spy94 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα πάμε για αγορά εντοιχιζόμενης κουζίνας.Διάβασα απλά τις διαφορές του κάτω πάγκου με του άνω και με βολεύουν και οι δύο τύποι.Υπάρχει κάποιο γνωστό budget μοντέλο η να πάρω οποιο να ναι στα 300-400? Οποιαδήποτε άποψη η σημείωση που θα ταν χρήσιμη να ξέρω καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ!
kontinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Εννοεις κουζινα συνολο, φουρνο, ή ματια κουζινας? Στις παλιες εντοιχιζομενες, ο φουρνος επαιρνε παροχη, και τα ματια επαιρναν ρευμα απο τον φουρνο, τα αγοραζες δηλαδη υποχρεωτικα πακετο. Πλεον καθε υποσυνολο εχει την δικη του παροχη και μπορεις να αγορασεις αυτο που χρειαζεσαι, ακομα και διαφορετικη μαρκα φουρνο και αλλη για τα ματια. 1
k_w_t Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, kontinos είπε Εννοεις κουζινα συνολο, φουρνο, ή ματια κουζινας? Στις παλιες εντοιχιζομενες, ο φουρνος επαιρνε παροχη, και τα ματια επαιρναν ρευμα απο τον φουρνο, τα αγοραζες δηλαδη υποχρεωτικα πακετο. Πλεον καθε υποσυνολο εχει την δικη του παροχη και μπορεις να αγορασεις αυτο που χρειαζεσαι, ακομα και διαφορετικη μαρκα φουρνο και αλλη για τα ματια. Πουλανε ακομα σετ αλλα καλυτερα να παρεις ξεχωριστα... Σημαντικο να τσεκαρεις στον φουρνο εαν εχει λειτουργια αερα η φτερωτη να ειναι inox. Επειδη την επαθα και εμαθα...
spy94 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Σύνολο θέλω,γενικά δεν βλέπω και πολλές επιλογές για ξεχωριστά κομμάτια
k_w_t Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, spy94 είπε Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Σύνολο θέλω,γενικά δεν βλέπω και πολλές επιλογές για ξεχωριστά κομμάτια Απλα βαζεις στην αναζητηση εστιες εντοιχιζομενες και φουρνος εντοιχιζομενος ... Οχι κουζινα εντοιχισμενη.. Ειναι απειρες οι επιλογες.... Υγ.,Εαν θελεις να εχεις εστια για μπρικι κοιτας μονο σε BSH (bosch-pitsos-siemens)
spy94 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δίκιο έχεις φίλε μου.Μπρικι δεν θέλω αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη επιλογή πείτε είτε εδώ είτε p.m
tz_aristotelis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Κουζίνα κάτω του πάγκου , με έξοδο για τους υδρατμούς από τις εστίες. Έτσι θα ανοίγεις απορροφητήρα και θα είσαι κομπλέ Μονόδρομος. Νομίζω ότι η aeg έχει τέτοιο.
spy94 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Κουζίνα κάτω του πάγκου , με έξοδο για τους υδρατμούς από τις εστίες. Έτσι θα ανοίγεις απορροφητήρα και θα είσαι κομπλέ Μονόδρομος. Νομίζω ότι η aeg έχει τέτοιο. Νομίζω ότι έχω δειξει πως είμαι άσχετος Δωστε κάνα λινκ ρε παιδιά να καταλαβαίνω γιατί μιλάμε να βλέπουμε και το κόστος παράλληλα
SB_1957 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μπαίνεις σκρουτζ και κανεις αναζήτηση εντοιχιζομενος φούρνος με όριο τιμης, βλέπεις τα χαρακτηριστικά και τα σχόλια και επιλεγεις αυτό που σου ταιριαζει. Το ίδιο και με εντοιχιζομενες εστίες.
spy94 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Μπαίνεις σκρουτζ και κανεις αναζήτηση εντοιχιζομενος φούρνος με όριο τιμης, βλέπεις τα χαρακτηριστικά και τα σχόλια και επιλεγεις αυτό που σου ταιριαζει. Το ίδιο και με εντοιχιζομενες εστίες. Αυτό προφανώς μπορώ να το κάνω.Ομως πχ σε κάποια σχόλια διαβάζω ότι μόλις ανάβεις δεύτερο μάτι πέφτει πολύ η απόδοση.Οποτε είναι κάτι που δεν μπορεί να αναγράφεται στα χαρακτηριστικά ας πούμε.
SB_1957 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, spy94 είπε Αυτό προφανώς μπορώ να το κάνω.Ομως πχ σε κάποια σχόλια διαβάζω ότι μόλις ανάβεις δεύτερο μάτι πέφτει πολύ η απόδοση.Οποτε είναι κάτι που δεν μπορεί να αναγράφεται στα χαρακτηριστικά ας πούμε. Αυτό μάλλον είναι θέμα ηλεκτρικής εγκαταστασης και δεν εχει να κανει με τις ηλεκτρικές συσκευές. Εχουμε τέτοιο πρόβλημα στο πατρικό μου, με τριφασικο, ενώ στο καινούργιο σπίτι δεν υπαρχει τέτοιο πρόβλημα. 1
spy94 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Παράδειγμα έδωσα για να καταλάβεις το επιχείρημα.Αλλοι πχ αναφέρουν ότι έσπασε η εστία στα καλά καθούμενα η ότι σταμάτησε να λειτουργεί ένα μάτι.Δεν μπορεί από τους 10 που το πήραν οι 8 να έχουν θέμα και να είναι τυχαίο.
k_w_t Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, spy94 είπε Παράδειγμα έδωσα για να καταλάβεις το επιχείρημα.Αλλοι πχ αναφέρουν ότι έσπασε η εστία στα καλά καθούμενα η ότι σταμάτησε να λειτουργεί ένα μάτι.Δεν μπορεί από τους 10 που το πήραν οι 8 να έχουν θέμα και να είναι τυχαίο. Αμα κοιτας σε εταιριες τυπου ΦΟΥΜΑΝ-ΤΣΟΥ λογικο ειναι... Δες σε κατι πιο επωνυμο τυπου electrolux (η φτηνη σειρα της AEG ειναι στην ουσια)
spy94 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, k_w_t είπε Αμα κοιτας σε εταιριες τυπου ΦΟΥΜΑΝ-ΤΣΟΥ λογικο ειναι... Δεν δέχομαι ότι είναι λογικό προϊόν που κυκλοφορεί εντός ΕΕ και σε τόσα καταστήματα να μένει τόσο απλά στα χέρια.Η τουλάχιστον να μένει και να μην εχει διάθεση η εταιρία να αναλάβει.Whirlpool συγκεκριμένα που είναι γενικά ψιλογνωστή. 10 λεπτά πριν, k_w_t είπε Δες σε κατι πιο επωνυμο τυπου electrolux (η φτηνη σειρα της AEG ειναι στην ουσια) Θεωρείται οκ επιλογή για να αρχίσουμε από κάπου? https://www.skroutz.gr/s/320672/AEG-HE604000XB-Inox.html
alekan77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Για εστίες θα σου πρότεινα επαγωγικές. Η διαφορά στις καταναλώσεις είναι πολύ μεγάλες. Κάνε μια δοκιμή στα σκεύη που ήδη έχεις με έναν μαγνήτη, αν κολλάει πάνω στα περισσότερα, βουρ για επαγωγική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα