Ronnie1985 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιας και εδωσα την προηγουμενη μου AMD καρτα, ξεχασα να αφαιρεσω τους adrenaline 2020 drivers οι οποιοι ξεκινανε φυσικα με το ανοιγνα των windows (control panel) και το συνηδητοποιησα μολις εγκατεστησα την νεα nvidia καρτα και μπηκα κατευθειαν μεσα στα windows. Υπαρχει περιπτωση να κανει καποια "ζημια" στην καινουρια καρτα; Καποιο conflict η οτιδηποτε αλλο... Βασικα το hardware κομματι με νοιαζει. Γιατι ακουγα ενα περιεργο "κλικ" καθε λιγο κ λιγακι το οποιο τελικα ηταν απο το ενα φαν της καρτας (εχει δυο φανς αλλα το ενα σταματαγε ξεκιναγε κατευθειαν πραγμα μη φυσιολογικο δηλαδη) κ για αυτο ειπα να ανοιξω το θεμα αυτο μιας κ μου δημιουργηθηκε η ανησυχια αυτη. Εννοειτε οτι η επομενη μου κινηση ηταν uninstal τους AMD Drivers, επειτα safe mode για ddu, κ μετα ξανα windows κατεβασμα nvidia drivers k instal. Μολις τους εγκατεστησα η καρτα πλεον ειχε zero rpm, δοκιμασα παιχνιδια και τα φανς ανοιγαν κ τα δυο... Δεν το εχω δουλεψει παρα πολυ αλλα νομιζω πως δεν ξανακανε αυτο που περιεγραψα στην αρχη με τον εναν μονο ανεμιστηρα. Σκεφτομαι μηπως ηταν απλα καποιο conflict με τους παλιους drivers. Βασικα αυτο που με καιει ειναι μην εκανε καποιο μονιμο προβλημα στην καρτα η την "ακουσε" κατι επειδη ειχα ξεχασει drivers αλλης εταιρειας καρτας... Στο διαδυκτιο που εκανα search με λεξεις κλειδια nvidia with amd drivers κλπ οι πιο πολλοι υποστηριζουν οτι δεν υπαρχει προβλημα γιατι ενας driver σχεδιαζεται γιαψενα συγκεκριμενο hardware. Αν δε δει το hardware απλα δεν δουλευει. Σχεδον ολλοι ομως προτεινουν να βγει πρωτα ο παλιος driver, κλεισιμο pc, κ επειτα εγκατασταση νεας καρτας, πραγμα πιυ εγω ξεχασα να κανω... Το πιο πιθανο να μην επαθε κατι... Αλλα θα θελα κ τη δικη σας γνωμη γιατι αυτο που εκανε στην αρχη με το ενα φαν δεν ηταν φυσιολογικο... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από Ronnie1985
duffyduck Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει θεμα να σου εκαναν ζημια οι drivers της AMD στο hardware. Οταν δεν υπαρχει καρτα της AMD απλα δεν φορτωνουν, μονο η μ@λ@κι@ το Radeon Software. Όμως, καλα εκανες απεγκατασταση, DDU κλπ. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από duffyduck 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα