iro.maiden Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Ήρθε η ώρα να ασχοληθώ λίγο με τη φυσική μου κατάσταση και ύστερα από πολύ ψάξιμο κατέληξα οτι θέλω να γραφτώ σε χορό swing και slow drag. Πέραν του ότι οι σχολές της Αθήνας δεν είναι τόσες πολλές στο είδος, όταν τους προσέγγισα δεν φάνηκαν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις να με εντάξουν κάπου. Ίσως γιατί έχουν ήδη αρχίσει τα τμήματα και δεν παίρνουν κόσμο στα μισά. Οπότε άρχισα να κοιτάζω γυμναστήρια στην περιοχή μου (Περιστέρι) αλλά δεν έχουν καλές κριτικές και επίσης δεν ενθουσιάζομαι από τα ομάδικα προγράμματα που έχουν (δεν ενδιαφέρομαι για όργανα). Προτείνετε κανένα γυμναστήριο που να μη γίνεται χαμός και να έχει ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων (είμαι αρχάρια). Επίσης σαν αποτέλεσμα Προτείνετε αεροβική σε γυμναστήριο ή καλύτερα να γραφτώ απλά κολυμβητήριο; Θέλω απλά να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση και να κάψω λίπος. Επίσης από άποψη κόστους - αποτελέσματος τι θα ήταν πιο συμφέρον; Υπάρχει κάποια άλλη ιδέα για γυμναστική που μου διαφεύγει;
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 https://www.insomnia.gr/forums/topic/678968-das-fitness-thread-2/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα