monoxromos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Κάνουμε αυτή τη δουλειά 20 χρόνια ,τηρούμε την δεοντολογία,τα δικά μας είναι δικά μας και όσα αναπαράγονται αναγράφουν ευκρινώς και με μαύρα γράμματα την πηγή ή πολλές φορές με link παραπέμπουν στο αρχικό site. Η μόνη εξήγηση είναι ότι υπήρξε μαζική κακοπροαίρετη ανταγωνιστική καταγγελία για περίπου 100 άρθρα και η FB άκριτα αποδέχτηκε την καταγγελία και μας μπλοκάρισε. Δηλαδή να στήσουμε και εμείς βιοτεχνία καταγγελιών σε όσους θεωρούμε ανταγωνιστές μας και να τους μπλοκάρουμε; Και πως γίνεται 10 χρόνια κάνουμε αναρτήσεις στο FB τώρα είδαν κάτι παράτυπο; Ας μας πουν ποιο δημοσίευμα ή δημοσιεύματα παραβίασαν την πολιτικά τους να ξέρουμε να μην ξανακάνουμε το ίδιο λάθος. Δεν είναι σοβαρά , ηθικά και δεοντολογικά πράγματα αυτά. Απλά φαίνεται η ρηχότητα του FB που ενδιαφέρονται μόνο για πληρωμένες προωθήσεις. Αλλά δεν υπάρχει κάποια δομή, κάποια αρχή, κάποιος φορέας που να ελέγχει και το FB, μάλλον όχι! Αυτά έχουν τα μονοπώλια. Όσο για την hoaxesellinika, αυτοί κι αν μας έγραψαν κανονικά.
MINDER Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Παιδιά από σήμερα βλέπω και δεν ενεργοποιείτε το κουμπί να κάνω ανάρτηση στο facebook. Επίσης όταν πατάω στην φωτογραφία κάποιου για να την βγάλει σε μεγέθυνση δεν κάνει τίποτα. Λογικά έχω φάει ποινή γιατί μπαίνω με άλλο λογαριασμό και εκεί όλα δουλεύουν κανονικά. Αλλά το κουφό είναι ότι από το κινητό μπορώ και δημοσιεύω κανονικά στον λογαριασμό που έχω φάει την ποινή σε μια δοκιμαστική ανάρτηση που έκανα. Μετά από λίγο αυτή εξαφανίστηκε από τον τοίχο μου και ενώ είχε και Like από κάποιον φίλο αλλά υπήρχε στο ιστορικό όπου πήγα και της έκανα σχόλιο και τότε ξαναεμφανίστηκε. Στον μεταξύ άλλαξα στις ρυθμίσεις και την δημόσιες τις βλέπουν μόνο οι φίλοι γιατί πολύ πιθανό να με κυνηγάει κάποιο τρολλάκι που κάτι έχει μαζί μου και κάνει αναφορές. Περίεργη φάση λογικά δεν θα έπρεπε ούτε από το κινητό να μπορώ να δημοσιεύω. Η ανάρτηση που έκανα από το κινητό έχοντας περιορισμό δεν σβήστηκε από ότι αντιλαμβάνομαι αλλά εξαφανίστηκε από τον τοίχο μου και όταν έκανα σχόλιο σε αυτή από το πρόσφατο ιστορικό που την βρήκα όταν την σχολίασα εμφανίστηκε στον τοίχο πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα