DYEL Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, gkasta είπε Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι σου έπαιξε επανάληψη το δελτίο. 3,75 - 1,50=2,25€. Μπορεί να το κάνει από κεκτημένη ταχύτητα. Σου δώσε πάλι δελτίο μήπως? ναι μου το εδωσε πισω,τι ισχυε και για την επομενη κληρωση λες? (φυσικα 0 στα 3 θα ερχοταν ουτως η αλλως) εντωμεταξύ στην οθονη που εχουν γυρισμενη ωστε να βλεπεις το ποσο που εχεις παιξει/κερδη εγραφε 2,25 κερδη. γιατι να υπεθεσε οτι θελω να ξαναπαιξω?
TopicStrarter Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, overpower είπε Όταν λες 1.5 ευρώ φαντάζομαι εννοείς 3 κληρώσεις. Αφού έπαιξες 0.50/κλήρωση, η απόδοση πάει στα μισά (ο πίνακας αποδόσεων αφορά κληρώσεις του 1 ευρώ). Βέβαια (τώρα ξύπνησα) δεν καταλαβαίνω πως πηρες 2.25 και όχι 2.5 πχ για 2 κληρώσεις από 2 αριθμούς. εγώ φαντάζομαι ότι έπαιξε 3 δελτία (δεν ξέρω πως λέγονται μιας και δεν ασχολούμαι με το άθλημα .. αλλά θυμάμαι ένα χαρτί έχει πολλά κουτάκια/ομάδα με τους 75? αριθμού κάθε ένα κουτάκι κοστίζει 50 λεπτά σωστά; ε έπαιξε 3 τέτοια) στην ίδια κλήρωση και κέρδισε μόνο το ένα... και άρα δεν του έκλεψε κανείς τίποτα απλά πήρε τα κέρδη απο το ένα δελτίο που κέρδισε και τα άλλα 2 δελτία που έπαιξε δεν πήραν τίποτα) Επίσης ξέρω ότι μετά απο ένα ποσό και πάνω (νομίζω 100 ή 150 ευρώ) παίζει 10% χαράτσι ή 10 ευρώ (διαφωτίστε όποιος ξέρει) δηλαδή αν κερδίσεις 200 ευρώ θα πάρεις 180 στο χέρι ή 190 ανάλογα τι ισχύει (νομίζω 10% αλλά δεν ξέρω) Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από TopicStrarter
DYEL Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 όχι ρε παιδιά έγραψα ηδη μια κληρωση έπαιξα. είμαι big baller.
overpower Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Περα απο τους 3 αριθμους, τι αλλο σημαδεψες?
TopicStrarter Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, DYEL είπε όχι ρε παιδιά έγραψα ηδη μια κληρωση έπαιξα. είμαι big baller. Ναί φίλε μου μια κλήρωση έπαιξες εγώ αυτό που νομίζω ότι συμβαίνει είναι το εξής: Εδώ ένα δελτίο κινο Εσύ έπαιξες 3 κουτάκια (τα κυκλωμένα με μπλέ) το κάθε ένα κοστίζει 50 λεπτά (1,50 σύνολο) και 2 απο αυτά χάσανε (με κόκκινο Χ) και δεν παίρνεις τίποτα (άρα -1 ευρώ απο την τσέπη, το ένα όμως κέρδισε (με πράσινο V) και απο αυτό πήρες 2,25 σε συνολικά κέρδη. 1
DYEL Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, overpower είπε Περα απο τους 3 αριθμους, τι αλλο σημαδεψες? επιλογή παιχνιδιού ->3 πολλαπλασιαστής ->3 8 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Ναί φίλε μου μια κλήρωση έπαιξες εγώ αυτό που νομίζω ότι συμβαίνει είναι το εξής: Εδώ ένα δελτίο κινο Εσύ έπαιξες 3 κουτάκια (τα κυκλωμένα με μπλέ) το κάθε ένα κοστίζει 50 λεπτά (1,50 σύνολο) και 2 απο αυτά χάσανε (με κόκκινο Χ) και δεν παίρνεις τίποτα (άρα -1 ευρώ απο την τσέπη, το ένα όμως κέρδισε (με πράσινο V) και απο αυτό πήρες 2,25 σε συνολικά κέρδη. 1 κουτάκι έπαιξα
TopicStrarter Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, DYEL είπε επιλογή παιχνιδιού ->3 πολλαπλασιαστής ->3 1 κουτάκι έπαιξα δεν βγαίνουν τα νούμερα με βάση αυτό: ένα απλό δελτίο (50 λεπτών) για 3 αριθμούς σου δίνει 2,5 ευρώ αν βρείς τους 2 απο τους 3 ή 25 ευρώ αν βρείς και τους 3 Εσύ έβαλες 1,5 ευρώ και έπαιξες ένα κουτάκι με 3 νούμερα... άρα ή θα έπρεπε να πάρεις 7,5 ευρώ ή 75 ευρώ ανάλογα πόσα βρήκες... γράφεις όμως ότι είδες στην οθόνη πως τα κέρδη ήταν 2,25.... άρα κάτι δεν πάει καλά.. ή δεν είδες καλά την οθόνη και σε κλέψανε ή κάτι δεν θυμάσαι καλά...
DYEL Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε δεν βγαίνουν τα νούμερα με βάση αυτό: ένα απλό δελτίο (50 λεπτών) για 3 αριθμούς σου δίνει 2,5 ευρώ αν βρείς τους 2 απο τους 3 ή 25 ευρώ αν βρείς και τους 3 Εσύ έβαλες 1,5 ευρώ και έπαιξες ένα κουτάκι με 3 νούμερα... άρα ή θα έπρεπε να πάρεις 7,5 ευρώ ή 75 ευρώ ανάλογα πόσα βρήκες... γράφεις όμως ότι είδες στην οθόνη πως τα κέρδη ήταν 2,25.... άρα κάτι δεν πάει καλά.. ή δεν είδες καλά την οθόνη και σε κλέψανε ή κάτι δεν θυμάσαι καλά... όχι δεν πάει έτσι.τα λεφτά που παίζεις είναι ο πολλαπλασιαστής,δεν θα πάρεις 2,5€ αν παίξεις 50λεπτα και πιάσεις 2 από τους 3. 0,50 x 2,50=1,25 θα πάρεις. εγω νομίζω έγινε αυτό που λέει ο gkasta. 1
TopicStrarter Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, DYEL είπε όχι δεν πάει έτσι.τα λεφτά που παίζεις είναι ο πολλαπλασιαστής,δεν θα πάρεις 2,5€ αν παίξεις 50λεπτα και πιάσεις 2 από τους 3. 0,50 x 2,50=1,25 θα πάρεις. εγω νομίζω έγινε αυτό που λέει ο gkasta. ναι έχει δίκαιο παράβλεψη μου μάλλον έτσι θα έγινε.
armagedwnn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, DYEL είπε όχι δεν πάει έτσι.τα λεφτά που παίζεις είναι ο πολλαπλασιαστής,δεν θα πάρεις 2,5€ αν παίξεις 50λεπτα και πιάσεις 2 από τους 3. 0,50 x 2,50=1,25 θα πάρεις. εγω νομίζω έγινε αυτό που λέει ο gkasta. Το πιο πιθανό από αυτά που διάβασα είναι ότι σου έκανε επανάληψη ο υπάλληλος. Πήρες ξανά δελτίο ναι ή όχι?
eleosre Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ νομίζω ότι ο πράκτορας του έκανε επανάληψη...1.5€ το δελτίο κερδίζει 3.75-1.5=2.25..το έχω πάθει πολλές φορές 1
tigergreg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δουλεια δεν ειχε ο διαολος μαμουσε τα παιδια του... Τυχον κερδη οποιουδηποτε παιχνιδιου οπαπ μπορειτε να τα δειτε στο σαιτ του οπαπ στο "ευρεση κερδων".
DYEL Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, armagedwnn είπε Το πιο πιθανό από αυτά που διάβασα είναι ότι σου έκανε επανάληψη ο υπάλληλος. Πήρες ξανά δελτίο ναι ή όχι? ναι,αλλα γιατι το εκανε? δεν με ρωτησε
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, DYEL είπε ναι,αλλα γιατι το εκανε? δεν με ρωτησε Γιατί δεν τον ρωτάς εσύ; 1 1
giorgos4ever Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, DYEL είπε ναι,αλλα γιατι το εκανε? δεν με ρωτησε Μπορούσες να του πεις να στο ακυρώσει. Τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα