therock Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Έχω κάνει κάποια account εκεί και θέλω να ρωτήσω τα εξής. -Από όσο ξέρω δε τους πειράζει να δεις πάνω από ένα registration ώστε να μπορείς στο καθένα να δεις από 50gb χώρο. Αν και κάπου διάβασα πως αν δε μπαίνεις μια στο τόσο κρίνεται ανενεργός και χάνεις τα αρχεία. Ισχύει άραγε κατι τετοιο -Κατεβασα την εφαρμογή τους megasync που δίνει κάποιο bonus αλλά κάτι λέει στους όρους πως το παίρνεις αν δεν έχεις άλλο account. Αυτό σημαίνει πως παίρνεις μια φορά το bonus η δε το παίρνεις καθόλου αν έχεις περισσότερα account. Μόνο σε ένα άλλωστε θέλω πάνω από 50 -Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω sync και να έχω τα αρχεία του mega και σε ένα σκληρό ως backup. Αυτοματοποιημένα εννοώ όχι να κάθομαι να ψάχνω κάθε φορά τι έχω ανεβάσει και να το κατεβάζω στο δισκο -Έχει χρησιμοποιήσει κανείς multcloud που είναι κάτι σαν ενοποιημένο account και έχεις ένα πάνελ για όλους τους λογαριασμούς να μας πει αν τελικά αξίζει και αν είναι και ασφαλες
The_Judas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οχι δεν κλειδώνει και τόσο εύκολα. Πρέπει να το παρατήσεις για πολύ καιρό. Σου στέλνει ειδοποίηση στο email το Mega αν έχεις να μπεις καιρό. Η δωρεάν έκδοση νομίζω ότι δίνει πλέον 15gb. Εγώ επειδή είμαι παλιός χρήστης έχω ακόμη το παλιό όριο των 50gb... Τώρα σου δίνει 15 + 35gb για 30 μέρες. Εχει και ένα περίεργο σύστημα με achievements όπου αναλόγως σου δίνει επιπλέον χώρο αλλά και πάλι με ημερομηνία λήξης. Είναι πολύ μπερδεμένο πλέον. Με τα 50gb πραγματικά άξιζε. Εχω ανεβάσει πολύ υλικό για backup. Τώρα δεν αξίζει τόσο όσο παλιότερα αν και είναι καλή εφαρμογή. Με την εφαρμογή στον υπολογιστή μπορείς να κάνεις συγχρονισμό όπου θέλεις στον δίσκο σου. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από The_Judas 1
therock Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Οχι 50 δινει αφου εχω κανει 6 λογαριασμους αυτο το καιρο. Απλα κατεβασα και mega sync να παρω 15 achievement αλλα μου ρθε μαιλ οτι ειναι υπο review και θα στα χρεωσει αν δεν εχεις αλλα account. Ενταξει ομως δε με νοιαζει εφοσον δεν ειναι μονιμα και στα καταργει Το χω το sync πως κανεις απο cloud στο δισκο. Δε θελω να συγχρονιζει αναποδα. Θελω ο δισκος να αντιγραφει το μεγκα. Δε θελω πχ αν σβησω κατι απο δισκο να το σβησει απο μεγκα
The_Judas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Πόσο καιρό τους έχεις; https://chefkochblog.wordpress.com/2018/02/05/mega-nz-kills-50-gb-free-space-program-for-new-users/
therock Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Κανα δυο βδομαδες το χω. Κατσε δηλαδη μετα απο ενα μηνα υα μου σβησει τα 35 που ειναι το registration bonus. Μερα νυχτα ανεβαζω εχω χεστει πανω μου τωρα. Τσαμπα τρωω τοσες ωρες αυτο το καιρο
therock Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Εν τελη διαβαζω πως δεν σου σβήνει κάτι από τα extra 35 απλά για να μπορέσεις να ξανά ανεβάσεις κάτι πρέπει να σβήσεις αρχεία και να κατέβεις πισω τα 15
The_Judas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 καλο αν ισχύει. αν είναι απλά για backup του φουλαρεις με τα αρχεία σου στα 50 και τα αφήνεις.
therock Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Ναι δες πχ εδω ολοι λενε οτι απλα δεν μπορεις να συνεχιζεις να ανεβαζεις αλλα δε σβηνει κατι απο registration bonus. Αλλωστε και εγω αυτο ηθελα, να φουλαρω με κατι παλια αρχεια να τα χω σαν Archive, δεν σκοπευα να σβηνω,προσθετω,τραμπαρω οποτε αφου δε τα αγγιζει κομπλε. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://amp.reddit.com/r/MEGA/comments/9sldc8/what_happens_to_my_files_when_all_my_bonuses_end/&ved=2ahUKEwjCqMLg_sjnAhXK2aQKHeMtCxQQFjAAegQIBRAB&usg=AOvVaw1dIDgG6zzaHrAyUCBBOXSu https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.reddit.com/r/MEGA/comments/803ss3/what_happens_to_achievement_storage_space_when/&ved=2ahUKEwjCqMLg_sjnAhXK2aQKHeMtCxQQrAIoADAAegQIBRAI&usg=AOvVaw1xsfUGe4HUYw2hTGyMCTQ0
therock Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Παντως περα απο το registration bonus αλλο bonus δεν εχω πααρει ποτε. Εχω εγκαταστησει το Mega sync, το browser extension, το mobile app, Και εκανα μολις και ενα Invite σε αλλο μου email το οποιο πατησα απο κει και εκανα νεο account (συνδεθηκα και με το νεο στο mega sync που σου θετει σαν ορο για να δωσει τα extra 10gb στο account Που το καλεσε), και ποτε δε μου χει δωσει κατι πανω απο 50.
Dek2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα ελπίζω να μου απαντήσετε γιατί έχω σκάσει απ το άγχος..Είδα μερικά mega links απ forums που ποσταρουν άλλοι..Δεν έφτιαξα mega account απλά τα πάτησα και τα είδα και δεν τα κατέβασα επίσης..3 μέρες όλες και όλες είδα μερικά δε κατέβασα τπτ και χωρις να φτιάξω acc ξαναλέω.. Πείτε μου ότι δεν χρεώθηκα τίποτα στους επόμενους λογαριασμούς μου όπως τηλέφωνο ή ίντερνετ;;;
spartak1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Dek2 είπε Παιδιά καλησπέρα ελπίζω να μου απαντήσετε γιατί έχω σκάσει απ το άγχος..Είδα μερικά mega links απ forums που ποσταρουν άλλοι..Δεν έφτιαξα mega account απλά τα πάτησα και τα είδα και δεν τα κατέβασα επίσης..3 μέρες όλες και όλες είδα μερικά δε κατέβασα τπτ και χωρις να φτιάξω acc ξαναλέω.. Πείτε μου ότι δεν χρεώθηκα τίποτα στους επόμενους λογαριασμούς μου όπως τηλέφωνο ή ίντερνετ;;; Γιατι να χρεωθείς;
Dek2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, spartak1 είπε Γιατι να χρεωθείς; Δε ξέρω φίλε για αυτό ρωτάω..Σε ένα αμερικανικό φόρουμ που ρωτησα μου παν ότι υπάρχει κάτι σα λογαριασμός που καταγράφει ότι βλέπω ή καταβαζω και μου τα χρέωνει μετά..Κάποιοι άλλοι μου παν ότι δεν χρεώθηκα τίποτα και όλα καλά..Δε ξέρω τι ίσχυει..Πείτε μου σας παρακαλώ άμα ξέρετε!
spartak1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Dek2 είπε Δε ξέρω φίλε για αυτό ρωτάω..Σε ένα αμερικανικό φόρουμ που ρωτησα μου παν ότι υπάρχει κάτι σα λογαριασμός που καταγράφει ότι βλέπω ή καταβαζω και μου τα χρέωνει μετά..Κάποιοι άλλοι μου παν ότι δεν χρεώθηκα τίποτα και όλα καλά..Δε ξέρω τι ίσχυει..Πείτε μου σας παρακαλώ άμα ξέρετε! Δε θα χρεωθείς, εφόσον δεν έβαλες κάπου στοιχεία πληρωμής (κάρτα κλπ)
Dek2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, spartak1 είπε Δε θα χρεωθείς, εφόσον δεν έβαλες κάπου στοιχεία πληρωμής (κάρτα κλπ) Σε ευχαριστώ φίλε να σαι καλά..Τελευταίο για να μη κουράζω και θέλω να μου φύγει κάθε κομπλέξ..Το content που είδα ήταν ροζ δε παίζει ρόλο έτσι; όλα τα mega links που ανοίγεις ότι content και αν έχουν μέσα ίδια δεν ειναι ετσι;
infin1tyGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να χρεωθείς μέσω λογαριασμού Internet/τηλεφώνου. Μην αγχώνεσαι για το τι άνοιξες. Δεν χρεώνεσαι για προβολή κανενός περιεχομένου στο Mega.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα