Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερες,ειμαι σε φαση που κανω ανακαινιση το σπιτι..
 εχω μιλησει με καποιους designer αλλα οταν βλεπω τα εργα τους δεν  νιωθω ανετα προχωρησω μαζι τους. (τα render τους πχ φαινονται λες και ειναι φοιτητη)
Θα ηθελα να μιλησω και με αλλους εχετε καποιους να προτεινετε? (ιδανικα με καποιους που εχουν εργα industrial- scandinavian )

Δημοσ.
9 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Που; Πόσα χρήματα διαθέτεις;

επαρχια μενω,οποτε λογικα θα παιξει remote...δηλαδη αν σου πω μεχρι 1Κ ή 2κ ή 5κ θα μου προτεινεις διαφορετικους?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mixos23 είπε

επαρχια μενω,οποτε λογικα θα παιξει remote...δηλαδη αν σου πω μεχρι 1Κ ή 2κ ή 5κ θα μου προτεινεις διαφορετικους?

Λογικά φοβόταν να σου προτείνει κανα φίλο του και να του πεις εγώ δίνω μέχρι 50 ευρώ και θα σε ανεβάσω και στο ίνσταγκραμ μου:P 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, simplemaths είπε

Λογικά φοβόταν να σου προτείνει κανα φίλο του και να του πεις εγώ δίνω μέχρι 50 ευρώ και θα σε ανεβάσω και στο ίνσταγκραμ μου:P 

Έτσι είναι κακα τα ψεμματα. Υπάρχουν αρκετοί οικονομικοί interior, αλλά αυτοί που έχουν κάνει ωραία projects και έχουν όνομα χρεώνουν πάρα πολλά.

Δεν έχει νόημα να προτείνεις κάτι σε κάποιον που μπορεί να είναι εκτός budget. Χάνουν αμφότερες πλευρές το χρόνο τους.

Δημοσ.
Στις 28/2/2020 στις 12:19 ΠΜ, MakeGreeceSexyAgain είπε

Έτσι είναι κακα τα ψεμματα. Υπάρχουν αρκετοί οικονομικοί interior, αλλά αυτοί που έχουν κάνει ωραία projects και έχουν όνομα χρεώνουν πάρα πολλά.

Δεν έχει νόημα να προτείνεις κάτι σε κάποιον που μπορεί να είναι εκτός budget. Χάνουν αμφότερες πλευρές το χρόνο τους.

κακα τα ψεμματα αλλα ειπα πως δεν ειχα στο μυαλο μου τετοιο αστειο ποσο και δεν μου προτεινες καποιον.. 🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...