Προς το περιεχόμενο

Aoc 24g2u 144 hz 169€ eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είπαν και οι άλλοι ολα τα καταστήματα στην Ελλάδα λειτουργούν όπως σου είπα.

Πριν μερικά χρόνια ενας φίλος μου αγορασε ενα λαπτοπ απο το eshop το οποίο ειχε μερικα pixel καμμένα. Το έστειλε πισω και του είπαν οτι η εγγύηση δεν το καλύπτει και για να το πάρουν πισω του κράτησαν 50€ επειδή ηταν ανοιχτό. 

Οθόνη μόνο απο Amazon που έχουν σωστο support. 

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Πας πολύ απλά με τον νόμο από την ευρωπαϊκή ένωση στα χέρια και τελειώνει η συζήτηση εκεί ας λένε ότι βλέπουν και δράκους επέστρεψα πρόσφατα μια συσκευή μασάζ σε ένα άσχετο κατάστημα εντός εγγύησης γιατί ήταν μόνο 6 μηνών με τα πολλά πολλά μίλησα με την προϊσταμένη που είχαν μου είπε εκεί τα δικά τις εγώ τα δικά μου περί ευρωπαϊκή ένωση, στην τελική τους έστειλα την συσκευή με δικά τους έξοδα με τον νόμο εκτυπωμένο μέσα σε 2 μέρες το έστειλαν πίσω φτιαγμένο με δικά τους έξοδα δεν τους συμφέρει να μπλέξουν με τον Συνήγορο του Καταναλωτή πόσο μάλλον αν ξεκινήσει διαδικασία, απλά πρέπει να τους υπενθυμίσεις ότι γνωρίζεις τα δικαιώματα σου σαν καταναλωτής 

Η ευρωπαική ένωση έχει οδηγία, ο ελληνικός νόμος αναφέρει για επιστροφές για το προιόν "στην αρχική του κατάσταση" αφήνοντας το περιθώριο στα μαγαζιά να το ερμηνεύσουν όπως θέλουν και στην προκειμένη περίπτωση ως σφραγισμένο.
Επειδή ήθελα να χρησιμοποιήσω το δικαίωμα αυτό πριν 2-3 χρόνια για κινητό που είχα ανοίξει, είχα μπει στη διαδικασία να το ψάξω και σε επικοινωνία μου με την γραμμή καταναλωτή μου είπαν τα παραπάνω που ανέφερα. Έχω ανοίξει και θέμα εδώ τότε, θα το ψάξω να το βάλω και εδώ.

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Πας πολύ απλά με τον νόμο από την ευρωπαϊκή ένωση στα χέρια και τελειώνει η συζήτηση εκεί ας λένε ότι βλέπουν και δράκους επέστρεψα πρόσφατα μια συσκευή μασάζ σε ένα άσχετο κατάστημα εντός εγγύησης γιατί ήταν μόνο 6 μηνών με τα πολλά πολλά μίλησα με την προϊσταμένη που είχαν μου είπε εκεί τα δικά τις εγώ τα δικά μου περί ευρωπαϊκή ένωση, στην τελική τους έστειλα την συσκευή με δικά τους έξοδα με τον νόμο εκτυπωμένο μέσα σε 2 μέρες το έστειλαν πίσω φτιαγμένο με δικά τους έξοδα δεν τους συμφέρει να μπλέξουν με τον Συνήγορο του Καταναλωτή πόσο μάλλον αν ξεκινήσει διαδικασία, απλά πρέπει να τους υπενθυμίσεις ότι γνωρίζεις τα δικαιώματα σου σαν καταναλωτής 

Ποιος νόμος επιτρέπει να γυρίσεις ανοιγμένο ΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ προιόν; Το δικαιώμα υπαναχώρησης προυποθέτει σφραγισμένη συσκευασία, και αγορά απο ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν έχει να κάνει με την εγγύση του κάθε καταστήματος/προμηθευτή. Αν δεχτεί κάποιο κατάστημα ανοιγμένο προιόν πίσω, σας έχει κάνει μια ωραιότατη ΧΑΡΗ, και δεν έχει να κάνει με κάποιο δικαίωμα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, papp0us είπε

Ποιος νόμος επιτρέπει να γυρίσεις ανοιγμένο ΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ προιόν; Το δικαιώμα υπαναχώρησης προυποθέτει σφραγισμένη συσκευασία, και αγορά απο ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν έχει να κάνει με την εγγύση του κάθε καταστήματος/προμηθευτή. Αν δεχτεί κάποιο κατάστημα ανοιγμένο προιόν πίσω, σας έχει κάνει μια ωραιότατη ΧΑΡΗ, και δεν έχει να κάνει με κάποιο δικαίωμα.

Πως διαπιστωνεις οτι το σφραγισμενο προιον ειναι προβληματικο; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, RasAlGhul είπε

To προβληματικό το επιστρέφεις ΚΑΙ ανοιγμένο. Απλά με την υπαναχώρηση μπορείς να επιστρέψεις το προιόν χωρίς την παραμικρή δικαιολογία μέσα σε 14 μέρες. Σφραγισμένο εννοείται.

Δε χρειάζεται να έχεις λόγο. απλά λες δεν το θέλω έκανα λάθος αγορά πάρτο πίσω, και είναι αναγκασμένοι να το πάρουν. 

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, papp0us είπε

Στον Κωτσόβολο πάντως ένα soundbar που πήρα και το επέστρεψα την επόμενη μέρα αφού δεν μου έκανε το πήραν πίσω κανονικά 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, RasAlGhul είπε

Στα MediaMarkt πάντως, όταν τα επιστρέφεις σφραγισμένα ηλεκτρονικά, συνήθως τα ανοίγουν μπροστά σου και τα ελέγχουν.

Στο Πλαίσιο, τα παίρνουν κατευθείαν χωρίς ερωτήσεις και έλεγχο (πέρα από έναν τυπικό εξωτερικά στο κουτί).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

Στον Κωτσόβολο πάντως ένα soundbar που πήρα και το επέστρεψα την επόμενη μέρα αφού δεν μου έκανε το πήραν πίσω κανονικά 

Ναι εννοείται, δεν αντιλέγω, απλά σου λέω οτι αυτό είναι χάρη απο το κατάστημα, μην το λάβεις αλλιώς. Ήθελε να σε εξυπηρετήσει και το πήρε πίσω. Το α' σκρουτζομάγαζο δεν έχει τις πλάτες του κωτσόβολου για να το πάρει ανοιχτό πίσω χωρίς να σε χρεώσει, γιατι ούτε ο προμηθευτής τους θα το πάρει πίσω, οπότε απλά θα το χρεωθεί.

Στο Πλαισιο μου είχα κόψει 15% απο ένα τροφοδοτικό, γιατι απλά έβγαλα τη ζελατίνα, και δικαιολογημένα, γιατι αν εγώ πήγαινα να πάρω καινούργιο δε θα το έπαιρνα με ανοιγμένη ζελατίνα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

1η φορα το ακουω αυτο...οτι δηλ τι? του το εφτιαξαν οι ιδιοι? τι κανει δηλ το 50αρικο?

Δεν του το φτιαξαν. Το πήραν πισω και επειδή ήταν ανοιχτό του κράτησαν 50€ απο το refund του. 

Δημοσ.

το 50αρικο ειναι αυθαιρετο? αν ημουν ωραια γκομενα και εκανα τα γλυκα ματια θα γινοταν 20αρικο? ειναι παγια πολιτικη?

παντως γενικα ειναι μην σου τυχει....

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aurumnus είπε

Αυτή η οθόνη είναι για GPU επιπέδου RX 580/590; Για gaming στα 1080/144fps;

αναλογα τον τιτλο και τι CPU εχεις

σε esports csgo/lol/fortnite τα πιανει σχετικα ευκολα 

σε αλλα games θα κανεις αρκετες υποχωρήσεις στα γραφικα 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostas123pao είπε

Δεν του το φτιαξαν. Το πήραν πισω και επειδή ήταν ανοιχτό του κράτησαν 50€ απο το refund του. 

Δεν το καταλαβαινω αυτο. Γιατι οχι 20; Γιατι οχι 100;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panagiotis54 είπε

το 50αρικο ειναι αυθαιρετο? αν ημουν ωραια γκομενα και εκανα τα γλυκα ματια θα γινοταν 20αρικο? ειναι παγια πολιτικη?

παντως γενικα ειναι μην σου τυχει....

Δεν ξέρω πως υπολόγισαν το ποσό αλλά ειναι αρκετά μεγάλο και ειδικά για ενα λαπτοπ που κόστιζε κάτω από 500€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...