spirosts23 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο αρχείο ( kml ή κάτι άλλο) με τα όρια των ταχυδρομικών κώδικων της Ελλάδος. Δλδ να το ενσωματώσω στο google και να φαίνονται τα όρια των περιοχών που περιλαμβάνουν. Ή έστω της Αθήνας. Ψάχνω καιρό και θα με βοηθούσε σε μια έργασία μου Ευχαριστώ εκ των προτέρων
opera Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Θα ρώταγα στα ΕΛΤΑ μόνο αυτά χρησιμοποιούν Τ.Κ.
htaccess Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, spirosts23 είπε Καλησπέρα σας, Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο αρχείο ( kml ή κάτι άλλο) με τα όρια των ταχυδρομικών κώδικων της Ελλάδος. Δλδ να το ενσωματώσω στο google και να φαίνονται τα όρια των περιοχών που περιλαμβάνουν. Ή έστω της Αθήνας. Ψάχνω καιρό και θα με βοηθούσε σε μια έργασία μου Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν σε εξυπηρετεί για την εργασία σου, υπάρχει σε kml αρχείο οι ταχυδρομικοί κώδικες του Δήμου Χαλανδρίου, >> http://www.data.gov.gr/dataset/taxydromikoi-kwdikoi/resource/c97bb7f7-7980-487b-a4cb-b3d75dfad9f3
vavava Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, spirosts23 είπε Καλησπέρα σας, Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο αρχείο ( kml ή κάτι άλλο) με τα όρια των ταχυδρομικών κώδικων της Ελλάδος. Δλδ να το ενσωματώσω στο google και να φαίνονται τα όρια των περιοχών που περιλαμβάνουν. Ή έστω της Αθήνας. Ψάχνω καιρό και θα με βοηθούσε σε μια έργασία μου Ευχαριστώ εκ των προτέρων αν γραψεις παντως το ΤΚ στο google maps σου δειχνει ακριβως !
opera Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Από ότι βλέπω τα πουλάνε http://www.eranet.gr/geodata/el/gpostcodes.html
spirosts23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Στις 14/2/2020 στις 9:08 ΜΜ, vavava είπε αν γραψεις παντως το ΤΚ στο google maps σου δειχνει ακριβως ! Αν γράψω στο google maps τον Τκ μου βγάζει το όριο στο χάρτη. Όταν πάω να το γράψω στο my maps για να το έχω σε ένα δικό μου χάρτη στο drive, μου το βγάζει σε κουκίδα. Πως μπορώ να το διορθώσω. Ρώτησα στην εταιρία αυτή και μου ζήτησε πολλά χρήματα, οπότε δεν αξίζει να το κάνω Καμία βοήθεια; Αν γράψω στο google maps τον Τκ μου βγάζει το όριο στο χάρτη. Όταν πάω να το γράψω στο my maps για να το έχω σε ένα δικό μου χάρτη στο drive, μου το βγάζει σε κουκίδα. Πως μπορώ να το διορθώσω. Ρώτησα στην εταιρία αυτή και μου ζήτησε πολλά χρήματα, οπότε δεν αξίζει να το κάνω Καμία βοήθεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα