kotsos1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά ερώτηση, θέλουν να μου επιστρέψουν λεφτά μέσω PayPal και μου ζήτησαν λογαριασμό να τους στείλω, τι στέλνω το iban της τραπέζης που είναι συνδεδεμένος το paypal?
Cell_7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Αν είναι να σου στείλουν λεφτά μέσω PayPal πρέπει να έχεις λογαριασμό PayPal και εσύ όπου έχεις συνδεδεμένο τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Έπειτα απλά τους στέλνεις το e-mail του λογαριασμού PayPal σου. Τα χρήματα θα μπουν στην PayPal σου και από εκεί θα τα "τραβήξεις" στον τραπεζικό σου λογαριασμό. 1
kotsos1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Cell_7 είπε Αν είναι να σου στείλουν λεφτά μέσω PayPal πρέπει να έχεις λογαριασμό PayPal και εσύ όπου έχεις συνδεδεμένο τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Έπειτα απλά τους στέλνεις το e-mail του λογαριασμού PayPal σου. Τα χρήματα θα μπουν στην PayPal σου και από εκεί θα τα "τραβήξεις" στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Ωραία μια χαρά, έχω λογαριασμό paypal αλλά μόνο αγορές έχω κάνει αφού τον έχω συνδεμένο με τη χρεωστική κάρτα και κατά επέκταση με τον λογαριασμό τραπέζης, δηλαδή απλά το email του λογαριασμού paypal στέλνω , ευχαριστώ φίλε να σαι καλά Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από kotsos1983
LaMereda Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Ναι, του δίνεις απλά το e-mail που έχει ο λογαριασμός σου στο paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα