηκες πολύ για να κάνεις τέτοιο σχόλιο αγορίνα μου ε;

Classic!

@iSAD

Το κατάλαβα, άσχετα αν κάποιοι πειράζονται που τους κατηγορούμε τις "προσφορές" τους. Που δεν κατηγόρησα. Απλά αυτό το "τρέξτε παιδιά, μοιράζουν δολλάρια" καυτηρίασα. Το θέμα είναι αν την θες την οθόνη ΤΩΡΑ. Προσφορές βγαίνουν κάθε μέρα. Και πίστεψε με, το ότι διάφορα προιόντα μπαινβγαίνουν σε θέματα προσφορών δεν τα κάνουν πάντα και "ευκαιρίες, τρεχάτε γιατί χανόμαστε". Υπομονή θέλει.

Επεξ/σία από snips
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

H οθονη εχει εξαντληθει εδω και ωρες - μελι ειχε ;  24 ιντσες  ... Εδω πηρα τη 32G1 και μου φαινεται μικρη 

Μικρη η 32αρα; τι αποσταση εχεις απο την οθονη; Εμενα η 24αρα μου φενεται μεγαλη αλλα ειμαι κοντα 40-50 ποντους.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, iSAD είπε

Δεν έχω ιδέα από οθόνες απλά ρώτησα

Και τα παιχνιδάκια μου τα παίζω , τα τις ταινίες βλέπω. Από ολα

διαβασε/δες βιντεακια τι ειναι va panel tn και ips....γενικα va δεν νομιζω παντως πως αξιζει

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, snips είπε
42 λεπτά πριν, petran91 είπε

Σκέφτηκες πολύ για να κάνεις τέτοιο σχόλιο αγορίνα μου ε;

Classic!

Ενώ εσύ τα σκέφτηκες πολύ για να τα πεις όλα αυτά.

Η οθόνη κυκλοφορεί από τον Οκτώβρη του 19 αν όχι νωρίτερα. Έχει έρθει και στο Σκρουτζ σε τιμή περίπου 200+ μεταφορικά και έχει εξαφανιστεί και από εκεί. Την είχε φέρει και ο Κωτσόβολος στα 200 και εξαφανίστηκε επισης.τα ευρωπαϊκά αμαζον την έχουν 200+ μεταφορικά αλλά διαθέσιμη σε 1 με 2 μήνες. Η τιμή του eshop ήταν η καλύτερη πανευρωπαϊκά. Την εκθειάζουν όλοι για την τιμη της. Επομένως η συγκεκριμένη τιμή ήταν τρέξτε να προλάβετε.

Εσύ χωρίς να έχεις ιδέα για το μόνιτορ και τι παίζει μπήκες να πεις απλά την εξυπνάδα σου. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει και με το παραπάνω το VA. Mεχρι πρότεινος ήμουν πάντα με IPS. (εκτός από μια MPVA της philips πριν αρκετά χρόνια). Από την στιγμή που έβαλα VA δεν ξαναγυρίζω σε IPS. Για ποιον λόγο; Για το -1 -2 λιγότερο ms στην "απόκριση" ? Απείρως καλύτερα χρώματα. Για gaming την έχω πρωτίστως. Φυσικά δεν βλέπεις ghosting στα 4ms. (Samsung LC27JG50). Και ευτυχώς δηλαδή που δεν υπήρχε η ΑΟC του θέματος διαθέσιμη κανα μηνα πριν την οποία ομολογουμένως την χαλβάδιαζα. Έτσι ανεβήκαμε στις 27''.

@petran91

Φίλε γίνεσαι κουραστικός και υποβαθμίζεις την συζήτηση. Κοίτα τι έγραψα καλύτερα. Καλό κάνει. Αλλιώς, υπάρχουν και άλλα θέματα για ίσως πιο αποτελεσματικό σχολιασμό εκ μέρους σου.

Επεξ/σία από snips
  • Like 1
Δημοσ.

ρε θα μας παρατησετε επιτελους με την κοντρα σας??? ελεος δηλ

σε ποστ πιο πισω εβαλα απο το reddit πως εχουν αλλαξει την κατασκευη της σε σχεση με τα αρχικα reviews

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, snips είπε

🤣

Βασικά ναι, αυτή τη στιγμή μόνο το eshop την πουλάει ελλαδα(στην καλύτερη τιμή ευρωπαϊκά) και είναι ανάρπαστη παγκοσμίως, αν κάποιος ψάχνει για οθόνη ναι είναι μια πολυ καλή ευκαιρια, ήταν για την ακρίβεια γιατί τελείωσε το στοκ

Αν σκεφτείς ότι για πολλούς η οθόνη σχετίζεται και με τη δουλειά τους τότε ναι είναι και τροφή για να ζήσουν, αλλά έπρεπε να την πεις τη μαλακια σου,με το συμπαθειο

Επεξ/σία από Nero55
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν άλλαξε ακόμη σε μένα λεει " μη ελεγμένο ". Θα ενημερώσω ( με αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής )

Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή για ένα εξαιρετικό μονιτορ τέτοιων χαρακτηριστικών. Βέβαια με ανησύχησε αυτό που ανέφερε το παλικάρι στις πρώτες σελίδες για τις νεότερες παρτίδες. Έχουμε στοιχεία εάν είναι μόνο οι 27αρες που έχουν "θέμα";

Δημοσ.
4 ώρες πριν, snips είπε

🤣

Ips, 144hz,169€ η ποιο φθηνή έπαιζε στα 205 - 210 πριν περίπου 2 μήνες χωρίς μεταφορικά και σε πολλά καταστήματα να περιμένεις κανα 20 ήμερο και είναι μια οθόνη με βάση real reviews αξίζει φουλ

+τα usb hub, και την βαση/ρύθμιση ύψους κλπ 

• Like 1
Δημοσ.

Ελέγξτε την καλά εντός 14ων ημερών.

HolyKnightHun
13d

ISO 13406 allows 1 dead pixel, but based on how long ago did you buy the monitor you have 14 days to return without any reason given. If it bothers you do that and buy an other.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...