Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα, θέλω  κινητό με βαρύτητα την κάμερα, ποιο να πάρω από τα παρακάτω; είτε καινούργιο, είτε μεταχειρισμένο 

1. Samsung s10

2. Samsung s9 +

3. Huawei P20 pro

4. Huawei P30

Τώρα έχω το mi 8, υπέρ ευχαριστημένος την ημέρα, την νύχτα όχι, με και χωρίς gcam 

Είχα το S9+ και ήμουν ευχαριστημένος μέρα - νύχτα, να πάρω πάλι αυτό ή να κοιτάξω κάτι άλλο από τα παραπάνω;( λίγο το βάρος με χαλούσε σε αυτό) , κάποια άλλη επιλογή; δεκτές όλες οι προτάσεις, 

Επεξ/σία από arma1
Δημοσ.

Μάλιστα, μάλλον ζητάω πολλά, τουλάχιστον υπάρχει κάποιος που να είχε το s9+ και μετά το s10, αξίζει η αλλαγή και με ποιο ηταν ευχαριστημένος στις βραδινές φώτο; 

Δημοσ.

δεν ζητας πολλα , απλα εχεις βαλει κινητα τα οποια ειναι εκ των πραγματων top σε αυτο που θες και μετα εχει να κανει με την προσωπικη επιλογη στο τι αρεσει στον χρηστη αναλογα την jpeg engine που εχει στησει ο καθε oem .

απο αυτα παραπανω και εαν η καμερα ηταν το μονο κριτηριο θα πηγαινα στο φθηνοτερο !

κανενα 1+ να αλλαξεις παραστασεις; και αυτα πετανε και επισης ειναι το μοναδικο αναμεσα στα παραπανω που η gcam δουλευει αψογα επανω του .

η gcam ειναι το app που ζητας , αυτο που ζητανε ολοι οσοι θελουν πιο ετοιμη τροφη γινετε απο την συσκευη και δεν εχουν σκοπο μετα να πειραξουν τιποτε σε edit.

εχει μεγαλη κοινότητα εδω στην ελλαδα σε γειτονικο φορουμ και θα ευχαριστηθεις ασχολια .

σκεψου το .

παντως οπου και να πας , ακομα και στο s9 να γυρισεις αποτελεσμα θα εχεις , δηλαδη εισαι κατοχυρωμενος .

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε, δεν θέλω να μπλέξω πάλι με gcam, θέλω να βγάζω από την τσέπη το κινητό και να βγάζω ωραίες φώτο όλα στο αυτόματο, 1+ είχα το 3Τ, δεν λέω καλό, απλά μ ενδιαφέρει πολύ και οι βραδινές φώτο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, arma1 είπε

Ευχαριστώ φίλε, δεν θέλω να μπλέξω πάλι με gcam, θέλω να βγάζω από την τσέπη το κινητό και να βγάζω ωραίες φώτο όλα στο αυτόματο, 1+ είχα το 3Τ, δεν λέω καλό, απλά μ ενδιαφέρει πολύ και οι βραδινές φώτο 

Το s9 με το s10 έχουν 1 χρόνο διαφορα. Oτι κινητό και να παρεις που να έχει ένα χρόνο διαφορα όλα ίδια είναι. Η κάμερα θα είναι 1 τικ καλύτερη. Και note 10 plus να παρεις  η κάμερα θα είναι 2 τικ καλύτερη γιατί το note 10 plus έχει την ίδια κάμερα με το note 9. Απλά έχει μια extra. Φέτος δεν βγήκαν κάμερα phones. Το s20 ultra τις samsung θα βγει camera phone, αλλα θα κάνει και κάνα 1300 euro. Και το note 11 το καλοκαίρι. Τα samsung του 2019 δεν πήραν κανένα update στην κάμερα. Πηραν ένα μικρό boost απο την μια extra καμερα και τίποτα άλλο. Γιατί η samsung θα τα βάλει όλα τα νέα updates αλλα και όλα όσα έχει να προσφέρει απο hardware με νέα τεχνολογία στο s20 ultra και στο note 11. Η gcam δίνη τρομερό boost στα νέα κινητά ειδικά σε βραδινές. Και πάντα θα κάνει ένα κινητό να είναι πολύ καλύτερο σε κάμερα όταν θα έχει gcam παρα όταν δεν θα έχει. Tο μονο που θέλει είναι να κανεις load το σωστό script και είναι έτοιμη με τα καλητερα settings. Επίσης στο αυτόματο και καλές φωτογραφίες δεν πάνε μαζί. Αν δεν μάθεις το manual και iso κτλ. Δεν υπάρχει λόγος να παρεις ένα high end κινητό με καλή κάμερα. Αμα δεν το εκμεταλλευθείς στο maximum την καμερα τσάμπα λεφτά. Εφόσον θες camera phone. Αμα έχει gcam support αλλα και με λίγο εξάσκηση με manual mode θα είναι πανεύκολο να εκμεταλλευθείς στο μέγιστο την camera.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλή η gcam αλλά είναι μόνο για σταθερές λήψεις, το θέμα που πρέπει να βγάλεις δεν πρέπει να κινείτε, δεν με καλύπτει προσωπικά, γι αυτό και λέω πως δεν μ ενδιαφέρει η gcam, τέλος πάντων, μάλλον θα πάρω πάλι κάνα s9+ που με κάλυπτε, είναι λίγο βαρύ αλλά θα το παλέψουμε, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, arma1 είπε

Καλή η gcam αλλά είναι μόνο για σταθερές λήψεις, το θέμα που πρέπει να βγάλεις δεν πρέπει να κινείτε, δεν με καλύπτει προσωπικά, γι αυτό και λέω πως δεν μ ενδιαφέρει η gcam, τέλος πάντων, μάλλον θα πάρω πάλι κάνα s9+ που με κάλυπτε, είναι λίγο βαρύ αλλά θα το παλέψουμε, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, ευχαριστώ 

Κάτσε με το s9+ τσαμπα λεφτά θα σου πάρουν αυτή την στιγμή.  Το s20 ultra δείχνει πολύ δυνατό. Και αργά η γρήγορα θα πέσει και η τιμή του. Το s9+ είναι μια χαρά κινητό ακομα. Αν κανεις υπομονή μέχρι να βγούν τα νέα samsung σίγουρα θα αξίζει τον κόπο η αναμονή αυτη.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να είχες το s9+ να δεχτώ ότι πχ δεν αξίζει η αλλαγή.. που αξίζει γιατί το s10+ έχει αλλαγές.. αλλά τώρα να αγοράσεις και να πας σε s9+ αντί για s10+ δεν έχει καμία βάση ΠΛΗΝ του οικονομικού...

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχοντας κανει τη διαδρομη απ το s9+ στο s10, μπορω να σου πω οτι η μονη ουσιαστικη διαφορα τους σε θεμα καμερας ειναι ο υπερευρυγωνιος φακος. Κατα τ αλλα το s10 εχει λιγο πιο φυσικα χρωματα απ το s9+ που τα υπερτονιζει λιγο. 

Το ιδιο ισχυει και στις βραδινες ληψεις με τη χρηση night mode. Ειναι πιο φυσικο το αποτελεσμα του s10 σε σχεση με το s9+ αλλά και παλι μην περιμενεις θεαματικη διαφορά.

Αυτα βεβαια ισχυουν απ τη στιγμη που ειχες τωρα το s9+ και σκεφτοσουν αναβαθμιση στο s10.

Απ τη στιγμη ομως που τωρα εχεις το mi8, δεν εχει νοημα να (ξανα)πας στο s9+ και οχι στο s10 (s10+).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

μη το λες αυτο για την gcam .

δες εδω το σχολιο του antretng με το τανγκο μεσα στην αιθουσα με προφανώς λιγοστό φωτισμο.

αυτο που θες ειναι να μπεις και να μαθεις να την σεταρεις.

μη φανταστεις επιστημη ετσι;

ωστοσο εαν δε σου κανει η gcam για παιδια σκυλια ασε την στην μπαντα για σταθερα και ενηλικες που θα ποζαρουν και κρατα την μαμα να βαρας και burst mode και να τραβας ολη την κινηση γαζι .

ειναι η ατιμη software με .........μπαλες!  

• Thanks 1
Δημοσ.

Μόνο στο κινούμενο θέμα έχω πρόβλημα, κατά τ άλλα βραδινές ακόμη και η μαμά κάμερα τα πάει περίφημα, με night Mode πάντα, αυτό το burst mode ποια ρύθμιση είναι; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...