mixschino Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα, εχω παραγγειλει απο 27/11 ενα ταμπλετ απο banggood (mi pad 4) το οποιο μολις πριν απο 5 μερες εμφανιστηκε σε αναμονη στο τελωνειο. Η αξια του ειναι 230ε ομως το αγορασα με εκπτωση (κουπονι) και η συνολικη τιμη μαζι με εξοδα αποστολης και ασφαλεια βγαινει στα 176ε. Η χρεωση ΦΠΑ απο το τελωνειο γινεται επι της αξιας πριν την εκπτωση, η απλα επι του ποσου που πληρωσα τελικα; Επισης ξερω οτι με την κατασταση με το χαρατσι βιωνουμε πρωτοφανεις καθυστερησεις, αλλα μηπως εχει κανεις καμια προβλεψη για το ποσο θα καθυστερησει ακομα το πακετο να φτασει στα χερια μου; ευχαριστω!
kormos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, mixschino είπε Καλησπερα, εχω παραγγειλει απο 27/11 ενα ταμπλετ απο banggood (mi pad 4) το οποιο μολις πριν απο 5 μερες εμφανιστηκε σε αναμονη στο τελωνειο. Η αξια του ειναι 230ε ομως το αγορασα με εκπτωση (κουπονι) και η συνολικη τιμη μαζι με εξοδα αποστολης και ασφαλεια βγαινει στα 176ε. Η χρεωση ΦΠΑ απο το τελωνειο γινεται επι της αξιας πριν την εκπτωση, η απλα επι του ποσου που πληρωσα τελικα; Επισης ξερω οτι με την κατασταση με το χαρατσι βιωνουμε πρωτοφανεις καθυστερησεις, αλλα μηπως εχει κανεις καμια προβλεψη για το ποσο θα καθυστερησει ακομα το πακετο να φτασει στα χερια μου; ευχαριστω! Αν έχει σταματήσει για Τελωνιακό έλεγχο και εφόσον ξεπερνάει τα γνωστά κόστη για Ελευθέρο αυτό που απομένει για να ελευθερωθεί είναι η προσκόμιση του αποδεικτικού αγοράς. Η επιβολή υπολογίζεται με ότι αναγράφει το παραστατικό αγοράς... . Αν δεν υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας και αναμένει το Τελωνείο παραστατικό (το βλέπεις από τον αριθμό αποστολής, αν έχεις...) τότε επικοινώνησε ο ίδιος... 1
mixschino Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστω πολυ! Δε μου εχουν ζητησει ακομα παραστατικο, ελπιζω να γινει συντομα για να τελειωνω πια 3 μηνες μετα με αυτη την παραγγελια, μου εχουν βγαλει την πιστη οι ανθρωποι
bromiaris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 20 ώρες πριν, mixschino είπε Ευχαριστω πολυ! Δε μου εχουν ζητησει ακομα παραστατικο, ελπιζω να γινει συντομα για να τελειωνω πια 3 μηνες μετα με αυτη την παραγγελια, μου εχουν βγαλει την πιστη οι ανθρωποι Αγόρασες από banggood κάτι ακριβό και δεν επέλεξες τριγωνική αποστολή για να γλιτώσεις την χρέωση και την καθυστέρηση του Ελληνικού Τελωνείου;;;;
KalishBioloid Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Στείλε το αποδεικτικό του paypal. 62ευρώ θα βγει το μαλλί (20τέλος + 42ΦΠΑ) 10 ευρώ αν έδινες για EU Priority Direct, θα το είχες στα χέρια σου τώρα χωρίς να περάσει τελωνείο.
vtrigger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα! Εχω πολλες παραγγελιες απο ebay και aliexpress εχουν περασει πανω απο 60 μερες και τπτ ακομη τα αντικειμενα ειναι σχεδον ολα μικρης αξιας εκτος απο 2 που ειναι 26ευρω.. ειδα οτι πλεον δεν ισχυυν οι δασμοι..λετε να ειναι κολλημενα στο τελωνειο ολο αυτο το διαστημα??πως μπορω να το μαθω αυτο?οι παραγγελειες οι περισσοτερες ειναι χωρις Tracking number.. Γενικα ολα τα αντικειμενα απο ασια αυτη την περιοδο καθυστερουν τοσο ??
spartak1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, vtrigger είπε Καλησπερα! Εχω πολλες παραγγελιες απο ebay και aliexpress εχουν περασει πανω απο 60 μερες και τπτ ακομη τα αντικειμενα ειναι σχεδον ολα μικρης αξιας εκτος απο 2 που ειναι 26ευρω.. ειδα οτι πλεον δεν ισχυυν οι δασμοι..λετε να ειναι κολλημενα στο τελωνειο ολο αυτο το διαστημα??πως μπορω να το μαθω αυτο?οι παραγγελειες οι περισσοτερες ειναι χωρις Tracking number.. Γενικα ολα τα αντικειμενα απο ασια αυτη την περιοδο καθυστερουν τοσο ?? Εφόσον είναι χωρίς Tracking number δε μπορείς να ξερεις που βρίσκονται. Γενικα καθυστερούν αυτη την περίοδο.
opera Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δικο μου αντικειμενο αξιας 14 ευρω αναμενει ελεγχο στο τελωνειο απο 10-2-2020. 1
christos4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Είχα 2 παραγγελίες από banggood, αξίας κάτω των 22 ευρώ η καθεμία (ή μια γύρω στα 5 ευρώ και η άλλη 13 ευρω). Έφτασαν στο αεροδρόμιο 31 Γενάρη και 2 Φλεβάρη αντίστοιχα και μπήκαν για τελωνειακό έλεγχο. Ελευθερωθηκαν προχθές (21 Φλεβάρη).. Έκαναν γύρω στις 10-14 μέρες να έρθουν από Κίνα, και 20 μέσα στο τελωνείο.. 1
opera Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, opera είπε Δικο μου αντικειμενο αξιας 14 ευρω αναμενει ελεγχο στο τελωνειο απο 10-2-2020. Επιτελους ξεκολησε και προχωραει. 2
mixschino Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Στις 21/2/2020 στις 8:08 ΠΜ, bromiaris είπε Αγόρασες από banggood κάτι ακριβό και δεν επέλεξες τριγωνική αποστολή για να γλιτώσεις την χρέωση και την καθυστέρηση του Ελληνικού Τελωνείου;;;; Στις 21/2/2020 στις 11:54 ΜΜ, KalishBioloid είπε Στείλε το αποδεικτικό του paypal. 62ευρώ θα βγει το μαλλί (20τέλος + 42ΦΠΑ) 10 ευρώ αν έδινες για EU Priority Direct, θα το είχες στα χέρια σου τώρα χωρίς να περάσει τελωνείο. Ειχα παρει tariff insurance η οπως λεγεται τελος παντων με 6 ευρω. Βεβαια με τριγωνικη θα ειχα γλυτωσει την καθυστερηση αλλα δεν ηξερα οτι θα ετρωγα τριμηνο, φανταζομουν εναμιση μηνα στη χειροτερη
vtrigger Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 η μια ειρθε σημερα το πρωι μετα απο 63 μερες..μαλλον ξεφρακαραν 😁
mixschino Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, vtrigger είπε η μια ειρθε σημερα το πρωι μετα απο 63 μερες..μαλλον ξεφρακαραν 😁 Λογικα αφου ηταν untracked δε θα περασαν τελωνειο, ετσι; Αντε μεγεια Στις 23/2/2020 στις 12:01 ΜΜ, opera είπε Επιτελους ξεκολησε και προχωραει. Εμεις κολλημενοι απο 13/2 ❤️ 13/2/2020, 10:05:25 ATHENS AIRMAIL CENTER DISPATCH UNLOADED - AWAITING CUSTOMS INSPECTION 1/12/2019, 08:46:00 CHINA DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 1/12/2019, 08:13:00 CHINA ARRIVAL AT OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 30/11/2019, 17:24:00 CHINA POSTING/COLLECTION
mixschino Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Update: Εστειλα στο τελωνειο το παραστατικο μπας και επιταχυνθει λιγο η κατασταση, και πηρα απαντηση ταχυτατα:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα