Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Τρομερή προσφορά εγώ προσωπικά την 27αρα θέλω
Pansar24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Την πήρα και εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη σε αυτή την τιμή
panagiotis54 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Exploticon είπε εφυγε παραγγελια απο την παρασκευη και ειπα να μην πω τιποτα γιατι θα πεσετε ολοι σαν τα κορακια μπας και το παραλαβω την τιμη δεν την εχουν αλλαξει απο τοτε αρα παιζει να την παρουμε κανονικα!! μεσα στο πνευμα του φορουμ και της συλλογικοτητας 1 ώρα πριν, Kenny McCormick είπε Μήπως γνωρίζει κάποιος στα πόσα καμμένα πίξελ και πάνω σου αναγνωρίζουν αλλαγή προϊόντος; Γιατί έβαλα παραλαβή από το κατάστημα και έτσι χάνω (νομίζω) το δικαίωμα αδικαιολόγητης υπαναχώρησης. https://eu.aoc.com/en/warranty-information Pixel Policy -ISO 9241-307 Class 1 δεν εχει dead pixel policy εχει complicated μπουρδες 1
tomtsir Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Βρε παιδιά , αυτό τον μήνα δεν ήθελα να πάρω οθόνη.... μην με πιέζετε...μην!! 😥
nikolas_kriti Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε μεσα στο πνευμα του φορουμ και της συλλογικοτητας https://eu.aoc.com/en/warranty-information Pixel Policy -ISO 9241-307 Class 1 δεν εχει dead pixel policy εχει complicated μπουρδες Άρα άμα έρθει με Dead Pixel κλαιμεεε??
panagiotis54 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 αν ερθει με dead pixel εχεις περιθωριο 14 μερες να το γυρισεις....αν το δεις/αν βγει μετα απο 14 μερες πηρες κατι μεγαλο πρασινο και ιδιατερως δροσερο
kostas123pao Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε αν ερθει με dead pixel εχεις περιθωριο 14 μερες να το γυρισεις....αν το δεις/αν βγει μετα απο 14 μερες πηρες κατι μεγαλο πρασινο και ιδιατερως δροσερο Θα τη γυρίσεις πίσω και επειδή θα ναι ανοιχτή το eshop δεν θα την δεχτεί πίσω ή θα σου κρατήσει ενα ποσό. 1 1
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, kostas123pao είπε Θα τη γυρίσεις πίσω και επειδή θα ναι ανοιχτή το eshop δεν θα την δεχτεί πίσω ή θα σου κρατήσει ενα ποσό. Τι λες μάτια μου ότι ηλεκτρονικό αγοραστεί ανοίξει δεν ανοίξει έχεις 14 μέρες να το γυρίσεις πίσω και να πάρεις όλο το ποσό πίσω δεν υπάρχει αυτό που λες. 3
petran91 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε Τι λες μάτια μου ότι ηλεκτρονικό αγοραστεί ανοίξει δεν ανοίξει έχεις 14 μέρες να το γυρίσεις πίσω και να πάρεις όλο το ποσό πίσω δεν υπάρχει αυτό που λες. Άλλο τι θα έπρεπε να εφαρμόζεται και άλλο τι εφαρμόζεται τελικώς. Αν είναι ανοιγμένο το προιόν δεν το δέχονται πίσω όλα τα καταστήματα. Και αν πρέπει να τσακωθώ και να φωνάζω για να το επιτύχω τελικώς, απλά δεν ασχολούμαι. Στην περίπτωση του Eshop στους όρους χρήσης δεν αναφέρει κάτι βέβαια στις επιστροφές για ανοιγμένο/χρησιμοποιημένο προιόν, και δεδομένου ότι έχουν και stock house που μπορούν να πουλήσουν τα ανοιγμένα προιόντα θεωρώ ότι μπορεί και να δέχονται επιστροφές χωρίς λόγο.
Kenny McCormick Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, kostas123pao είπε Θα τη γυρίσεις πίσω και επειδή θα ναι ανοιχτή το eshop δεν θα την δεχτεί πίσω ή θα σου κρατήσει ενα ποσό. Ισχύει αυτό το έχω ζήσει. Τότε είχα ένα γνωστό στο κατάστημα εκεί και το κανόνισε. 1
lionheart75 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Πήρα και εγώ μια για παραλαβή από eshop point. Μέχρι να έρθει θα έχω χρόνο να το ψάξω παραπάνω και να αποφασίσω πως θα ενεργήσω καθώς η τιμή για αυτά τα specs είναι μια χαρά. Στις 24" η Fhd ανάλυση είναι όσο πρέπει, επίσης δεν θέλεις και πανάκριβη κάρτα για να πιάσεις πάνω από 100hz στην πλειονότητα των περιπτώσεων και για το δεύτερο σύστημα μου με μια RX590 φαντάζει λουκούμι η οθόνη. Ιδωμεν. 3
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, petran91 είπε Άλλο τι θα έπρεπε να εφαρμόζεται και άλλο τι εφαρμόζεται τελικώς. Αν είναι ανοιγμένο το προιόν δεν το δέχονται πίσω όλα τα καταστήματα. Και αν πρέπει να τσακωθώ και να φωνάζω για να το επιτύχω τελικώς, απλά δεν ασχολούμαι. Στην περίπτωση του Eshop στους όρους χρήσης δεν αναφέρει κάτι βέβαια στις επιστροφές για ανοιγμένο/χρησιμοποιημένο προιόν, και δεδομένου ότι έχουν και stock house που μπορούν να πουλήσουν τα ανοιγμένα προιόντα θεωρώ ότι μπορεί και να δέχονται επιστροφές χωρίς λόγο. Πας πολύ απλά με τον νόμο από την ευρωπαϊκή ένωση στα χέρια και τελειώνει η συζήτηση εκεί ας λένε ότι βλέπουν και δράκους επέστρεψα πρόσφατα μια συσκευή μασάζ σε ένα άσχετο κατάστημα εντός εγγύησης γιατί ήταν μόνο 6 μηνών με τα πολλά πολλά μίλησα με την προϊσταμένη που είχαν μου είπε εκεί τα δικά τις εγώ τα δικά μου περί ευρωπαϊκή ένωση, στην τελική τους έστειλα την συσκευή με δικά τους έξοδα με τον νόμο εκτυπωμένο μέσα σε 2 μέρες το έστειλαν πίσω φτιαγμένο με δικά τους έξοδα δεν τους συμφέρει να μπλέξουν με τον Συνήγορο του Καταναλωτή πόσο μάλλον αν ξεκινήσει διαδικασία, απλά πρέπει να τους υπενθυμίσεις ότι γνωρίζεις τα δικαιώματα σου σαν καταναλωτής 1
Nero55 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 πήρα και εγώ 2 γιατί η προηγούμενη οθόνη άφησε την ψυχή της..βασικά εγώ την ξεψυχησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα