hercoulis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα πρόβλημα που μου προέκυψε στο λογαριασμό του φ/β. Το λογαριασμό τον έχω 10 χρόνια, δεν είμαι fun να ανεβάζω φωτο,να κοινοποιώ,ούτε παιχνίδια, ούτε αγορές διαμέσω της εφαρμογής. Ωστόσο παρακολουθώ ομάδες του , το μαρκετ place με τις αγγελίες, καμιά ενημερωτική σελίδα, ένα πανεπιστήμιο,αυτά. Φίλους 250 όχι αγνώστους. Την εφαρμογή την έχω εγκατεστημένη στο κινητό. Πριν 10+ μέρες πρόσεξα πως είχα πολλές ενημερώσεις (η καμπάνα κόκκινη) και πατάω να δώ και μένω με το στόμα ανοιχτό.. ήταν μια ομάδα (όνομα stabiliti23) στην οποία ήμουν διαχειριστής-δημιουργός, και μάλιστα μιλούσαν και μέλη σε μια γνώσσα μάλλον Ινδική! Την διαγράφω τη σελίδα.. αλλά μετά απο δυο τρείς μέρες να τη πάλι. Μπήκα στο φβ απο το pc, επειδή το διαχειρίζεσαι καλύτερα απο εκεί και, μου άνοιξε μια σελίδα, διαχείριση διαφημίσεων, με έδρα στη New York, που δεν την είχα ξανα δεί, και μάλιστα έχω και αριθμό λογαριασμού στη σελίδα αυτή. (άγνωστος αριθμ. λογαριασμού) και μου έρχεται και ένα μήνυμα απο το φ/β στο email στα κυριλλικά (ρώσικα google translate) που μου λέει Συγχαρητήρια δημιουργήσατε μια σελίδα για το Stabiliti23!, αξιοποιήστε στο έπακρο τη σελίδα κλπ. Όσο και άν προσπάθησα να σβήσω, δε τα κατάφερα. Έστειλα στο φ/β, 2 μηνύματα καμιά απόκριση μέχρι στιγμής. Μάλιστα χθες το βράδυ μου ήρθε πάλι ενημέρωση ότι η χώρα της κύριας τοποθεσίας μου θα εμφανίζεται στη σελίδα Stabiliti23!!! Δε ξέρω τι άλλο να κάνω,(έχω αλλάξει κωδικούς) και θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ή έχει δημιουργήσει τέτοιες ομάδες, να με συμβούλευε πως να τα διαγράψω, να μη τα ξαναδώ. Στη τελική θα διαγράψω και το φ/β. (Θα ανεβάσω και φωτογραφίες)
neo80 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Τσέκαρε μία τον κωδικό σου αν υπάρχει στη βάση δεδομένων αν υπάρχει άλλαξε τον με κάποιον που να μην υπάρχει. Επίσης χρησιμοποίησε το last pass. Και τέλος ενεργοποίησε το two Factor Authentication αν θες. 1
hercoulis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα έκανα αυτά και σε ευχαριστώ! Τώρα για την ιστορία να πω ότι, έχω αλλάξει κωδικούς παντού, μάλιστα ψάχνοντας βρήκα πριν λίγες μέρες (17/02) μια ενημέρωση στο email απο το paypal ότι κάτι πάει στραβά με το λογαριασμό αλλά αμέλησα να το διαβάσω τότε. Στη συνέχεια στο φβ ανακάλυψα ότι το μάρκετ place (?), δημιουργεί ένα λογαριασμό σε όλους μας για να μπορούμε να διαχειριζόμαστε τις διαφημίσεις. Πηγαίνοντας (απο p.c.) στην αρχική σελίδα πάνω δεξια, δίπλα στο ερωτηματικό και στη καμπάνα βελάκι > ρυθμίσεις και σε βγάζει στις Γενικές ρυθμίσεις λογαριασμού, στο κέντρο της σελίδας υπάρχει η επιλογή > Επαφή διαφημιστικού λογαριασμού. Πατάμε το μολυβάκι ή την επεξεργασία και > ρυθμίσεις διαφημιστικού λογαριασμού. Και ανοίγει η > Διαχείριση διαφημίσεων, πάνω δεξιά είναι το όνομά μας, έχουμε δηλαδή ένα λογαριασμό. (εγώ έχω τρεις εδώ!! Εγώ + Hj 02 04 36 + 02 04 036). Στην αριστερή μεριά είναι οι ρυθμίσεις πληρωμών, το πατάμε και πρέπει όσοι μπαίνουμε για πρώτη φορά και δεν το έχουμε κάνει ποτέ χρήση να έχουμε - Οφειλόμενο ποσό 0,00 Ευρώ! Λοιπόν, στον ένα απο τους τρεις λογαριασμούς βλέπω πως έχω όφελος, 7,97 δολάρια!! Δηλαδή αν βάλεις κάρτα για αγορά, θα πάρει τα 7,97. Έστειλα ένα μήνυμα στο φβ και ένα σκριν σοτ και περιμένω τη συνέχεια... ( Η σειρά που περιέγραψα είναι > https://www.facebook.com/settings > https://www.facebook.com/ads/manager/account_settings/information/?act=2622205708035034&pid=p1&page=account_settings&tab=account_information ) Ανεβάζω φώτο, έσβησα μονάχα τα email και λοιπά μου στοιχεία Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από hercoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα