iphotographer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Σε εναν υπολογιστή που χρησιμοπούν και άλλοι μερικές φορές, υπάρχει τρόπος να βάλω στον firefox κωδικό όταν μπαίνω. (ή αν υπάρχει άλλος browser που να το κάνει αυτό? Αλλά θα προτιμούσα firefox). Δηλαδή ανοίγοντας τον firefox να ζητάει κωδικό. Όταν βάζω τον κωδικό μου να μου ανοίγει τους σελιδοδείκτες μου, στις σελίδες που μπαίνω να είμαι συνδεδεμένος, το ιστορικό κλπ. Αν κάποιος δεν έχει κωδικό να μην ανοίγει καν ο browser ή αν ανοίγει να μην μπορεί να δει κάτι από τα δικά μου. Υ.Γ. Μια λύση που προφανώς θα προτίνετε, είναι η δημιουργία νέου χρήστη στα windows, αλλά δεν το θέλω. Θέλω όλα να γίνονται κάτω από το default admin account που μπαίνουμε τώρα. Υπάρχει λόγος. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από iphotographer
NikosKallithea Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Να μπαίνει στα win ο καθε χρηστης με τους δικους του κωδικους 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Στον Firefox γίνεται αυτό που θέλεις με την δημιουργία Master Password. https://support.mozilla.org/el/kb/use-master-password-protect-stored-logins
ifaist Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Γινεται και στοv chrome/οpera με προσθετο. Bεβαια καταφερα να το σπασω, τις πρωτες μερες που ξεχασα τον κωδικο.
overpower Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Ο Opera δεν χρειάζεται πρόσθετο. Έχει inbuilt account manager @ifaist
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Λογαριασμός gοοgle πχ δεν το κάνει αυτό;
ifaist Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, overpower είπε Ο Opera δεν χρειάζεται πρόσθετο. Έχει inbuilt account manager @ifaist Νομιζα οτι αυτο ειναι για τους σελιδοδεικτες ,κωδικους κτλ. Σου ζηταει κωδικο δηλ. οταν ανοιγει το opera ? ? ? Που βρισκεται αυτη η επιλογη ?
iphotographer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Στις 6/2/2020 στις 5:26 ΜΜ, NikosKallithea είπε Να μπαίνει στα win ο καθε χρηστης με τους δικους του κωδικους Υπάρχει λόγος που δεν θέλω να έχει ο κάθε χρήστης δικό του λογαριασμό. Έχει να κάνει με licence εμπορικού προγράμματος. Στις 6/2/2020 στις 6:34 ΜΜ, alphay είπε Στον Firefox γίνεται αυτό που θέλεις με την δημιουργία Master Password. https://support.mozilla.org/el/kb/use-master-password-protect-stored-logins Το έκανα αλλά το μόνο που είδα, ήταν να μου ζητάει master κωδικό όταν πάω να αποθηκεύσω νέο κωδικό σε κάποια υπηρεσία. Δεν με προστατεύει ούτε από ιστορικό, σελιδοδείκτες κλπ. Παιδιά αυτό που ψάχνω είναι να ζητάει κωδικό / pin όταν ανοίγει το πρόγραμμα. Αν δεν έχει κάποιος κωδικό να βλέπει ένα αρχικοποιημένο browser. Δεν με ενδιαφέρει αν θα μπαίνει και κανένας. Ας μπαίνουν με chrome. Υ.Γ. Καλύτερα υπάρχει πρόγραμμα / τρόπος να κλειδώνω με κωδικό / pin οποιοδήποτε πρόγραμμα του pc. Να βάλω εκεί τον firefox οπότε όταν πατάει κάποιος διπλό κλικ στο εικονίδιο, να του ζητάει κωδικό. (Θα με βόλευε για να κλειδώσω και 2-3 ακόμα προγράμματα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα