Giannis1234567891011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Γεια σε όλους . Θέλω να αγοράσω ένα προϊόν από το διαδίκτυο αλλά το θέμα είναι πως δεν υπάρχει σαν επιλογή η πληρωμή μέσω αντικαταβολής.. υπάρχει μόνο μέσω χρεωστικής και paypal. Εφόσον όμως είμαι 18 δεν έχω τίποτα από τα δύο αυτά ... Μήπως με κάποια πληρωμένη γίνεται να πληρώσω αλλά δεν γνωρίζω καν την διαδικασία ....μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;;;
TechnoState Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έλα σε επικοινωνία με τον κηδεμόνα σου ή κάποιον που ασκεί κάποια μέριμνα (γον.-αδερφ.-συγγ. πρόσωπο)... πρωτίστως κάποιο υπεύθυνο άτομο. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από TechnoState
Giannis1234567891011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, TechnoState είπε Έλα σε επικοινωνία με τον κηδεμόνα σου η5 κάποιον που ασκεί κάποια μέριμνα (γον.-αδερφ.-συγγ. πρόσωπο)... πρωτίστως κάποιο υπεύθυνο άτομο. Φίλε θέλω να αγοράσω πρωτεινη και σε καμία περίπτωση οι γονείς μου δεν θα δεχτούν για αυτό ψάχνω εναλλακτική λύση
dinos234 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Giannis1234567891011 είπε Φίλε θέλω να αγοράσω πρωτεινη και σε καμία περίπτωση οι γονείς μου δεν θα δεχτούν για αυτό ψάχνω εναλλακτική λύση Η πες κανέναν γνωστό σου η δες λιγο το bleep app το είχα κάνει πριν καιρό δεν το δοκίμασα κατεβάζεις την εφαρμογή βάζεις νομίζω τα στοιχεία σου και ταυτότητα και σου στέλνει η alpha bank και πιστωτική. Νομίζω πας και κάνεις κατάθεση στην τράπεζα το ποσό που θέλεις στην κάρτα σου πήγαινε οπότε μπορείς και ρώτησε στην alpha bank δεν θέλει ούτε ΔΕΗ ΟΤΕ κτλ ούτε τίποτα από ότι θυμάμαι μόνο ταυτότητα νομίζω μου είχε ζητηθεί.
TechnoState Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 ....χωρίς να είμαι γονιός ακόμα, μήπως έχουν δίκιο? Κ μεταξύ μας, μήπως παρασύρεσαι κ είναι νωρίς ακόμα για να μπεις στην πρωτεινη? Οποιοδήποτε τραπεζικό προϊόν κ ανήλικος..δεν συνάδουν οι δύο έννοιες! (Πάντα χρειάζεται συγκατάθεση, υπογραφή απο κηδεμόνα)
vagstef Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Giannis1234567891011 είπε Γεια σε όλους . Θέλω να αγοράσω ένα προϊόν από το διαδίκτυο αλλά το θέμα είναι πως δεν υπάρχει σαν επιλογή η πληρωμή μέσω αντικαταβολής.. υπάρχει μόνο μέσω χρεωστικής και paypal. Εφόσον όμως είμαι 18 δεν έχω τίποτα από τα δύο αυτά ... Μήπως με κάποια πληρωμένη γίνεται να πληρώσω αλλά δεν γνωρίζω καν την διαδικασία ....μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;;; Είσαι 18 και δεν μπορείς να ανοιξεις λογαριασμό; Είσαι 18 ή 17 +;
Giannis1234567891011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, TechnoState είπε Έλα σε επικοινωνία με τον κηδεμόνα σου η5 κάποιον που ασκεί κάποια μέριμνα (γον.-αδερφ.-συγγ. πρόσωπο)... πρωτίστως κάποιο υπεύθυνο άτομο 37 λεπτά πριν, vagstef είπε Είσαι 18 και δεν μπορείς να ανοιξεις λογαριασμό; Είσαι 18 ή 17 +; Είμαι 18 εδώ και κάτι μήνες ... Φίλε η πρωτεϊνη δεν είναι αναβολικό όπως νομίζουν όλοι αλλά είναι Συμπλήρωμα
vagstef Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Sorry αλλά αυτό το μήνυμα δεν το βλέπω στη συζήτηση. Αφού είσαι 18 εδώ και κάποιους μήνες και πας για τα 19 έχεις συμπληρώσει τα 18. Δες τα δικαιολογητικά και άνοιξε λογαριασμό. Αν δεν θες να πας κατέβασε το nbg app της Εθνικής να το κάνεις απ το κινητό. Η Εθνική έχει το Εθνική Παίδων για ανήλικους και για να ανοίξεις λογαριασμό δεν πρέπει να υπερβαίνεις το 17ο έτος. https://www.nbg.gr/greek/transaction-transparency/retail/deposit-accounts/Documents/Καταθετικά Πολυπροϊόντα [3]/Εθνική Παίδων [1]/Εθνική Παίδων.pdf Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από vagstef
Giannis1234567891011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, vagstef είπε Sorry αλλά αυτό το μήνυμα δεν το βλέπω στη συζήτηση. Αφού είσαι 18 εδώ και κάποιους μήνες και πας για τα 19 έχεις συμπληρώσει τα 18. Δες τα δικαιολογητικά και άνοιξε λογαριασμό. Αν δεν θες να πας κατέβασε το nbg app της Εθνικής να το κάνεις απ το κινητό. Η Εθνική έχει το Εθνική Παίδων για ανήλικους και για να ανοίξεις λογαριασμό δεν πρέπει να υπερβαίνεις το 17ο έτος. https://www.nbg.gr/greek/transaction-transparency/retail/deposit-accounts/Documents/Καταθετικά Πολυπροϊόντα [3]/Εθνική Παίδων [1]/Εθνική Παίδων.pdf Θέλει δικαιολογητικά ;; Γτ δεν ξέρω από αυτα για αυτό
vagstef Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Giannis1234567891011 είπε Θέλει δικαιολογητικά ;; Γτ δεν ξέρω από αυτα για αυτό ΑΦΜ έχεις; Αρχικά θα πρέπει να βγάλεις. Παράδειγμα https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/dikaiologitika-gia-anoigma-logariasmou
Giannis1234567891011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, vagstef είπε ΑΦΜ έχεις; Αρχικά θα πρέπει να βγάλεις. Παράδειγμα https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/dikaiologitika-gia-anoigma-logariasmou Ναι φίλε μου έχω αφμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις