Geraldodionn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με την σύνδεση μου στο ίντερνετ. Πιάνω περίπου μέχρι και 5 Mbps το χαμηλότερο. Έχω μιλήσει με την Vodafone και μου είπε ότι στην αναφορά του ο τεχνικός γράφει ότι δεν υπήρχε χαλύβδινο κουτί ενώ είχε περάσει ένας τεχνικός πριν λίγες ημέρες και μου είπε μόνο να αλλάξω ένα καλώδιο που είχα βάλει στη θέση ενός άλλου γιατί είχε καεί το παλιό από τον ήλιο και έτσι έκανα. Αλλά τόσα χρόνια που μένω εδώ δεν είχα πρόβλημα και τώρα που έχω μου λέει ότι εκείνο το κουτί θα λύσει το πρόβλημα;;; Σοβαρά τώρα; Πήγα στον Καυκά και λέει δεν έχει τέτοια κουτιά, μόνο πλαστικά κουτιά διακλαδώσεως έχει λέει και ότι δεν υπάρχουν αυτά τα κουτιά πλέον. Περνώ ξανά τηλέφωνο, εξηγώ πάλι όσα σας είπα και τα ίδια, πρέπει να μπει αυτό το κουτί. Αλλά εδώ είναι που θέλω να με βοηθήσετε. Από τη φωτογραφία που σας έστειλα είναι κανένα από αυτά το χαλύβδινο κουτί που δεν βρήκε ο τεχνικός όταν πέρασε; https://ibb.co/bdf3dbz
TechnoState Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ...το βαμμένο δεξια (με το logo του ΟΤΕ πάνω) ...ειναι μεταλλικό σίγουρα. ...(είναι συνήθως απο κάποιο χυτό μέταλλο).... αλλά κ εγώ έχω την εντύπωση ότι πλέον έχουν καταργηθεί τα κουτιά αυτού του τύπου. ... βέβαια έχω μία υποψία ότι η παλιά συνδεσμολογία έχει εγκαταληφθεί. (Παρατηρώντας την φωτογραφία πάντα) Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από TechnoState 1
xatzi1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 κάνω την ίδια δουλεία με τον πρώτο τεχνικο και τον δευτερο που σου ήρθαν σε ολους τους παρόχους ομως . ΧΚ (χαλύβδινο κουτί) είναι το σημείο που μπορεί να ελένξει ο πάροχος (ΟΧΙ μονο Ο ΟΤΕ). Στη φωτό αριστερά φαίνεται το BOX που ανεβαίνει μόνο ο ΟΤΕ κανονικά και δεξια φαίνεται αυτό που λέγεται χωνευτή. Προφανώς το καλώδιο του σπιτιού σου μπαίνει κατευθείαν στο box οποτε ο πρωτος το ξεπέταξεσα βλάβη γιατι δεν είχε που να το κόψει. Αν το καλώδιο το σπιτιου σου περνάει μεσα απο τη χωνευτή τοτε με ένα απλο ηλεκτρολόγο το αλλάζεις και είσαι νόμιμος και φρέσκος. Για να στο πει αυτό ομως τεχνικός πάει να πεί οτι μέσα μετρησε και παίζεις 5 mbit και έξω παίζεις 10 mbit.Αλλιώς δεν έχεις λόγο να αλλάξεις κάθετη. Αυτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα