jannos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Θέλω να ανανεώσω το υπαχων συμβόλαιο ή να αλλάξω τη Wind. Για 6 μήνες είχα ταχύτητα 95 Mbps, τον επόμενο σχεδόν 1 χρόνο πήγε στα 65 και εδώ και 4 μήνες παλι στα 90 περίπου. Εννοείται πως ασχολήθηκα πολύ μαζί τους όταν πήγε στα 65 και μετά από μήνες και επισκέψεις τεχνικών μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι έχει και δεν μπορούν να το φτιάξουν. Ξαφνικά έφτιαξε μόνο του. Έχει κανεις fiber στο Μοσχάτο από Cosmote ή Vodafon για να μου πει πως δουλεύουν?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, jannos είπε Θέλω να ανανεώσω το υπαχων συμβόλαιο ή να αλλάξω τη Wind. Για 6 μήνες είχα ταχύτητα 95 Mbps, τον επόμενο σχεδόν 1 χρόνο πήγε στα 65 και εδώ και 4 μήνες παλι στα 90 περίπου. Εννοείται πως ασχολήθηκα πολύ μαζί τους όταν πήγε στα 65 και μετά από μήνες και επισκέψεις τεχνικών μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι έχει και δεν μπορούν να το φτιάξουν. Ξαφνικά έφτιαξε μόνο του. Έχει κανεις fiber στο Μοσχάτο από Cosmote ή Vodafon για να μου πει πως δουλεύουν? δεν γνωρίζω για καθαρό FTTH στην περιοχή του Μοσχάτου ούτε ποιος είναι ο Πάροχος που έχει αναλάβει την υποδομή στην Περιοχή του Μοσχάτου μπορείς να δεις αν υπάρχει μέσω της δράσης sfbb.gr βάζοντας τον ΤΚ - ΟΔΟ - ΑΡΙΘΜΟ θα σου πει αν καλύπτεται η περιοχή αυτό που γνωρίζω από εδώ http://fttxgr.eu/map? η περιοχή του Μοσχάτου καλύπτεται από νέες καμπίνες VDSL OTE (COSMOTE) δηλαδή καλύπτει το VDSL Vectoring
jannos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 4 minutes ago, ikorolis said: δεν γνωρίζω για καθαρό FTTH στην περιοχή του Μοσχάτου ούτε ποιος είναι ο Πάροχος που έχει αναλάβει την υποδομή στην Περιοχή του Μοσχάτου μπορείς να δεις αν υπάρχει μέσω της δράσης sfbb.gr βάζοντας τον ΤΚ - ΟΔΟ - ΑΡΙΘΜΟ θα σου πει αν καλύπτεται η περιοχή αυτό που γνωρίζω από εδώ http://fttxgr.eu/map? η περιοχή του Μοσχάτου καλύπτεται από νέες καμπίνες VDSL OTE (COSMOTE) δηλαδή καλύπτει το VDSL Vectoring Το θέμα είναι ότι οταν δεν πιάνεις την ταχύτητα δεν ξέρουν τίποτα αυτοί... Η Vodafone είναι και 30 ευρώ φθηνοτερη στο πακέτο με 2 κινητά που θα τους παω. Αλλά δουλεύει?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, jannos είπε Το θέμα είναι ότι οταν δεν πιάνεις την ταχύτητα δεν ξέρουν τίποτα αυτοί... Η Vodafone είναι και 30 ευρώ φθηνοτερη στο πακέτο με 2 κινητά που θα τους παω. Αλλά δουλεύει? VDSL σύνδεση έχεις άρα στο VDSL παίζει ρόλο που βρίσκεται η καμπίνα (συνήθως είναι μέχρι 250μ) από την καμπίνα μέχρι το Α/Κ η σύνδεση γίνεται μέσω οπτικών ινών από την καμπίνα μέχρι το ακίνητο σου γίνεται με χαλκό σε τι κατάσταση είναι τα καλώδια μέσα στο ακίνητο? έχεις δοκιμάσει π.χ να βάλεις ένα καλό καλώδιο δικτύου UTP ώστε να εξαλείψεις την πιθανότητα να είναι χάλια οι καλωδιώσεις? για μένα η λύση είναι να ρίξεις μια ματιά στην δράση sfbb.gr μήπως σε καλύπτει το FTTH ώστε να γλυτώσεις. αλλιώς δεν βλέπω άλλη λύση...
jannos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Μια χαρά είναι τα καλώδια. αφού πιάνει 93 σήμερα... Όταν πιάνει 65 τα ιδια καλώδια εχω!🙂
lightsout Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Η Vodafone σου δίνει VDSL στο Μοσχάτο???? Γιατί στην Καλλιθέα, που οι καμπίνες είναι της WIND, έδινε μόνο DSL έως 24, κι έπρεπε να περιμένω έναν ολόκληρο χρόνο για να λήξει το συμβόλαιο που είχα και να πάω στη WIND.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα