Geraldodionn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σας παιδιά, θα ήθελα την γνώμη σας. Στη σήμερον ημέρα τί αξίζει να έχεις 24αρα ή 50αρα Ίντερνετ; Δεύτερον, από ποιόν πάροχο; Εγώ έχω wind 24αρα αλλά στον υπολογιστή μου βλέπω 10Mbps το οποίο νομίζω δεν αξίζει για τα όσα πληρώνω. Φυσικά θα ήθελα να πιάνω και 20-30Mbps. Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος με την τωρινή κατάσταση του ίντερνετ και θέλω να δω αν πρέπει να αλλάξω γραμμή (από 24αρα σε 50αρα) ή πάροχο ή να μείνω ως έχει και απλά να κάνω κάποιες ενέργειες (τις οποίες εγώ δεν ξέρω ποιες είναι) ώστε να βελτιώσω την εμπειρία μου με το ίντερνετ. Ευχαριστώ!
1ns0mn1a Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) θα πήγαινα για 50αρα Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από 1ns0mn1a 1
Geraldodionn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 59 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε @1ns0mn1a και από όλες τις εταιρείες λες η wind αξίζει?
xatzi1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 το adsl2 βασίζεται στο δίκτυο χαλκού αρα όποια ταχύτητα συγχρονισεις απο 1-24 είναι αποδεκτή (αναλογα τις απόσταση απο το κέντρο της περιοχης).Δεν εχει σημασία αν μας αρεσει η όχι είναι έτσι η τεχνολογία και η υποδομή της χώρας. το VDSL2 που έρχεται πλέον απο οπτική είναι σου δίνειαρκετα εγγυημένη ταχύτητα αφου το μόνο που σε κόβει είναι ποσα μετρα χαλκός υπάρχει απο το KV της οπτικής μεχρι εσένα. κλάσεις ανώτερο φυσικά. Επίσης κάτι βασικό. Ολοι πάροχοι τεχνικά είναι ΤΟ ΙΔΙΟ. κοιτα μόνο τι σε συμφέρει στα λεφτά. Αν έχεις πρόβλημα με τον ένα θα έχεις και με τον αλλο.Αν δεν εχεις προβλημα και να αλλάξεις πάλι δεν θα εχεις 1
CHR1Sgr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 /εχω ακριβώς το ιδιο προβλημα απλα με vodafone... Να παω για HCN 26 ευρω 120/120 ; Δεν εχω και πολλα για ξοδεμα ;(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα