Exodia The Forbidden One Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα είχα αγοράσει κάτι από το kinguin τελικά υπήρχε πρόβλημα και μετά από αίτημα μου έδωσαν τα λεφτά πίσω. Το θέμα όμως είναι ότι δεν μου επέστρεψαν λεφτά στο PayPal όπου έκανα και την αγορά αλλά σε eurBalance Πώς μπορώ τώρα να κάνω αγορές έχω μπερδευτεί .
jonh__b Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Η όλη φάση αφορά κύριος τα δέματα registered, αν εγώ λέμε τώρα παραγγείλω δέμα με 5-10-15- η 20 ευρώ registered και μου βάλει 15 ευρώ τέλη θα του πω στιλτω πίσω... Δουλειά να έχετε να κανετε...... Κουκουρουκου
antbyron Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε Καλησπέρα είχα αγοράσει κάτι από το kinguin τελικά υπήρχε πρόβλημα και μετά από αίτημα μου έδωσαν τα λεφτά πίσω. Το θέμα όμως είναι ότι δεν μου επέστρεψαν λεφτά στο PayPal όπου έκανα και την αγορά αλλά σε eurBalance Πώς μπορώ τώρα να κάνω αγορές έχω μπερδευτεί . Γιατί δεν τους ζητάς να στα επιστρέψουν στο paypal. Το ερώτημα σου ποιο είναι; Που θέλεις να κάνεις αγορά; Στο kinguin; Αγοράζεις, και στο τελευταίο στάδιο χρησιμοποιείς το balance.
jonh__b Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Υσ... Από αλί.... Με φρεσηπ. Θα πάρω τα λεφτά μου πίσω. Ελτα να πάρετε και κάνα υπάλληλο ακόμα να πέσει η ανεργία να δουλεύει στις επιστροφες
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, antbyron είπε Γιατί δεν τους ζητάς να στα επιστρέψουν στο paypal. Το ερώτημα σου ποιο είναι; Που θέλεις να κάνεις αγορά; Στο kinguin; Αγοράζεις, και στο τελευταίο στάδιο χρησιμοποιείς το balance. Όταν πάω να κάνω αγορά μου βγάζει επιλογές PayPal paysafe κάρτα και Skrill , το balance που λες πως το χρησιμοποιώ
antbyron Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Όταν πάω να κάνω αγορά μου βγάζει επιλογές PayPal paysafe κάρτα και Skrill , το balance που λες πως το χρησιμοποιώ Αν δεν σου βγάζει επιλογή να χρησιμοποιήσεις το balance, σημαίνει ότι ο πωλητής δεν το υποστηρίζει. Δεν είναι όμως συχνό ο πωλητής να μην το υποστηρίζει.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, antbyron είπε Αν δεν σου βγάζει επιλογή να χρησιμοποιήσεις το balance, σημαίνει ότι ο πωλητής δεν το υποστηρίζει. Δεν είναι όμως συχνό ο πωλητής να μην το υποστηρίζει. α οκ θα κοιταξω και αλλου να δω , ευχαριστω. Τελικά έχεις δίκιο δεν δέχεται το balance.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα