Gamel0rd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα στην όμορφη ομάδα!! Σε λίγο καιρό θα πάω εκδρομή Βερολίνο - Τσεχία.. Και Βερολίνο έχω βρει μια καλή προσφορά για μια κάρτα γραφικών.. Θα μπορέσω να την περάσω από τα σύνορα Βερολίνου - Τσεχίας; Και μετά από το αεροδρόμιο την Τσεχίας για να έρθω εδώ Ελλάδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
FasTaker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Ευρωπαικη ενωση man . Δεν περνας τελωνειο.
Gamel0rd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Το λέω γιατί μια οθόνη για το αμάξι που πήρα από Τσεχία πλήρωσα τελωνείο
narta Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) H Τσεχια δεν ειναι μελος της EOK. Αρα τελωνειο Παρτην Γερμανια και ταχυδρομησε την στον εαυτο σου Ελλαδα Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από narta
Gamel0rd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 @narta δηλαδή να την αγοράσω από την Γερμανία ωραία.. Αλλά με τι ταχυδρομική.. Πως..
narta Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Gamel0rd είπε @narta δηλαδή να την αγοράσω από την Γερμανία ωραία.. Αλλά με τι ταχυδρομική.. Πως.. DHL Post γερμανικα ταχυδρομεια συνεργαζονται με ΕΛΤΑ. Συστημενο ασφαλισμενο
overpower Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Οκ, εκτος και αν την κρατας στο χερι, δεν βλεπω λογο αν ειναι στην βαλιτσα να σου κανουν ελεγχο. Με αροπλανο, αυτοκινητο, πως?
Gamel0rd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Αεροπλάνο αλλά θα πάω με λεοφωρειο Τσεχία και φοβάμαι εκεί τα διόδια και τα τελωνεία κλπ.. Και θα φύγω πάλι με αεροπλάνο από Τσεχία για Ελλάδα .. Αν και είδα τις τιμές από τα DHL.. Δεν με συμφέρει να το παραδώσω σε DHL.. Πολλά λεφτά
overpower Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) αφου μιλαμε για αεροπλανο Τσεχια-Ελλαδα κανενα προβλημα. Αν ειναι σε χειραποσκευη, το πολυ πολυ να σου πουν να την βγαλεις απο την βαλιτσα. Αν εχεις βαλιτσα για αμπαρι, ουτε καν. 10 λεπτά πριν, Gamel0rd είπε Δεν με συμφέρει να το παραδώσω σε DHL.. Πολλά λεφτά Αυτα ειναι τα κουριερ btw https://www.dhl.de/en/privatkunden/pakete-empfangen/an-einem-abholort-empfangen/filiale-empfang.html Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από overpower
Gamel0rd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Φοβάμαι το Γερμανία Τσεχία μην έχει τίποτα κ με ψάξουν κ το βρουν και μου ζητήσουν να πληρώσω τελωνεία κ παπαριες
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Γερμανία - Τσεχία πάντως όταν είχα περάσει τα σύνορα με λεωφορείο δεν είχε έλεγχο, δεν σταματάς καν, σαν να μην υπάρχουν σύνορα είναι..
Aten-Ra Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, Gamel0rd είπε Καλησπέρα στην όμορφη ομάδα!! Σε λίγο καιρό θα πάω εκδρομή Βερολίνο - Τσεχία.. Και Βερολίνο έχω βρει μια καλή προσφορά για μια κάρτα γραφικών.. Θα μπορέσω να την περάσω από τα σύνορα Βερολίνου - Τσεχίας; Και μετά από το αεροδρόμιο την Τσεχίας για να έρθω εδώ Ελλάδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Η Τσεχία (Chech Republic) είναι μια από τις 26 χώρες του Schengen μαζί με την Γερμανία και την Ελλάδα και δεν υπάρχει έλεγχος διαβατηρίων (περνάς με Ταυτότητα) ούτε τελωνείο όταν έρχεσαι από άλλη χώρα Schengen . https://en.wikipedia.org/wiki/Schengen_Area#Current_members
Gamel0rd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Άρα άμα πάρω κάρτα γραφικών από Γερμανία.. Όταν πάω τσεχια δεν θα έχω θέμα.. Σίγουρα θα μπορέσω να την φέρω Ελλάδα από το αεροδρόμιο; θα μου την περάσουν σίγουρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα