Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο αρχείο ( kml ή κάτι άλλο) με τα όρια των ταχυδρομικών κώδικων της Ελλάδος.
Δλδ να το ενσωματώσω στο google και να φαίνονται τα όρια των περιοχών που περιλαμβάνουν.
Ή έστω της Αθήνας.
Ψάχνω καιρό και θα με βοηθούσε σε μια έργασία μου
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spirosts23 είπε

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο αρχείο ( kml ή κάτι άλλο) με τα όρια των ταχυδρομικών κώδικων της Ελλάδος.
Δλδ να το ενσωματώσω στο google και να φαίνονται τα όρια των περιοχών που περιλαμβάνουν.
Ή έστω της Αθήνας.

Αν σε εξυπηρετεί για την εργασία σου, υπάρχει σε kml αρχείο οι ταχυδρομικοί κώδικες του Δήμου Χαλανδρίου, >> http://www.data.gov.gr/dataset/taxydromikoi-kwdikoi/resource/c97bb7f7-7980-487b-a4cb-b3d75dfad9f3

Δημοσ.
4 ώρες πριν, spirosts23 είπε

Καλησπέρα σας,

Ή έστω της Αθήνας.

αν γραψεις παντως το ΤΚ στο google maps σου δειχνει ακριβως !

Δημοσ.
Στις 14/2/2020 στις 9:08 ΜΜ, vavava είπε

αν γραψεις παντως το ΤΚ στο google maps σου δειχνει ακριβως ! Αν γράψω στο google maps τον Τκ μου βγάζει το όριο στο χάρτη.

Όταν πάω να το γράψω στο my maps για να το έχω σε ένα δικό μου χάρτη στο drive, μου το βγάζει σε κουκίδα.

Πως μπορώ να το διορθώσω.

Ρώτησα στην εταιρία αυτή και μου ζήτησε πολλά χρήματα, οπότε δεν αξίζει να το κάνω

Καμία βοήθεια;

Αν γράψω στο google maps τον Τκ μου βγάζει το όριο στο χάρτη.

Όταν πάω να το γράψω στο my maps για να το έχω σε ένα δικό μου χάρτη στο drive, μου το βγάζει σε κουκίδα.

Πως μπορώ να το διορθώσω.

Ρώτησα στην εταιρία αυτή και μου ζήτησε πολλά χρήματα, οπότε δεν αξίζει να το κάνω

Καμία βοήθεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...