Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει κατά καιρούς και ανά τα χρόνια κάποιες αγορές από το plaisio.gr και όταν και όποτε το χρειαζόμουν ανέτρεχα στο ιστορικό μου αυτό.

Με έκπληξη είδα πριν λίγες ημέρες ότι στο plaisio.gr προβήκανε χωρίς να με ενημερώσουν σε διαγραφή του _λογαριασμού_ μου λόγω αδράνειας (και άρα και του ιστορικού μου) ενώ πιο παλιά (κατά το 2016) είχαν κάνει διαγραφή του ιστορικού μου από το 2010 και παλαιότερα.

Από την μία αυτό και από την άλλη το e-shop.gr παρά τα οικονομικά προβλήματα που είχε κάποτε, παρά το ότι τους είχαν καταφέρει επιτυχημένη ηλεκτρονική επίθεση (είχαν βγει usernames και passwords στη φόρα) διατηρεί ακόμα το ιστορικό μου για όλες μου τις αγορές από το 1999 και μετά.

Προσπαθώ να αναλογιστώ για ποιον λόγο κανείς να κάνει διαγραφή ιστορικού.
Ποιος διαχειριστής βάσεων δεδομένων το εισηγήθηκε αυτό το μέτρο και ποιος να το ενέκρινε.

Έχετε υπόψη σας άλλο _εγχώριο_ ηλεκτρονικό κατάστημα που να διαγράφει λογαριασμούς λόγω αδράνειας;

Δημοσ.

Κι εγώ πρόσφατα έκανα μια αγορά και διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε ο λογαριασμός μου κι έπρεπε να δημιουργήσω καινούργιο. Βέβαια ούτε που θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχα κάνει αγορά από το plaisio.gr

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, WebDevGr είπε

...
Βέβαια ούτε που θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχα κάνει αγορά από το plaisio.gr

Έλα ντε να μπορέσουμε να διαπιστώσουμε εάν έγινε όντως λόγω αδράνειας (και πόση είναι αρκετή για να σου διαγράψουν τον λογαριασμό ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ) ή κάνανε κάποιου είδους «εργασίες αναβάθμισης».

Δημοσ.

Σίγουρα δεν έγινε λόγω αδράνειας. Πρόσφατα έκανα 7-8 μικρές παραγγελίες και μετά είδα και εγώ ότι χάθηκε όλο το ιστορικό

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GnsP είπε

Σίγουρα δεν έγινε λόγω αδράνειας. Πρόσφατα έκανα 7-8 μικρές παραγγελίες και μετά είδα και εγώ ότι χάθηκε όλο το ιστορικό

Το ιστορικό χάθηκε, το ιστορικό πάει - σύμφωνοι.
Διέγραψαν και τον λογαριασμό σου όμως;

Δημοσ.

Επομένως, σβήσανε ιστορικό και κατά περίπτωση λογαριασμούς (σε εμένα (μέχρι τώρα) μόνο) χωρίς προειδοποίηση.

Έλαβες @GnsP ή @WebDevGr κάποια σχετική προειδοποίηση για την διαγραφή του ιστορικού;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GnsP είπε

Αυτό δε μπορώ να το απαντήσω, γιατί έχω κάνει unsubscribe από τα mail γιατί με ζάλιζαν.

Σε ευχαριστώ για την συνεισφορά σου, όπως και να 'χει.

Δημοσ.

Κι εγώ είχα κάνει unsubscribe αλλά αυτά τα emails δεν ανήκουν στην κατηγορία marketing emails.

Προφανώς κάτι έγινε με την βάση τους κι απλά δεν βγήκε προς τα έξω.

Δημοσ.

Παραθέτω για το ιστορικό την απάντηση που έλαβα προ ολίγου:

Αναφορά σε κείμενο

Σχετικά με το ερώτημά σας και κατόπιν της επικοινωνίας που είχαμε από το Web Chat, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω σημαντικής αναβάθμισης που έγινε στη σελίδα μας τον Σεπτέμβριο, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε εκ νέου εγγραφή με το e-mail σας.

Οπότε όπως είπα και στην αρχή, μία φορά διαγραφή ιστορικού για το 2010 και παλαιότερα και μία τώρα με bonus διαγραφή του λογαρισμού.
Σκιτζήδες db admins.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...