venuets Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 εχω ενα discord server και θα ήθελα να μάθω δυο τρία πράγματα μπας και μου λυθούν κάτι απορίες. πως μπορώ να δω ποιος έκανε invite κάποιο μέλος; είμαι διαχειριστής/κατοχος στον server
dompred Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, tsoubas είπε εχω ενα discord server και θα ήθελα να μάθω δυο τρία πράγματα μπας και μου λυθούν κάτι απορίες. πως μπορώ να δω ποιος έκανε invite κάποιο μέλος; είμαι διαχειριστής/κατοχος στον server Βελάκι δίπλα στο όνομα του σέρβερ > server settings > invites και βλέπεις ποιες είναι οι ενεργές προσκλήσεις, πόσο χρόνο έχουν ακόμα μέχρι να λήξουν, ποιος τις δημιούργησε και για ποιο κανάλι του σέρβερ. Μπορείς να ορίσεις ποιος μπορεί να δημιουργεί προσκλήσεις στα roles.
venuets Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, dompred είπε Βελάκι δίπλα στο όνομα του σέρβερ > server settings > invites και βλέπεις ποιες είναι οι ενεργές προσκλήσεις, πόσο χρόνο έχουν ακόμα μέχρι να λήξουν, ποιος τις δημιούργησε και για ποιο κανάλι του σέρβερ. Μπορείς να ορίσεις ποιος μπορεί να δημιουργεί προσκλήσεις στα roles. εγω θελω να δω ποιος εχει κανει invite καποιο μελος ! τα ενεργα τα βλεπω
dompred Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, tsoubas είπε εγω θελω να δω ποιος εχει κανει invite καποιο μελος ! τα ενεργα τα βλεπω Μα γράφει ποιος έχει δημιουργήσει την πρόσκληση (inviter)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα