Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 4 minutes ago, margaritagr said: Επειδή μ ενδιαφέρει η διαδρομή Αι.Δημήτριος Οινόφυτα, πήγαινες που επί από Αττική οδό ; ή καθολου; σου έβγαινε 1 ώρα το πήγαινε 1 ώρα το ελα; Πήγαινα Ποσειδώνος-Ποτάμι-Εθνική. Δεν θα γλυτώσεις κάτι από Αττική, ούτε σε χλμ, ούτε σε ώρα. Μόνο στο γύρνα ίσως να έχει λίγο λιγότερη κίνηση η Κατεχάκη από τον Κηφισό. Του τύπου αντί για μία ώρα να το κάνεις 50 λεπτά. Αν στο πληρώνουν κάνε το. Με επιφύλαξη όλα αυτά, γιατί εγώ το έκανα πριν από 8 χρόνια, ήταν άλλα τα δεδομένα τότε, τώρα οι δρόμοι της Αθήνας έχουν περισσότερη κίνηση και θα πρέπει να κάνεις δοκιμές για να δεις τι σε συμφέρει.
margaritagr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, Malthador είπε Πήγαινα Ποσειδώνος-Ποτάμι-Εθνική. Δεν θα γλυτώσεις κάτι από Αττική, ούτε σε χλμ, ούτε σε ώρα. Μόνο στο γύρνα ίσως να έχει λίγο λιγότερη κίνηση η Κατεχάκη από τον Κηφισό. Του τύπου αντί για μία ώρα να το κάνεις 50 λεπτά. Αν στο πληρώνουν κάνε το. Με επιφύλαξη όλα αυτά, γιατί εγώ το έκανα πριν από 8 χρόνια, ήταν άλλα τα δεδομένα τότε, τώρα οι δρόμοι της Αθήνας έχουν περισσότερη κίνηση και θα πρέπει να κάνεις δοκιμές για να δεις τι σε συμφέρει. 1 φορά έχω πάει μέχρι στιγμής, όπου έπρεπε να είμαι εκεί 5. Έφυγα 3:30, Αλίμου-Καρεα - Αττική Οδό κι έφτασα 4:30. Απλώς δεν είχε κίνηση στην έξοδο για εθνική η οποία πχ 9 το πρωί πήζει.. Καλά αν δεν πληρώνουν έξοδα κίνησης δε γίνεται, 2ιναι ένα 500αρι μες το νερό το μήνα
Menelaos83 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Καταρχιν ξεχνα το να πηγαινοερχεσαι καθε μερα Αθηνα σχηματαρι, εκτος αν ξεκινας στις 6 μιση και γυρνας 3 , γιατι απο 7 και μετα και επιστροφη απο 4 μετα γινεται πανικος και παλι ομως θα τα τρως στις βενζινες και τα διοδια ,εκτος αν μενεις σε κηφισια διονυσο κλπ. Φυσικα στα περιξ δλδ οινοφυτα δηλεσι σχηματαρι δεν μενεις για κανενα λογο γτ αφενως το κλιμα ειναι χαλια αφετερου ειναι φουλ στους ξενους. Εγω προσωπικα θα πηγαινα. χαλκιδα που εχει τα παντα. 1
great Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 +1 για χαλκίδα -984 για Δήλεσι, οινόφυτα, σχηματάρι και αυτά τα πέριξ
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτα αναφερει το maps απο Χαλκιδα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
3DJIN Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 χαλκιδα θα πας να μεινεις,απλα να αποφυγεις νεα αρτακη γιατι πηζει στην κινηση οτιδηποτε αλλο δεν ειναι βιωσιμο θα δεις οτι πολλοι συναδελφοι μενουν χαλκιδα ζωαρα θα κανεις χαλκιδα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα