Προς το περιεχόμενο

Μικρά tips για αγοραστές


Dragonate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μικρά tips για αγοραστές

Ως αγοραστές επιλέγετε το προϊόν το οποίο θέλετε να αγοράσετε (μέσα από οποιαδήποτε πλατφόρμα)
Προφανώς κοιτάτε την τιμή και αν σας συμφέρει!
Υπόψιν πως πολλοί πωλητές θέλουν να βγάλουν τα "σπασμένα", οπότε σε οποιαδήποτε αντίδρασή σας πως το προϊόν το οποίο πουλάει είναι ακριβό για τη τιμή του, δε θα επιφέρει κάποια είδους θετική απάντηση από τον πωλητή και επίσης δεν υπάρχει λόγος να μπείτε σε τέτοια διαδικασία εκνευρισμού ή κριτικής της τιμής του πωλητή για το συγκεκριμένο προϊόν.


Κοιτάτε τις κριτικές των πωλητών!!!

Σε περίπτωση που ο εκάστοτε πωλητής δεν έχει κριτικές, είναι στο χέρι σας αν θα πάρετε το ρίσκο να κάνετε την αγορά. Απλά θα πρέπει να έχετε και υπόψιν σας πως στην πρώτη αγγελία κάποιου πωλητή, είναι λίγο δύσκολο να υπάρχει κριτική για τον συγκεκριμένο πωλητή!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!

Το ιδανικό θα είναι συναλλαγές χέρι με χέρι έτσι ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες και από τις 2 πλευρές!

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η συναλλαγή χέρι με χέρι, προσπαθείτε να βρείτε κάποιο γνωστό στη περιοχή που βρίσκεται ο πωλητής, για να σας εξυπηρετήσει με την αγορά που θέλετε να κάνετε.

Αν το ποσό δεν είναι μεγάλο και πρόκειται για 2-3-4 ευρώ και ο πωλητής ζητήσει πρώτα το ποσό, εντάξει δεν έγινε και κάτι να τα χάσετε σε περίπτωση εξαπάτησης! Μπορείτε να αφήσετε αρνητική κριτική στο χρήστη!

Τώρα θα μου πείτε "εε γιατί να χάσω και αυτά τα 2-3-4 ευρώ"... Συμφωνώ μαζί σας, απλά δεν είναι κάτι το τραγικό! (θα μπορούσαν να ήταν 20-30-40 ευρώ)


Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί!

Η ευγένεια είναι πολύ σημαντική! Επίσης μπορείτε μετά το τέλος της συναλλαγής να ζητήσετε κριτική από τον πωλητή, και πιστέψτε με, δε θα χάσετε!

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ελπίζω να βοήθησα κάπως

Πάντα φιλικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...