tinapo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Ξαφνικά σήμερα διαπίστωσα την εμφάνιση στο κινητό μου (redmi note 7-παραθέτω και screen shot) κάτω από τις συντομεύσεις και των Εργαλείων για προχωρημένους δύο ακόμη με τίτλους "Προτεινόμενα" και "Μετοχές" χωρίς κάποια δικιά μου ενέργεια. Οι μετοχές παρέχονται από την Webull και έχουν ρυθμίσεις όπου μπορείς μόνο να προσθέσεις ή να διαγράψεις μετοχές, εταιρείες και αν θέλεις να κάνεις εγκατάσταση του Webull app, δεν έχει πουθενά κατάργηση/διαγραφή κλπ Γνωρίζετε πως μπορώ να τα αφαιρέσω ; Δεν βρίσκω κάποια εγκατεστημένη εφαρμογή-εκτός και έχει κάποιο κωδικοποιημένο όνομα
chios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Για πιο λόγο έχεις παλιά ρομ; , θα σου έλεγα να κάνεις ένα update στο τελευταίο miui και μετά βλέπεις.
tinapo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, chios είπε Για πιο λόγο έχεις παλιά ρομ; , θα σου έλεγα να κάνεις ένα update στο τελευταίο miui και μετά βλέπεις. Θέλω WIFI Call με Cosmote Τελικά ήταν Απλό. Επάνω δεξιά στην οθόνη που εμφανίζονταν έχει γρανάζι για να προσθέσεις/καταργήσεις τι θα φαίνεται. 1
jemadux Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, tinapo είπε Θέλω WIFI Call με Cosmote Τελικά ήταν Απλό. Επάνω δεξιά στην οθόνη που εμφανίζονταν έχει γρανάζι για να προσθέσεις/καταργήσεις τι θα φαίνεται. με καινουργια rom σε miui δεν εχω προβλημα με wificall κινητο mi 9 lite Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από jemadux
tinapo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, jemadux είπε με καινουργια rom σε miui δεν εχω προβλημα με wificall κινητο mi 9 lite Με το redmi note 7 δεν δουλεύει απ' όσα διαβάζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα