gkokokiris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα, καναμε επαναφορα στο κινητο του φιλου μου xiaomi redmi 7 και δεν θυματε λογαριασμο gmail ουτε πιο κινητο ειχε δηλωσει γιατι του το ειχα φτιαξει στο καταστημα που το ειχε παρει και του ειχαν βαλει τυχαια γιατι δεν τα πολυ χρισιμοποιει αυτα...το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μπορουμε να ανοιξουμε το κινητο..υπαρχει καποιος τροπος να το παραλειψουμε..?
chios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να τα θυμηθεί, το Gmail δεν το βάζουμε τυχαία είναι η καρδιά του Android εκεί αποθηκευονται τα πάντα επαφές, ρυθμίσεις. Επίσης πάντα πριν κάνουμε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων κάνουμε κατάργηση Gmail και όλων των κλειδωματων οθόνης για να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από chios
gkokokiris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Εγω το ξερω πολυ καλα ολο αυτο που μου λες.. το θεμα ειναι οτι τα εκανε μονος του και τωρα παλευω εγω να βγαλω ακρη
RVgtr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Με την απόδειξη σε ενα εξουσιοδοτημένο και 20ευρω (αν θυμαμαι καλα) και εισαι οκ
gkokokiris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 αα μια χαρα τοτε..σας ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα