Dek2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, infin1tyGR είπε Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να χρεωθείς μέσω λογαριασμού Internet/τηλεφώνου. Μην αγχώνεσαι για το τι άνοιξες. Δεν χρεώνεσαι για προβολή κανενός περιεχομένου στο Mega. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε να σαι καλά πραγματικά επιτέλους μπορώ να ηρεμήσω..Καλά Χριστούγεννα!!
therock Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Εν τελη πιασανε και μου σβησανε τα αρχεια σε account που δεν ειχα μπει, και τωρα σε αλλα ενεργα που φορτωσα εως 50 απο τα αρχικα 15, μου λενε αν δεν αναβαθμισω τα σβηστουν. Με λιγα λογια τσαμπα κοπος που ανεβαζα τοσο πραγμα τοσο καιρο
kormos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, therock είπε Εν τελη πιασανε και μου σβησανε τα αρχεια σε account που δεν ειχα μπει, και τωρα σε αλλα ενεργα που φορτωσα εως 50 απο τα αρχικα 15, μου λενε αν δεν αναβαθμισω τα σβηστουν. Με λιγα λογια τσαμπα κοπος που ανεβαζα τοσο πραγμα τοσο καιρο Δεν είναι έτσι ακριβώς. Έχουν αλλάξει τους όρους. Οπότε λογικό το έχουμε αναφέρει και αλλού ή αναβαθμίζεις ή περιορίζεις τον όγκο των αρχείων σου
Bitbit Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, therock είπε Εν τελη πιασανε και μου σβησανε τα αρχεια σε account που δεν ειχα μπει, και τωρα σε αλλα ενεργα που φορτωσα εως 50 απο τα αρχικα 15, μου λενε αν δεν αναβαθμισω τα σβηστουν. Με λιγα λογια τσαμπα κοπος που ανεβαζα τοσο πραγμα τοσο καιρο ο κανόνας είναι ένας: Σε καμία περίπτωση μη εμπιστεύεσαι τα δωρεάν. Καπου το 2014-15 , τότε που έδινε το Mail ru 1ΤΒ δωρεάν, έδινε κι ένα κινέζικο 1ΤΒ. Νομίζω ήταν το yunio. Κάνω κι εγώ λογαριαασμούς έτσι να υπάρχουν. Ξεκινάω να ανεβάζω ταινίες και μετά από μικρό διάστημα το τερματίζουν. Έριξα κάτι βρισίδια τότε..... Δηλαδή μου δίνεις προσφορά για να την τερματίσεις λίγο αργότερα; Και να ήθελα να πληρώσω για το χώρο, μόνο και μόνο με αυτή τη συμπεριφορά θα πήγαινα αλλού. Στο mega είχα κανει λογαριασμό με ένα ξεχασμένο mail που δε το άνοιγα. Είχα ανεβάσει πολλές φωτογραφίες και άλλα αρχεία. Μπαίνω πριν λίγες μέρες, οι φάκελοι υπήρχαν αλλά τα αρχεία όχι. Το 1ΤΒ του ρώσικου το χρησιμοποιώ ακόμα και με έχει βολέψει απίστευτα και το έχω τιγκάρει, αλλά ό,τι ανεβάζω υπάρχει και αλλού. Λειτουργώ με τη λογική ότι αύριο θα μου το κλείσουν. Ό,τι είναι δωρεάν μη το εμπιστεύεστε
therock Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Ναι και μενα αυτο εγινε. Εσβησαν τα αρχεια και εμειναν μονο τα directories. Μονο στο κυριο που δεν ειμαι αδρανης υπαρχουν αλλα δε μπορω να τα αγγιξω αν δεν κανω αναβαθμιση σε πλανο πληρωμης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα