Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έστω ότι παίζω δέκα ευρώ και τυχαινω οποιοδήποτε συνδυασμό πιάνει x2.

τα λεφτά που θα πάρω από το ταμείο θα είναι 10 ευρώ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DYEL είπε

κανένας?

μια απλή ερώτηση κάνω,ουσιαστικά το ποσό που παίζω δεν το παίρνω πίσω με τα κέρδη?

Δηλαδή δεν μπορείς να γυρίσεις το δελτίο από την άλλη μεριά να δεις τι κερδίζεις? 

Δεν λειτουργεί έτσι και προτείνω να δεις τα κέρδη στην πίσω μεριά κάποιου δελτίου 

Τώρα αν ρωτάς σε περίπτωση που παίξεις 10 ευρώ (έστω 0.50 χ20 κληρώσεις) και κερδίσεις συνολικά σε όλες τις κληρώσεις 20 ευρώ, τότε ναι τα κέρδη σου θα είναι 10 ευρώ αλλά στο ταμείο θα πάρεις 20.

Επεξ/σία από overpower
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, DYEL είπε

κανένας?

μια απλή ερώτηση κάνω,ουσιαστικά το ποσό που παίζω δεν το παίρνω πίσω με τα κέρδη?

Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κομπιουτεράκι για να κάνεις την πράξη 10 x 2 ;

Δεν χρειάζονται όλες οι ερωτήσεις και θέμα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, overpower είπε

Δηλαδή δεν μπορείς να γυρίσεις το δελτίο από την άλλη μεριά να δεις τι κερδίζεις? 

Δεν λειτουργεί έτσι και προτείνω να δεις τα κέρδη στην πίσω μεριά κάποιου δελτίου 

Τώρα αν ρωτάς σε περίπτωση που παίξεις 10 ευρώ (έστω 0.50 χ20 κληρώσεις) και κερδίσεις συνολικά σε όλες τις κληρώσεις 20 ευρώ, τότε ναι τα κέρδη σου θα είναι 10 ευρώ αλλά στο ταμείο θα πάρεις 20.

ρωτάω για συγκεκριμένο λόγο γιατί με κορόιδεψαν από ότι κατάλαβα.

επαιξα 1,50€ 3 αριθμους,έτυχα τους 2 (απόδοση 2,5),δεν θα έπρεπε να πληρωθώ στο ταμείο 3,75€?

μου έδωσαν 2,25€

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DYEL είπε

επαιξα 1,50€ 3 αριθμους,έτυχα τους 2 (απόδοση 2,5),δεν θα έπρεπε να πληρωθώ στο ταμείο 3,75€?

μου έδωσαν 2,25€

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΏΝΑ!!!

• Sad 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, DYEL είπε

μου έδωσαν 2,25€

Σιγά τα εκατομμύρια που σε κοροιδεψαν

Δημοσ.
1 hour ago, DYEL said:

μου έδωσαν 2,25€

το ποσο κερδιζει το δελτιο το βλεπεις και στα μηχανηματα που εχει μεσα που τσεκαρεις μονος σου

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, DYEL είπε

μου έδωσαν 2,25€

Όταν λες 1.5 ευρώ φαντάζομαι εννοείς 3 κληρώσεις. Αφού έπαιξες 0.50/κλήρωση, η απόδοση πάει στα μισά (ο πίνακας αποδόσεων αφορά κληρώσεις του 1 ευρώ). Βέβαια (τώρα ξύπνησα) δεν καταλαβαίνω πως πηρες 2.25 και όχι 2.5 πχ για 2 κληρώσεις από 2 αριθμούς. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, DYEL είπε

μου έδωσαν 2,25€

1,50ευρώ x 2.5 = 3,75 ευρώ πραγματικά. Το ότι σου έδωσαν 2,25ευρώ είναι κλεψιά όντως. Με προβληματίζει το γεγονός όμως ότι 3,75ευρώ - 2,25ευρώ = 1,50ευρώ. Όταν κατέθεσες το δελτίο σου, πλήρωσες; Αν δεν πλήρωσες, τότε η συναλλαγή συνολικά είναι τίμια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lasombra είπε

1,50ευρώ x 2.5 = 3,75 ευρώ πραγματικά. Το ότι σου έδωσαν 2,25ευρώ είναι κλεψιά όντως. Με προβληματίζει το γεγονός όμως ότι 3,75ευρώ - 2,25ευρώ = 1,50ευρώ. Όταν κατέθεσες το δελτίο σου, πλήρωσες; Αν δεν πλήρωσες, τότε η συναλλαγή συνολικά είναι τίμια. 

πλήρωσα όταν έδωσα το δελτίο.

και του λέω το μηχάνημα λέει 3,75 ότι κερδίζω αλλά μου έδωσε 2,25€

να πω ότι γινόταν πανικός και δεν θυμόταν ότι πλήρωσα...μόνο εγώ ήμουν μέσα.

τέλος πάντων πρώτη και τελευταία φορά που έπαιξα

3 ώρες πριν, overpower είπε

Όταν λες 1.5 ευρώ φαντάζομαι εννοείς 3 κληρώσεις. Αφού έπαιξες 0.50/κλήρωση, η απόδοση πάει στα μισά (ο πίνακας αποδόσεων αφορά κληρώσεις του 1 ευρώ). Βέβαια (τώρα ξύπνησα) δεν καταλαβαίνω πως πηρες 2.25 και όχι 2.5 πχ για 2 κληρώσεις από 2 αριθμούς. 

1 κλήρωση έπαιξα

Επεξ/σία από DYEL
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όλα τα πρακτορεία γράφει ότι απαγορεύεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 18 ετών, ένας λόγος πιθανόν να είναι επειδή δεν έχουν μάθει ακόμη απλά μαθηματικά...

😄😄😄 

Α, μη μου γράψεις ότι σε τρολλάρω... Αφού για αυτό έγραψες το θέμα.

Επεξ/σία από papresa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@DYEL  Το ότι σε "έκλεψε" ο προποτζής δεν αποτελεί λόγο να μην ξαναπαίξεις. Πήγαινε σε άλλο μαγαζί. Επίσης μπορείς να πας και να του το πεις. Εννοείται πως δεν έχει νόημα να ζητήσεις πίσω το 1,50ευρώ πλέον. Θέσε το ως εξής: "Πόνταρα 1,50ευρώ κι έπιασα 2/3 αριθμούς. Πόσα παίρνω στο χέρι;" Αν έχεις και το δελτίο ακόμα καλύτερα. Το ΚΙΝΟ του ΟΠΑΠ πάντως πληρώνει πολύ καλύτερα σε σχέση με ΚΙΝΟ σε άλλες χώρες ή καζίνο. Κάπου κυκλοφορεί μια ανάρτηση εδώ μέσα για το βέλτιστο παίξιμο, ψάξε λίγο. Χοντρικά πάντως, με το λίγο που θυμάμαι από την πίσω όψη του δελτίου, το παιχνίδι 1 αριθμού έχει τη μεγαλύτερη γκανιότα και τη μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας. 

Επεξ/σία από Lasombra
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι σου έπαιξε επανάληψη το δελτίο. 3,75 - 1,50=2,25€. Μπορεί να το κάνει από κεκτημένη ταχύτητα. Σου δώσε πάλι δελτίο μήπως? 

Επεξ/σία από gkasta

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...