Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα, αποφάσισα σιγά σιγά να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου, η χρήση του είναι καθαρά Gaming, ταινίες, δουλειές γραφείου και PhotoShop.
Το ποσό που διαθέτω είναι περίπου 200-300(+-50e) ευρώ, βρίσκομαι στην Αθήνα, δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι όλα από ένα μόνο κατάστημα και οι αγορές θα γίνουν σιγά σιγά, σε βάθος χρόνου 2 μήνες.
Το τωρινό μου σύστημα είναι:
Case: MasterBox MB510L
MotherBoard: ASUS Prime A320M-K
CPU: AMD Ryzen 5 2600
GPU: GigaByte Radeon RX560
Ram: Corsair Vengeance LPX Black 8gb DDR4MHZ
HDD Wester Digital Caviar Blue Sata3 1TB
PSU: CoolerMaster MasterWatt 500Lite

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tanasen01 είπε

Είναι dual channel kit; Τι ταχύτητα (MHz); Αν όχι προσθέτεις άλλη μια ίδια αλλιώς πουλάς το κιτ και πας σε αυτές https://www.skroutz.gr/s/10851942/Patriot-Viper-4-Series-16GB-DDR4-3200MHz-PV416G320C6K.html.

Ναι sorry, είναι dual Channel στα 2666MHz...

1 ώρα πριν, Leleouras είπε

Η motherboard μου την υποστηρίζει πλήρως?...
Είναι μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με τη κάρτα που έχω τώρα, εννοώ θα δω μεγάλη διαφορά?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω κάνει την παραγγελία για τον SSD, την κάρτα γραφικών και την RAM μου...

Επόμενο βήμα είναι η ψύξη του κουτιού μου, MasterBox MB510L, υπάρχουν κάποια  φτηνά σχετικά ανεμιστηράκια που μπορώ να βάλω, αθόρυβα και ίσως με led(κόκκινο, για να ταιριάζει με το κουτί) και επίσης αν γνωρίζει κάποιος, σε ποιες υποδοχές να βάλω σε προτέραιότητα, αυτή τη στιγμή έχει μόνο ένα ανεμιστηράκι στο πίσω μέρος... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας Αποφάσισα να αναβαθμισω το pc μου γιατί θέλω καλύτερες αποδόσεις το pc το χρησιμοποιώ για gaming . Έχω 

CPU: Intel i3 2120

Motherboard: Dell OHY9JP

GPU: NVIDIA gt 710

RAM: 8gb dual-channel 

HDD: 250gb Western Digital 

Θα ήθελα πιο πολύ να αλλάξω τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών και να βάλω έναν SSD. Το ποσό που διαθέτουν είναι 230€ και βρίσκομαι επαρχία και δεν με ενδιαφέρει αν η αγορές θα είναι από ένα κατάστημα ή πολλά.

Επεξ/σία από Stampoulis
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stampoulis είπε

Καλησπέρα σας Αποφάσισα να αναβαθμισω το pc μου γιατί θέλω καλύτερες αποδόσεις το pc το χρησιμοποιώ για gaming . Έχω 

CPU: Intel i3 

Motherboard: Dell OHY9JP

GPU: NVIDIA gt 710

RAM: 8gb dual-channel 

HDD: 250gb Western Digital 

Θα ήθελα πιο πολύ να αλλάξω τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών και έναν SSD. Το ποσό που διαθέτουν είναι 230€ και βρίσκομαι επαρχία και δεν με ενδιαφέρει αν η αγορές θα είναι από ένα κατάστημα ή πολλά 

αδερφέ, λάθος thread διάλεξες αχαχαχα
Άνοιξε καινούριο...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PappaJim23 είπε

αδερφέ, λάθος thread διάλεξες αχαχαχα
Άνοιξε καινούριο...

Είμαι καινούργιος και δεν το ήξερα 

Ευχαριστώ πολύ  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...