lionheart75 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Nero55 είπε πήρα και εγώ 2 γιατί η προηγούμενη οθόνη άφησε την ψυχή της..βασικά εγώ την ξεψυχησα Tης έριξες μπουκέτo;
Amix Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Περιμενα τοσο καιρο την συγκεκριμενη οθονη και δεν προλαβα να παραγγειλω Οποιος αλλαξει γνωμη παρακαλαω πολυ να μου πει.
RasAlGhul Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, CaseyBullitt είπε Εριξα κι εγώ μια παραγγελία παρόλο που είχα ήδη 144hz (benq xl2411) εδώ και κάποια χρόνια, το ips και το freesync μου φάνηκαν καλό upgrade. Τωρα αν θα παραλάβουμε ποτέ θα δείξει. Εχει λάβει κανεις mail επιβεβαίωσης απο όσους προλαβαν και παρήγγειλαν ; Είμαι στο στάδιο Συγκέντρωσης Προϊόντων. Λογικά αφού πέρασε τον Έλεγχο Διαθεσιμότητας θεωρώ αδύνατο να μην παραλάβω 🙏
soulprophet Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, RasAlGhul είπε Είμαι στο στάδιο Συγκέντρωσης Προϊόντων. Λογικά αφού πέρασε τον Έλεγχο Διαθεσιμότητας θεωρώ αδύνατο να μην παραλάβω 🙏 πλήρωσες με κάρτα;
Nero55 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Tης έριξες μπουκέτo; της εριξα ποντικι 😫😂 εγω που πηρα με αντικαταβολη ειμαι ακομη στον Έλεγχο Διαθεσιμότητας Προϊόντων Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από Nero55
aekoriginal21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Κι εγώ στον έλεγχο διαθεσιμότητας είμαι, βέβαια παρήγγειλα με το που ανέβηκε η προσφορά οπότε θεωρώ οτι πρόλαβα. Το θέμα είναι πότε θα παραλάβουμε.
hasiotis_john Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν googlaρετε θα σας το βγάλει σε ένα Ελληνικό κατάστημα στα 208 ευρώ, απλά είδα 173 στην αρχή και χάρηκα! Εμένα είναι ακόμα στον έλεγχο διαθεσιμότητας. Τουλάχιστον φαίνεται πως κάποιοι θα παραλάβουν. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από hasiotis_john
panagiotis54 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 μια απο τα ιδια με vikonia και αντικαταβολη...για να δουμε 4 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε ... άκυρο, ήταν χωρίς φπα η τιμή! Αν googlaρετε θα σας το βγάλει σε ένα Ελληνικό κατάστημα στα 208 ευρώ, απλά είδα 173 στην αρχή και χάρηκα! Εμένα είναι ακόμα στον έλεγχο διαθεσιμότητας. Τουλάχιστον φαίνεται πως κάποιοι θα παραλάβουν. σε πηραν τηλ?? σου ηρθε μαιλ?
hasiotis_john Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το eshop πάντα σου στέλνει mail που με λινκ ελέγχεις την πορεία της παραγγελίας. Αν σε πάρουν τηλέφωνο θα είναι για κακό! 😛 (αν και μπορεί να ενημερώσουν ότι θα καθυστερήσει) Το άκυρο που έγραψα για τον φπα, πήγαινε για το κατάστημα που βρήκα στο google και όχι για το eshop, εκεί περιμένουμε! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από hasiotis_john
Exploticon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε ... άκυρο, ήταν χωρίς φπα η τιμή! αυτο στο ειπαν η το λες ετσι μονος σου? γιατι εγω το εχω παραγγείλει απο την παρασκευη και η τιμη ηταν ακομα ιδια. Εστειλα επίσης email και δεν μου ειπαν κατι για την τιμη μου ειπαν απλα οτι περιμενουν ακομα αποθεμα!! edit:ακυρο τωρα ειδα την απαντηση σου Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από Exploticon
RasAlGhul Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, soulprophet είπε πλήρωσες με κάρτα; Οχι. Παραλαβη απο καταστημα και πληρωμη εκει. 1 ώρα πριν, Vikonia είπε Για να δούμε 😝 Στα ιδια ειμαι κι εγω.
petran91 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Και γω στην αναμονή μαζί σας μάγκες Οι υπόλοιποι είμαστε στο επόμενο στάδιο δηλαδή στο "συγκεντρωση προϊόντων". Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό, μπορεί απλά να πρέπει να "πατήσει το οκ" κάποιος υπάλληλος για να προχωρήσει. 1
iSAD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Για μας που δεν προλάβαμε κάτι τέτοιο αξίζει? https://www.e-shop.gr/othoni-samsung-lc24rg50fquxen-24-full-hd-curved-144hz-p-PER.156200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα