Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Yπηρεσία το facebook? 

Αμε υπηρεσια ειναι... Αμα κλεισει να δεις πως θα κλεινουν κατι ΙΚΑ,ΟΑΕΔ και λοιπες δημοσιες υπηρεσιες απο τη 1 το μεσημερι..

Ενω τωρα καθονται και χαζευουν στο Facebook μεχρι να σχολασουν...

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Αμε υπηρεσια ειναι... Αμα κλεισει να δεις πως θα κλεινουν κατι ΙΚΑ,ΟΑΕΔ και λοιπες δημοσιες υπηρεσιες απο τη 1 το μεσημερι..

Ενω τωρα καθονται και χαζευουν στο Facebook μεχρι να σχολασουν...

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι το facebook έχει 200 άτομα κάπου στην Αθήνα που ασχολούνται μόνο με το content filtering.

• Like 1
Δημοσ.

ζηταει το fb φωτο ταυτοτητας και πανε και την δίνουν... φοβερα πραγματα.

εντωμεταξυ για να την ζηταει κατι μου λεει οτι μπορει και να την ταυτοποιήσει. διοτι ειναι πολύ ευκολο να φτιαξεις μια ελληνικη ταυτοτητα που να φαινετε γνησια ακομα και σπιτι σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/2/2020 στις 12:55 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Yπηρεσία το facebook? 

Υπηρεσια ειναι το facebook, ή τελοσπαντων υπηρεσια σου πουλάει. Kαποιος εχει φτιαξει μια επιχειρηση που σου πουλαει την υπηρεσια "κοινωνικο δικτυο" και λαμβανει απο σενα 1. κοινο για να πουλαει τις διαφημίσεις του (εμεις ειμαστε το κοινο ) και 2. πληροφοριες για να τις κατευθυνει καλύτερα. 

Φανταζομαι θελει να ξερει ποιοι αποθηκευουν δεδομενα στους σερβερ ΤΟΥΣ μεσα απο τους λογαρισμους τους και ετσι αν δεν του κανουν για πελατες να μην μπορουν να ξαναγραφτουν χωρις ταυτοποιημενα στοιχεια

Στις 13/2/2020 στις 3:39 ΜΜ, skiabox είπε

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι το facebook έχει 200 άτομα κάπου στην Αθήνα που ασχολούνται μόνο με το content filtering.

Στο κτηριο της Teleperformance στην καλλιθεα

Επεξ/σία από conkal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...