Oberyn11 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα σε ολους, Ελπιζω το θεμα μου να ειναι στο σωστο section, Εχω ενα θεμα παιδια, και θα ηθελα την βοηθεια σας... χθες ενω πηγα να μπω στο λογαριασμο μου, στο Reddit, μου ζητησε το username και τον κωδικο, κατι που δεν μου το ξαναεκανε, καθως δεν εκανα ποτε logout απο το pc. Βαζω λοιπον το username και κωδικο, και μου λεει με κοκκινα γραμματα "incorrect password"! Δοκιμαζω παλι μηπως εκανα λαθος τον κωδικο, αλλα τιποτα. Κανω λοιπον, επαναφορα καινουργιου κωδικου, να μου το στειλουν μεσω E-Mail, μου βγαζει τον συνδεσμο για να αλλαξω τον κωδικο, τον αλλαζω, δοκιμαζω και παλι, και μου λεει και παλι "incorrect password". Δοκιμασα με ολα τα browser (Microsoft Edge, Mozilla, αλλα και το αρχικο μου browser που ειναι το Google Chrome, αλλα ματαια. Δοκιμασα και με το Old Reddit, αλλα τιποτα! Εκανα και πληρης καθαρισμο ιστορικου του browser (Cookies), αλλα και παλι τιποτα. Εστειλα E-Mail στο support του Reddit, μου εστειλαν ενα μηνυμα, αλλα μου ανεφερε να κανω οσα σας ανεφερα παραπανω, χωρις καμια αλλαγη. Καποια βοηθεια απο καποιον, γιατι δεν θελω να χασω τον λογαριασμο μου στο Reddit ρε παιδια? Ευχαριστω για τον χρονο σας!
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μήπως έχει πάθει τίποτα το πληκτρολόγιο και δεν πατιέται καλά κάποιο κουμπί;
Miracle Worker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Γραψε τον κωδικο και το username στο σημειωματαριο και κανε copy paste, για σιγουρια.
Κάβουρας Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μπορεί να έφαγες κάποιο shadowban η άμα ήταν παλιός ο λογαριασμός κι δεν ήταν σε χρήση μπορεί να διαγραφτεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα