Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.

Εχω μια απορία για ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε μια φίλη. Είχε έναν παλιό αριθμό τον οποίο είχε συνδεδεμένο με παλιό λογαριασμό viber.

Ο αριθμός αυτός ξαναβγήκε στην κυκλοφορία από τη voda και ήρθε σε όσους είχαμε ακόμα αποθηκευμένο τον παλιό αριθμό ειδοποίηση ότι εκείνη είναι στο viber. Προφανώς ο άνθρωπος που πήρε αυτόν τον αριθμό ήθελε να φτιάξει νέο λογαριασμό αλλά έπεσε πάνω σε αυτόν που είναι ήδη bind με το συγκεκριμένο νούμερο. Έχει τύχει σε κανέναν; Στο support του viber δεν βρήκα κάτι ούτε στο google... 🤔🤔🤔 Μόνο στην Ελλάδα ξαναβγαίνουν παλιοί αριθμοί στην κυκλοφορία;;;

Δημοσ.

Που ειναι το παράξενο; 

Επειδη ειναι βαημπερ; Οσοι εχετε αποθηκευμένο τον παλιό αριθμό και τον καλεσετε θα καλέσετε τον νεο χρήστη υου αριθμού. Ο άνθρωπος εκείνος έφτιαξε βαημπερ δεν επεσε πανω σε τίποτα. 

Παντού ανακυκλώνονται τα νουμερα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ticker1510 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα.

Εχω μια απορία για ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε μια φίλη. Είχε έναν παλιό αριθμό τον οποίο είχε συνδεδεμένο με παλιό λογαριασμό viber.

Ο αριθμός αυτός ξαναβγήκε στην κυκλοφορία από τη voda και ήρθε σε όσους είχαμε ακόμα αποθηκευμένο τον παλιό αριθμό ειδοποίηση ότι εκείνη είναι στο viber. Προφανώς ο άνθρωπος που πήρε αυτόν τον αριθμό ήθελε να φτιάξει νέο λογαριασμό αλλά έπεσε πάνω σε αυτόν που είναι ήδη bind με το συγκεκριμένο νούμερο. Έχει τύχει σε κανέναν; Στο support του viber δεν βρήκα κάτι ούτε στο google... 🤔🤔🤔 Μόνο στην Ελλάδα ξαναβγαίνουν παλιοί αριθμοί στην κυκλοφορία;;;

Ο αριθμός ειναι πάλι στο  viber γιατί τον έχετε ακόμα στις επαφες σας ,σβηστε τον και αυτό ήταν.

Δημοσ.

Μου έχουν έρθει εμένα μηνύματα στο Viber ότι ο τάδε Πεθαμένος μόλις συνδέθηκε ξανά στο viber και καλώσωρίστετον.....

Δεν γίνεται τίποτα...

Δημοσ.
Στις 14/2/2020 στις 11:20 ΠΜ, chios είπε

Απενεργοποίηση ή αλλαγή αριθμού κάνατε μέσα από τι viber πριν διακόψετε το παλιό νούμερο;

Όχι δεν έχει κάνει. Έφτιαξε νέο viber με το νέο αριθμό. Τώρα τα λούζεται... 🤷‍♂️

Δημοσ.

Καλά και ο άλλος ο καραμήτρος που έχει τον νέο αριθμό δεν άλλαξε τα στοιχεία, όνομα κτλ; Με το όνομα της κοπέλας το χρησιμοποιεί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...