Προς το περιεχόμενο

Η Samsung έστειλε από λάθος μία περίεργη ειδοποίηση σε χιλιάδες συσκευές


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Samsung απολογήθηκε έπειτα την λανθασμένη αποστολή ειδοποίησης σε χιλιάδες συσκευές κατά τη διάρκεια της νύχτας έως και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, χιλιάδες συσκευές Samsung έλαβαν μία ειδοποίηση από τη λειτουργία Find My Mobile. Αρκετοί ήταν αυτοί που ενοχλήθηκαν διότι τους χάλασε τον ύπνο ενώ άλλοι θεώρησαν πως κάποιος απέκτησε παράνομη πρόσβαση στο τηλέφωνό τους.

Σε δήλωσή της η Samsung είπε πως η αποστολή προήλθε από εσωτερικό λάθος σε λίγες συσκευές. Βέβαια, χιλιάδες ήταν οι χρήστες που παρατήρησαν τη σχετική ειδοποίηση και ανέφεραν το γεγονός σε social media και Reddit. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς δεν γνώριζαν περί τίνος πρόκειται οπότε και ανέβασαν σχετική φωτογραφία.

Η λανθασμένη ειδοποίηση έφτασε σε Galaxy συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo κι άνω, συμπεριλαμβανομένου και των τελευταίων Galaxy S συσκευών, το Galaxy Z Flip αλλά και κάποια Samsung tablets.

Η ειδοποίηση δεν περιείχε κάτι άξιο αναφοράς και ούτε ανταποκρινόταν όταν κάποιος την πατούσε. Η Samsung ανέφερε πως η ειδοποίηση ήταν μέρος μίας εσωτερικής δοκιμής και δεν θα μπορούσε να βλάψει τις συσκευές που το έλαβαν. Μάλιστα η κορεάτικη εταιρία ζήτησε συγγνώμη σε όσους έλαβαν την ειδοποίηση αναφέροντας πως θα διορθώσει τις διαδικασίες ώστε να μην συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

BBC


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Nikolaos26 είπε

Να μην έρθει καμία λάθος Προειδοποίηση για πρόσκρουση  κομήτη είναι το θέμα. Εκεί να δούμε αντιδράσεις 😂

είχα λάβει το καλοκαίρι μια ειδοποίηση απο τον κρατικό μηχανισμό , δεν είχα ξανα δει κάτι τέτοιο σε κινητό καθώς έκανε έναν ήχο που δεν τον είχε ξανακάνει και ανυσύχησα επειδή ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα και λέω η σεισμός, η πόλεμος η κάτι πραγματικά κακό........ κοιτάω το κινητό και λέει προσοχή επικινδυνότητα για πυρκαγιές.........

btw στην Χαβάη νομίζω είχε γίνει λάθος για πυρηνική επίθεση και είχαν κλάσει μέντες όλοι :D 

Επεξ/σία από georgepppo
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι η δεύτερη φορά που μου έρχεται καταλάθος ειδοποίηση από την Samsung χθές το find και πριν κανένα δίμηνο για το cloud... ελπίζω να μην την είδαν 112...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...