Προς το περιεχόμενο

Revolut

Ribakos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος που να γνωριζει, να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι η revolut και σε τι θα μου χρησιμευσει 
Επισης εαν συνδεσω λογαριασμο revolut με paypal θα εχω κρατησεις στη μεταφορα χρηματων?

Δημοσ.

Να μην ανοιγω αλλο θεμα, αφου θα κλεισει συντομα αυτο.

Εμενα μου ζηταει ξανα ταυτοτητα  λογο brexti (ετσι νομιζω οτι λεει). Ε, τα στελνω και δε τα δεχεται. Νταξ εχω μουσια τωρα και στην ταυτοτητα ειμαι σενιος και πιτσιρικας. Συμβαινει κατι παρομοιο σε καποιον αλλο. Υποθετω οτι δε με αναγνωριζουν (selfie) κανω λαθος ?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ifaist είπε

Εμενα μου ζηταει ξανα ταυτοτητα  λογο brexti (ετσι νομιζω οτι λεει). Ε, τα στελνω και δε τα δεχεται. Νταξ εχω μουσια τωρα και στην ταυτοτητα ειμαι σενιος και πιτσιρικας. Συμβαινει κατι παρομοιο σε καποιον αλλο. Υποθετω οτι δε με αναγνωριζουν (selfie) κανω λαθος ?

Νομίζω ότι δεν την δέχεται γιατί περνάει από αυτοματοποιημένο σύστημα και η ελληνική ταυτότητα είναι για κλάματα. Εγώ έστειλα μήνυμα στο support μέσα από την εφαρμογή και το έλυσαν σε μερικές ώρες

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν θελω να κανω λογαριασμο για αλλο νομισμα, απλα εχω κανει register την καρτα της revolut και δεν θελω στις αγορες μεσω paypal να χρεωνεται επιπλεον η διαφορα σε λυρες...
ειχα διαβασει εναν οδηγο οτι μεσω μια ρυθμισης μπορουσες να το απενεργοποιησεις αυτο, αυτο ψαχνω
εδω ειναι https://www.insomnia.gr/forums/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτήσετε/page/195/?tab=comments#comment-54634231

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ribakos13 είπε

Δεν θελω να κανω λογαριασμο για αλλο νομισμα, απλα εχω κανει register την καρτα της revolut και δεν θελω στις αγορες μεσω paypal να χρεωνεται επιπλεον η διαφορα σε λυρες...
ειχα διαβασει εναν οδηγο οτι μεσω μια ρυθμισης μπορουσες να το απενεργοποιησεις αυτο, αυτο ψαχνω
εδω ειναι https://www.insomnia.gr/forums/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτήσετε/page/195/?tab=comments#comment-54634231

Εισαι σε λάθος τοπικ, αυτο ειναι θεμα παυπαλ οχι της ρεβο, το λινκ που παραθετεις ειναι παλιο και δεν ισχυει πλεον

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα θέμα, η revolut μου ζητάει επαλήθευση αστυνομικής ταυτότητας είτε διαβατηρίου. Εγώ αυτή την στιγμή σαν στρατιώτης έχω την ανάλογη ταυτότητα. Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, TakhsJB είπε

Παιδιά έχω ένα θέμα, η revolut μου ζητάει επαλήθευση αστυνομικής ταυτότητας είτε διαβατηρίου. Εγώ αυτή την στιγμή σαν στρατιώτης έχω την ανάλογη ταυτότητα. Τι μπορώ να κάνω;

Θα μιλήσεις μαζί τους στο chat Και θα τους εξηγησεις αυτο που συμβαίνει

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια ερώτηση,

Με την ελληνική ταυτότητα έχω φάει πόρτα στη πιστοποίηση του λογαριασμού. Δεν υπάρχει τρόπος να προχωρήσει η διαδικασία; Διαβατήριο δεν έχω...

Φαντάζομαι έχει συμβεί σε πολλούς. Όλοι έχουν φάει άκυρο; 🤷‍♂️

Δημοσ.
Στις 5/2/2020 στις 8:22 ΜΜ, ifaist είπε

και σε εμενα δεν περνουσε, με την 4η φορα περασε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...