teot Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Την τελευταία εβδομάδα εχω λάβει δυο φορές το παρακάτω fishing mail . Δυο διαφορετικά link στην "ενημερωση πληροφοριων" . Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από teot 1
htaccess Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Παραπέμπει εδώ > https://smhdrmankar.com/.well-known/pki-validation/new/ibank/ και είναι πανομοιότυπη, το νου σας. Θέλει ακόμα δουλειά βέβαια.... πατάω Εγγραφή χρήστη, άλλα δεν λειτουργεί . 1
xx1100 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, htaccess είπε Παραπέμπει εδώ > https://smhdrmankar.com/.well-known/pki-validation/new/ibank/ και είναι πανομοιότυπη, το νου σας. Θέλει ακόμα δουλειά βέβαια.... πατάω Εγγραφή χρήστη, άλλα δεν λειτουργεί . Καλή Δουλειά πάντως.... 🤔
cumulus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, htaccess είπε Παραπέμπει εδώ > https://smhdrmankar.com/.well-known/pki-validation/new/ibank/ και είναι πανομοιότυπη, το νου σας. Θέλει ακόμα δουλειά βέβαια.... πατάω Εγγραφή χρήστη, άλλα δεν λειτουργεί . Λειτουργεί τώρα Μου ήρθε και εμένα
htaccess Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, cumulus είπε Λειτουργεί τώρα Μου ήρθε και εμένα Τι λειτουργεί δεν κατάλαβα, όχι από ένα αστείο που έγραψα να ψάχνεις να βρεις τι έγινε στον λογαριασμό σου. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από htaccess
Salvation81 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μου στελνουν τετοια απο Alpha Bank (δεν εχω λογαριασμο εκει), Eurobank (ουτε εκει) και Εθνικη (εκει εχω) εδω και χρονια, απλα delete χωρις πολλα πολλα.
cumulus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, htaccess είπε Τι λειτουργεί δεν κατάλαβα, όχι από ένα αστείο που έγραψα να ψάχνεις να βρεις τι έγινε στον λογαριασμό σου. ψυχραιμια Δεν εχω καν λογαριασμο στην εθνικη .Απλα εβαλα κατι κωδικους που ειχα εμπνευση να δω μεχρι που θα παει .Ολα εγιναν μεσω virtual machine που εχω για αυτο το λογο Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από cumulus
htaccess Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, cumulus είπε ψυχραιμια Δεν εχω καν λογαριασμο στην εθνικη .Απλα εβαλα κατι κωδικους που ειχα εμπνευση να δω μεχρι που θα παει .Ολα εγιναν μεσω virtual machine που εχω για αυτο το λογο Είναι πολλοί που δεν διαβάζουν τα topics/threads από την αρχή, διαβάζουν μόνο το τελευταίο post και βιάζονται να απαντήσουν, αυτό φοβήθηκα μόλις είδα την απάντησή σου.
tobindax Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, htaccess είπε Παραπέμπει εδώ > ****************************************************************** και είναι πανομοιότυπη, το νου σας. Θέλει ακόμα δουλειά βέβαια.... πατάω Εγγραφή χρήστη, άλλα δεν λειτουργεί . Μη βάζεις ρε το URL του ληστή που κλέβει τα λεφτά απ'το κόσμο. Να τα κρύβετε αυτά.
htaccess Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, tobindax είπε Μη βάζεις ρε το URL του ληστή που κλέβει τα λεφτά απ'το κόσμο. Να τα κρύβετε αυτά. Αν δεις το post μου, δεν είναι ενεργό το url, είναι το "ίδιο ακριβώς" όπως και στο αρχικό post που έχει τα screenshots. στις παραθέσεις ενεργοποιήθηκε πάλι.
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Να κανουμε κλικ στη φωτο ; Δε το προωθείτε σε κανα μπρδελο διευθυνση ηλεκτρ. εγκληματος ; Ειναι πολλους μηνες που τα βλεπουμε σε ολες τις τραπεζες ! Η εθνικη εχει βαλει προειδοποιηση στη πρωτη σελιδα του site της φανταστείτε ποσοι την εχουν πατησει ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις