Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγαλη απατη. Στα περισσοτερα απλα μοιραζουν τη μια μεριδα σε δυο. Για κοπελες βεβαια, που απλα τσιμπανε και δεν τρωνε οπως εμεις, μια χαρα ειναι, εχουν και ποικιλια πχ στις γλυκες κρεπες. Για εμας ειναι κοροιδια.

Επεξ/σία από sexymwro7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει αυτό με τις μερίδες.

Επίσης δεν ξέρω αν γίνεται μόνο σε μένα αλλά όταν παραγγέλνω και πληρώνω με κάρτα κάνει το διπλάσιο χρόνο απ όταν παραγγέλνω και πληρώνω στο delivery.

Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές σε διάφορα μαγαζιά που δοκίμασα.

Επεξ/σία από iCyd
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kkailas είπε

Την πρωτη φορα ηταν καλη προσφορα μετα αρχισαν να πετσοκοβουν τις μεριδες 🤷‍♂️

Δεν ισχύει (τουλάχιστον από εκεί που τρώω εγώ) το πρόβλημα που εντόπισα εγώ ήταν ότι ακρίβυναν 20-30% τις τιμές μέσα στο efood στα προϊόντα του 1+1.

Τώρα κάποια καινούρια μαγαζιά έβγαλαν γερά ντιλ, όταν δούνε ότι όλος ο τζίρος γίνεται από αυτά θα το μετανιώσουν γρήγορα :P :P 

πχ Ένα κατάστημα που αγοράζω περιστασιακά μισό κοτόπουλο σούβλας κάνει (βασικά έκανε) 4 ευρώ, στο efood πλεον το έχουν 1+1 και το χρεώνουν 9 🤯

2 λεπτά πριν, iCyd είπε

Επίσης δεν ξέρω αν γίνεται μόνο σε μένα αλλά όταν παραγγέλνω και πληρώνω με κάρτα κάνει το διπλάσιο χρόνο απ όταν παραγγέλνω και πληρώνω στο delivery.

Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές σε διάφορα μαγαζιά που δοκίμασα.

Εγώ αγοράζω αποκλειστικά με paypal / κάρτα, οι χρόνοι είναι το ίδιο αν όχι καλύτεροι. Εκτός και αν στην περιοχή σου εκμεταλεύονται το γεγονός ότι τους προπληρώνεις. Το κάνουν αρκετά μαγαζιά. 

Υπάρχουν μαγαζιά που ούτως η άλλως παραδοσιακά λενε 20 λεπτά και κάνουν 1 ώρα αλλά αυτό γίνεται με όποιον τρόπο και αν παραγγείλεις :P :P 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Billator είπε

Εγώ αγοράζω αποκλειστικά με paypal / κάρτα, οι χρόνοι είναι το ίδιο αν όχι καλύτεροι. Εκτός και αν στην περιοχή σου εκμεταλεύονται το γεγονός ότι τους προπληρώνεις. Το κάνουν αρκετά μαγαζιά. 

Υπάρχουν μαγαζιά που ούτως η άλλως παραδοσιακά λενε 20 λεπτά και κάνουν 1 ώρα αλλά αυτό γίνεται με όποιον τρόπο και αν παραγγείλεις :P :P 

Τα μαγαζιά που παίρνω είναι δοκιμασμένα  , έχω πάρει πάρα πολλές φορες και συνήθως τις ίδιες ωρες γινεται η παραγγελία.

Την προπληρωμή την παραεκμεταλλεύονται , τι να πεις. 

• Moderators
Δημοσ.

Να πουμε μιας και δεν το βλεπω γραμμενο σε σχολιο, οτι αφορα ελαχιστα προιοντα και πολυ λιγα μαγαζια. Το ξερο 1+1 του τιτλου υπαρχει μονο στον τιτλο και στο διαφημιστικο τους email.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...