Προς το περιεχόμενο

Προσοχή ....Fishing mail (ΕΤΕ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την τελευταία εβδομάδα  εχω λάβει δυο φορές το παρακάτω fishing mail

Χωρίς τίτλο.png

.

Δυο διαφορετικά link  στην "ενημερωση πληροφοριων"

.

Χωρίς τίτλο.png

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από teot
  • Like 1
Δημοσ.

Παραπέμπει εδώ > https://smhdrmankar.com/.well-known/pki-validation/new/ibank/      και είναι πανομοιότυπη, το νου σας.

1377705059_Screenshotfrom2020-02-1420-01-14.png.f88f12e330811bb3312f027858f2fdac.png

Θέλει ακόμα δουλειά βέβαια.... πατάω Εγγραφή χρήστη, άλλα δεν λειτουργεί . :P

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, htaccess είπε

Παραπέμπει εδώ > https://smhdrmankar.com/.well-known/pki-validation/new/ibank/      και είναι πανομοιότυπη, το νου σας.

1377705059_Screenshotfrom2020-02-1420-01-14.png.f88f12e330811bb3312f027858f2fdac.png

Λειτουργεί τώρα Μου ήρθε και εμένα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, cumulus είπε

Λειτουργεί τώρα Μου ήρθε και εμένα 

Τι λειτουργεί δεν κατάλαβα, όχι από ένα αστείο που έγραψα να ψάχνεις να βρεις τι έγινε στον λογαριασμό σου.

Επεξ/σία από htaccess
Δημοσ.

Μου στελνουν τετοια απο Alpha Bank (δεν εχω λογαριασμο εκει), Eurobank (ουτε εκει) και Εθνικη (εκει εχω) εδω και χρονια, απλα delete χωρις πολλα πολλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, htaccess είπε

Τι λειτουργεί δεν κατάλαβα, όχι από ένα αστείο που έγραψα να ψάχνεις να βρεις τι έγινε στον λογαριασμό σου.

ψυχραιμια Δεν εχω καν λογαριασμο στην εθνικη .Απλα εβαλα κατι κωδικους που ειχα εμπνευση να δω μεχρι που θα παει .Ολα εγιναν μεσω virtual machine που εχω για αυτο το λογο 

Επεξ/σία από cumulus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cumulus είπε

ψυχραιμια Δεν εχω καν λογαριασμο στην εθνικη .Απλα εβαλα κατι κωδικους που ειχα εμπνευση να δω μεχρι που θα παει .Ολα εγιναν μεσω virtual machine που εχω για αυτο το λογο 

Είναι πολλοί που δεν διαβάζουν τα topics/threads από την αρχή, διαβάζουν μόνο το τελευταίο post και βιάζονται να απαντήσουν, αυτό φοβήθηκα μόλις είδα την απάντησή σου. ;)

Δημοσ.
13 ώρες πριν, htaccess είπε

Παραπέμπει εδώ > ******************************************************************      και είναι πανομοιότυπη, το νου σας.

Μη βάζεις ρε το URL του ληστή που κλέβει τα λεφτά απ'το κόσμο. Να τα κρύβετε αυτά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tobindax είπε

Μη βάζεις ρε το URL του ληστή που κλέβει τα λεφτά απ'το κόσμο. Να τα κρύβετε αυτά.

Αν δεις το post μου, δεν είναι ενεργό το url, είναι το "ίδιο ακριβώς" όπως και στο αρχικό post που έχει τα screenshots. στις παραθέσεις ενεργοποιήθηκε πάλι.

Δημοσ.

Να κανουμε κλικ στη φωτο :P  ; Δε το προωθείτε σε κανα μπρδελο διευθυνση ηλεκτρ. εγκληματος ; Ειναι πολλους μηνες που τα βλεπουμε σε ολες τις τραπεζες ! Η εθνικη εχει βαλει προειδοποιηση στη πρωτη σελιδα του site της φανταστείτε ποσοι την εχουν πατησει ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...