Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής θέμα.

Είμαι σε ένα γκρουπ στο Messenger, στο οποίο στέλνουν συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο.

Δεν θέλω να διαγράψω αυτό το γκρουπ, ούτε έστω και για λίγο και να με ξαναβάλουν μετά, μήπως και χάσω μέρος της συνομιλίας. Αλλά θέλω με κάποιο τρόπο να διαγράψω ό,τι βίντεο και φωτογραφία έχει σταλθεί, κάτι για το οποίο δεν μπορώ να βρω τρόπο. Υπάρχει;

Φοβάμαι, χωρίς να είμαι σίγουρος οτι συμβαίνει αυτό, πως όσο μένουν οι φωτογραφίες στο γκρουπ, καταλαμβάνουν και χώρο στο κινητό μου.

Δημοσ.

Μια απο τις ρυθμίσεις του messenger λέγεται "Φωτογραφίες και μέσα". Άνοιξε τη και δες τη 1η επιλογή που λέει "Λήψη και αποθήκευση". Αν αυτή είναι απενεργοποιημένη τότε δε χρειάζεται να κάνεις καμία παραπάνω ενέργεια. Αν είναι ενεργοποιημένη, απανεργοποιήσε τη και διέγραψε ότι φωτογραφίες και βίντεο έχουν αποθηκευτεί στη συλλογή σου και θα είσαι καλυμμένος.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 16/2/2020 στις 10:55 ΠΜ, sarantatessera είπε

Έχω το εξής θέμα.

Είμαι σε ένα γκρουπ στο Messenger, στο οποίο στέλνουν συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο.

Δεν θέλω να διαγράψω αυτό το γκρουπ, ούτε έστω και για λίγο και να με ξαναβάλουν μετά, μήπως και χάσω μέρος της συνομιλίας. Αλλά θέλω με κάποιο τρόπο να διαγράψω ό,τι βίντεο και φωτογραφία έχει σταλθεί, κάτι για το οποίο δεν μπορώ να βρω τρόπο. Υπάρχει;

Φοβάμαι, χωρίς να είμαι σίγουρος οτι συμβαίνει αυτό, πως όσο μένουν οι φωτογραφίες στο γκρουπ, καταλαμβάνουν και χώρο στο κινητό μου.

Αν τις διαγραψεις απο το gallery μπορεις να συνεχισεις να τις βλεπεις inapp

• Thanks 1
Δημοσ.

Στο messenger ναι μπορείς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και για άλλες εφαρμογές όπως π.χ. στο viber όπου δε μπορείς πλέον να τις δεις. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/2/2020 στις 2:13 ΜΜ, Laximas είπε

Μια απο τις ρυθμίσεις του messenger λέγεται "Φωτογραφίες και μέσα". Άνοιξε τη και δες τη 1η επιλογή που λέει "Λήψη και αποθήκευση". Αν αυτή είναι απενεργοποιημένη τότε δε χρειάζεται να κάνεις καμία παραπάνω ενέργεια. Αν είναι ενεργοποιημένη, απανεργοποιήσε τη και διέγραψε ότι φωτογραφίες και βίντεο έχουν αποθηκευτεί στη συλλογή σου και θα είσαι καλυμμένος.

Υπάρχει η δυνατότητα να μπορώ να δω τις φωτογραφίες που μου στέλνουν από τη συλλογή μου, χωρίς να φαίνεται ότι έχω μπει στο Messenger;

Παλιά γινόταν αυτό, τώρα δεν βλέπω πώς μπορώ να το κάνω. Ακόμα κι όταν έχω ενεργοποιημένο το Λήψη και αποθήκευση, δεν γίνεται, πρέπει να μπω μέσα στην συνομιλία για να δω τη φωτογραφία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...