Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας!

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα η ιστοσελίδα τοπικής εφημερίδας που εργάζομαι έχεις μπλοκαριστεί από το facebook..Δηλαδή ότι προσπαθώ να κοινοποιήσω παίρνοντας τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας και βάζοντας τον στο facebook δεν ανεβαίνει εμφανίζοντάς μου το παρακάτω μήνυμα (το έχω ανεβάσει με φωτογραφία), ούτε επίσης και κάποιος άλλος χρήστης του facebook μπορεί να ανεβάσει κάτι στον λογαριασμό του... μήπως μπορείτε κάποιος να με βοηθήσει..έχω στείλει μήνυμα στο facebook αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση!

Σας ευχαριστώ!!

84288121_1072302616455144_1601420913281073152_n.jpg.89b29c90fe5f46f350f4baf562643516.jpg

Επεξ/σία από jasonts21
Δημοσ.
21 ώρες πριν, htaccess είπε

Καλησπέρα, υπάρχει παρόμοιο θέμα εδώ >

Ρίξε μία ματιά αν θέλεις στις απαντήσεις.

Δεν κατάφερα να βρω άκρη με αυτά που λέει μέσα 

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις  με τον συνήγορο του πολίτη. Λίγο  θολό βέβαια αλλά στην Ιταλία πέρυσι μια ανεξάρτητη αρχή εκεί είχε επιβάλει ένα γερο πρόστιμο στο Facebook για διαρροή προσωπικών δεδομένων. 

Εδω όμως είναι Ελλάς  και η FB μας βλέπει ως υπηκόους της.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα,    ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω τη δραστηριότητα μου με δημοσιεύσεις  μου σε ομάδα οπου είμαι γραμμένος ?  Εννοώ συντεταγμένα, παλιές δημοσιεύσεις μου σε συγκεκριμένη ομάδα  κι όχι χύμα τα πάντα απο τις Ειδοποιήσεις πάνω δεξιά.    Απο τη διαχείρηση του λογαριασμού δεν βρήκα κατι.

Δημοσ.
Στις 13/2/2020 στις 10:26 ΠΜ, jasonts21 είπε

Καλησπέρα σας!

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα η ιστοσελίδα τοπικής εφημερίδας που εργάζομαι έχεις μπλοκαριστεί από το facebook..Δηλαδή ότι προσπαθώ να κοινοποιήσω παίρνοντας τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας και βάζοντας τον στο facebook δεν ανεβαίνει εμφανίζοντάς μου το παρακάτω μήνυμα (το έχω ανεβάσει με φωτογραφία), ούτε επίσης και κάποιος άλλος χρήστης του facebook μπορεί να ανεβάσει κάτι στον λογαριασμό του... μήπως μπορείτε κάποιος να με βοηθήσει..έχω στείλει μήνυμα στο facebook αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση!

Σας ευχαριστώ!!

84288121_1072302616455144_1601420913281073152_n.jpg.89b29c90fe5f46f350f4baf562643516.jpg

Για επέλεξε εδώ https://trustedsource.org/en/feedback/url macafee site advisor και πες μου τι risk σου δείχνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...