Προς το περιεχόμενο

Fiesta 2010 πλακετα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας παιδιά! Εχουμε ενα ford fiesta titanium του 2010. Το αμαξι ειναι εισαγωγη απο Γερμανία. Θελουμε να του βαλουμε συναγερμο και αν γινεται πλακετα για τα παράθυρα για να κλειδώνουν αυτόματα με το κλείδωμα. Απο την ερευνα που καναμε καποιοι μηχανικοί είπαν οτι γινεται να μπει η πλακέτα και καποιοι οχι στο συγκεκριμένο αμάξι. Στο δικο μου το atos υπαρχει η πλακετα αυτη. Πως γίνεται να εχει μπει πλακετα στο ατος και να μην μπορει να μπει στο φιεστα?! Επισης απο θεμα τιμης ξερετε τι παιζει? Γιατι μας εχουν πει τιμες απο 160 ως 300. Τα φωτα σας για μια ακομα φορα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς.....

Το είχα ψάξει αρκετά στο ίδιο όχημα ( duratech 1.4/2010)

Μπαίνει παράλληλη πλακέτα στο master (του οδηγού)...σε μένα ήταν ένα απο τα add-ons που ζήτησα κ πήρα κατά την ημέρα αγοράς (1ο χέρι).

Μετά τον πρώτο χρόνο είχα θέματα (κάποιες φορές δεν "άκουγε", άλλες έχανα την αυτόματη λειτουργία ή έμπαινε με το απλό πάτημα, αρκετές φορές ήθελε συγχρονισμό/resetting).... βέβαια ίδιο πρόβλημα είχα κ στο προηγούμενο όχημα (c2 vts).

Μετά απο αρκετές επισκέψεις σε ηλεκτρολόγους (όχι απαραίτητα για αυτό το θέμα ή για προβλήματα) όλοι κατέληγαν στην λύση(ώστε να λειτουργήσει αξιόπιστα): ...η εντολή να έρχεται/υποστηρίζεται απευθείας απο την ecu του συναγερμού. 

Υπάρχουν συγκεκριμένοι συναγερμοί (για λόγους αξιοπιστίας απόδοσης εγγύησης... επώνυμοι) αλλά οι τιμές ξεφεύγουν αρκετά....κ παραπάνω απο 300.

(Άλλωστε το όχημα, μου παραδόθηκε με συναγερμό ο οποίος λειτουργεί άψογα/meta).

Τελικά, έχω καταργήσει κ δουλεύει με τον παραδοσιακό τρόπο χωρίς αλλα προβλήματα.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Σε Audi TT του 2000 με συναγερμο Cobra τα παραθυρα ανεβαινουν με το που οπλιζει ο συναγερμος 

Δεν ξερω αν ειναι θεμα συναγερμου αν και το πιο πιθανο ειναι να το υποστηριζει το αμαξι.

Απο οτι ξερω για τα αλλα αυτοκινητα θελει καποια πλακετα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....Ανάλογα ποσά είσαι διατεθειμένος/νη να πληρώσεις κ πόσο ανάγκη το έχεις.

Τα vag συνήθως το έχουν by default απο εγκέφαλο. Κατά το κλείδωμα του οχήματος ενεργοποιείται (ανάποδα το κλειδί κ κρατημένο ή πατημένο το μπουτόν του τηλεχειριστηρίου)...δεν έχει να κάνει με τον συναγερμό (τουλάχιστον, σε όσα έχω δει κ με όσους ιδιοκτήτες έχω μιλήσει).

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

ts δεν μηπως το εχει ηδη, σε παλιοτερο ford μου με πατημενο το κουμπι για κλειδωμα απο το κλειδι εκλειναν τα παραθυρα...

απο εκει και πέρα γινεται αυτό που θελεις φυσικα και σχετικα ευκολα, απλα θες συναγερμό (και κατα 99% τύπου canbus) και αναλογη μοντουλα comfort... Το εχω κανει σε κανα 2 αμαξια δεν ειναι κάτι φοβερό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...