Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, 

Ειμαι χρονια εκτός Ελλαδός και η συντροφος και εγω αποφασίσαμε να γυρισουμε για να ανακαινήσουμε και να χαλαρώσουμε λιγο σε ενα εξωχικό που εχώ πισω στην πατρίδα. 
Ολό το μηνιαιο μου εισόδημα ομως, ερχεται από καποια businesses που έχω στο ιντερνετ, οπότε ειναι αναγκαίο να έχω ιντερνετ συνδεση. Ποια είναι η καλητερη λυση σε τετοια περίπτωση? Στην Αγγλια για παραδειγμα, υπάρχουν 6μηνα προγραμματα, αντι για 12μηνα. Υπάρχει κάτι τετοιο στην Ελλαδα? 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Εδώ θα βρεις μόνο 24μηνα αν δεν κάνω λάθος. Ο ΟΤΕ έχει κάτι προγράμματα για εξοχικά, που πληρώνεις μεν πάγιο κάθε μήνα, αλλά έχεις υπηρεσίες Χριστούγεννα Πάσχα και καλοκαίρι. Δεν ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει οικονομικά κάτι τέτοιο. Επίσης υπάρχει η επιλογή να κάνεις Hotspot το κινητό σου, ή να πάρεις ένα 4g router, αλλά για κάτι τέτοιο θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις καλό σήμα στο σπίτι σου 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KingZad είπε

Γεια σας, 

Ειμαι χρονια εκτός Ελλαδός και η συντροφος και εγω αποφασίσαμε να γυρισουμε για να ανακαινήσουμε και να χαλαρώσουμε λιγο σε ενα εξωχικό που εχώ πισω στην πατρίδα. 
Ολό το μηνιαιο μου εισόδημα ομως, ερχεται από καποια businesses που έχω στο ιντερνετ, οπότε ειναι αναγκαίο να έχω ιντερνετ συνδεση. Ποια είναι η καλητερη λυση σε τετοια περίπτωση? Στην Αγγλια για παραδειγμα, υπάρχουν 6μηνα προγραμματα, αντι για 12μηνα. Υπάρχει κάτι τετοιο στην Ελλαδα? 

Ευχαριστώ 

Αφού είσαι στην Αγγλία, κάνεις hotspot το αγγλικό νούμερο. Πόσα gb δίνει το αγγλικό σου νούμερο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...