Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έκανα πρόσφατα μια αγορά από το germanos.gr και κέρδισα 20% σε πόντους go4more.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι άμα ξέρει κανένας πότε μπαίνουν αυτοί οι πόντοι γιατί χτες που παρέλαβα το προϊών,σήμερα δεν προστέθηκαν οι πόντοι.Το σκέφτομαι γιατί άμα δεν μπουν οι πόντοι θέλω να επιστρέψω το προϊών καθώς δεν συμφέρει η αγορά του.

Η αγορά έγινε το Σάββατο(22/2).
Την Δευτέρα τιμολογήθηκε(24/2)
Και το παρέλαβα την Τρίτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, spyros1314 είπε

Καλησπέρα

Έκανα πρόσφατα μια αγορά από το germanos.gr και κέρδισα 20% σε πόντους go4more.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι άμα ξέρει κανένας πότε μπαίνουν αυτοί οι πόντοι γιατί χτες που παρέλαβα το προϊών,σήμερα δεν προστέθηκαν οι πόντοι.Το σκέφτομαι γιατί άμα δεν μπουν οι πόντοι θέλω να επιστρέψω το προϊών καθώς δεν συμφέρει η αγορά του.

Η αγορά έγινε το Σάββατο(22/2).
Την Δευτέρα τιμολογήθηκε(24/2)
Και το παρέλαβα την Τρίτη

Καταρχήν η αγορά έγινε σε κατάστημα ή μέσω internet; Αν δεν κάνω λάθος μόνο σε κατάστημα με POS περνάνε οι πόντοι.

Αν έγινε μέσω του site που έγραψες παραπάνω, δεν θα μπουν πόντοι. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος

https://www.nbg.gr/go4more/#/collect-points/Συναλλαγές

Spoiler

Βεβαιώσου ότι η συναλλαγή σου πραγματοποιείται μέσω των τερματικών (POS) της Εθνικής Τράπεζας κατά τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων με τις αγορές σου με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, καθώς και για να ενημερώνεσαι για το νέο σου υπόλοιπο.

Επεξ/σία από Phoenix7
  • Like 1
Δημοσ.

Ο germanos στους όρους γράφει:

Η ενέργεια Go4More ισχύει από 20/02 έως και 29/02. Η συλλογή των πόντων go4more ισχύει αποκλειστικά και μόνο εφόσον η αγορά και η εξόφληση πραγματοποιηθεί μέσω του eshop ΓΕΡΜΑΝΟΣ (δηλαδή δεν ισχύει, εφόσον η παραγγελία γίνει από το www.germanos.gr και η παραλαβή/εξόφληση γίνει από φυσικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ). Οι σχετικοί πόντοι go4more από τις αγορές μέσω του www.germanos.gr καταχωρούνται στο λογαριασμό πόντων του Μέλους με την εκκαθάριση της συναλλαγής, εντός 4 εργάσιμων ημερών από την εκκαθάριση της συναλλαγής. Περισσότερες πληροφορίες στο www.go4more.gr

Πήρα και τηλέφωνο

1./Ο πρώτος(για τις πληροφορίες) που μου είπε πως θα μπούνε 2-3 μέρες εργάσιμες μετά απο την αγορά online που έκανα
2./Στο τηλέφωνο του e-shop μου είπανε οτι θα μπούνε μέχρι 5 εργάσιμες από την στιγμή που θα το παραλάβω

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, εγώ αγόρασα στις 21/02 απο κατάστημα απευθείας και ακόμα δεν μπήκαν οι πόντοι εχω στείλει mail στην τράπεζα και περιμένω απάντηση. Στις 22/02 έκανα επίσης απευθείας αγορά απο κατάστημα και οι πόντοι μπήκαν άμεσα. Παρατήρησα οτι στην πρώτη αγορά ο υπάλληλος δεν έκανε την συναλλαγή απο pos της εθνικής αλλά σε ερώτηση που του εκανα αν θα εχω θεμα με τους πόντους μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα (αλλά από ότι φαίνεται μάλλον υπάρχει) γνωρίζει κάποιος κάτι?

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimakos897 είπε

Καλησπέρα, εγώ αγόρασα στις 21/02 απο κατάστημα απευθείας και ακόμα δεν μπήκαν οι πόντοι εχω στείλει mail στην τράπεζα και περιμένω απάντηση. Στις 22/02 έκανα επίσης απευθείας αγορά απο κατάστημα και οι πόντοι μπήκαν άμεσα. Παρατήρησα οτι στην πρώτη αγορά ο υπάλληλος δεν έκανε την συναλλαγή απο pos της εθνικής αλλά σε ερώτηση που του εκανα αν θα εχω θεμα με τους πόντους μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα (αλλά από ότι φαίνεται μάλλον υπάρχει) γνωρίζει κάποιος κάτι?

Πρέπει σε μηχανάκι εθνικής 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...