jasonts21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας! Εδώ και περίπου μια εβδομάδα η ιστοσελίδα τοπικής εφημερίδας που εργάζομαι έχεις μπλοκαριστεί από το facebook..Δηλαδή ότι προσπαθώ να κοινοποιήσω παίρνοντας τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας και βάζοντας τον στο facebook δεν ανεβαίνει εμφανίζοντάς μου το παρακάτω μήνυμα (το έχω ανεβάσει με φωτογραφία), ούτε επίσης και κάποιος άλλος χρήστης του facebook μπορεί να ανεβάσει κάτι στον λογαριασμό του... μήπως μπορείτε κάποιος να με βοηθήσει..έχω στείλει μήνυμα στο facebook αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση! Σας ευχαριστώ!! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από jasonts21
htaccess Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, υπάρχει παρόμοιο θέμα εδώ > Ρίξε μία ματιά αν θέλεις στις απαντήσεις.
jasonts21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 21 ώρες πριν, htaccess είπε Καλησπέρα, υπάρχει παρόμοιο θέμα εδώ > Ρίξε μία ματιά αν θέλεις στις απαντήσεις. Δεν κατάφερα να βρω άκρη με αυτά που λέει μέσα
monoxromos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με τον συνήγορο του πολίτη. Λίγο θολό βέβαια αλλά στην Ιταλία πέρυσι μια ανεξάρτητη αρχή εκεί είχε επιβάλει ένα γερο πρόστιμο στο Facebook για διαρροή προσωπικών δεδομένων. Εδω όμως είναι Ελλάς και η FB μας βλέπει ως υπηκόους της.
kounga Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω τη δραστηριότητα μου με δημοσιεύσεις μου σε ομάδα οπου είμαι γραμμένος ? Εννοώ συντεταγμένα, παλιές δημοσιεύσεις μου σε συγκεκριμένη ομάδα κι όχι χύμα τα πάντα απο τις Ειδοποιήσεις πάνω δεξιά. Απο τη διαχείρηση του λογαριασμού δεν βρήκα κατι.
papp0us Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Στις 13/2/2020 στις 10:26 ΠΜ, jasonts21 είπε Καλησπέρα σας! Εδώ και περίπου μια εβδομάδα η ιστοσελίδα τοπικής εφημερίδας που εργάζομαι έχεις μπλοκαριστεί από το facebook..Δηλαδή ότι προσπαθώ να κοινοποιήσω παίρνοντας τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας και βάζοντας τον στο facebook δεν ανεβαίνει εμφανίζοντάς μου το παρακάτω μήνυμα (το έχω ανεβάσει με φωτογραφία), ούτε επίσης και κάποιος άλλος χρήστης του facebook μπορεί να ανεβάσει κάτι στον λογαριασμό του... μήπως μπορείτε κάποιος να με βοηθήσει..έχω στείλει μήνυμα στο facebook αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση! Σας ευχαριστώ!! Για επέλεξε εδώ https://trustedsource.org/en/feedback/url macafee site advisor και πες μου τι risk σου δείχνει.
jasonts21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, papp0us είπε Για επέλεξε εδώ https://trustedsource.org/en/feedback/url macafee site advisor και πες μου τι risk σου δείχνει. Αυτό εδώ που βγάζει..
papp0us Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Όχι όχι το url της σελίδας σου τσεκαρε, όχι το λινκ του Facebook το www.insomnia.gr π.χ τσεκαρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα