Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,έχω ένα πρόβλημα σχετικά με μια παραγγελία από το γερμανικό amazon.Ενώ και στο tracking της iparcel καθώς και στην σελίδα του amazon βγάζει ότι η παραγγελία έχει γίνει delivered και μάλιστα από εχθές,εγώ δεν έχω λάβει κάτι!Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση μην κλαίω τα χρήματα μου και το προϊόν (υποθέτω) να το έχει κάποιος άλλος; Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilhspao13 είπε

Καλησπέρα παιδιά,έχω ένα πρόβλημα σχετικά με μια παραγγελία από το γερμανικό amazon.Ενώ και στο tracking της iparcel καθώς και στην σελίδα του amazon βγάζει ότι η παραγγελία έχει γίνει delivered και μάλιστα από εχθές,εγώ δεν έχω λάβει κάτι!Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση μην κλαίω τα χρήματα μου και το προϊόν (υποθέτω) να το έχει κάποιος άλλος; Σας ευχαριστώ πολύ!

Επικοινωνησε με την αμαζον στο τσατ και πες τους το προβλημα

Δημοσ.

@basilhspao13 Πάρε ένα τηλέφωνο την IS&S (21 0976 6976 - Αγ. Δημήτριος Αττικής). Το tracking του iparcel φτάνει μέχρι αυτούς, οι οποίοι είναι οι συμβεβλημένοι, και παίρνουν το πακέτο και το προωθούν με ΕΛΤΑ courier. Θα δώσεις το tracking της iparcel και θα σου δώσουν tracking ΕΛΤΑ. Αλλιώς περιμένεις 1-2 μέρες ακόμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...