Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλσηπέρα,

Έχω βάλει στο μάτι κάποια αντικείμενα από το κατάστημα:

https://www.theknightshop.com/

με έδρα την Αγγλία.

Με πρόλαβε ένας φίλος και μου είπε την ταλαιπωρία του με αντίστοιχα αντικείμενα ( Replica σπαθιού από ταινία ) που παρήγγειλε από Ισπανία...να τα πω στα γρήγορα... τον καλέσανε στο τελωνείο, τον κάλεσε και παρουσιάστηκε στην Αστυνομία και μάλιστα μετά από μήνες τον καλέσανε και σε δικαστήριο για εισαγωγή παράνομου όπλου!!!!   παρόλο που είχε όλα τα χαρτιά ότι το προϊόν είναι διακοσμητικό και replica  αντικειμένου ταινίας. Τελικά έμπλεξε άσχημα, έχασε τα λεφτά και δεν πήρε ποτέ το αντικείμενο μιας και κατασχέθηκε!!!

Ξέρει κανείς αν σήμερα υπάρχει τρόπος να κάνω αντίστοιχη αγορά νόμιμα και χωρίς πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mando είπε

δεν αξιζει να μπλεκεις , δες μπας και βρεις κανα μαγαζι Ελλαδα.

Ελα ντε....δεν τα βρίσκω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα παντως ενας στο διπλανο στενο αγοραζει σπαθια αβερτα (με DHL σαν μεταφορεα) απλα δεν ξερω απο που (σπαθια διακοσμητικα που βεβαια με μια μικρη προετοιμασια γινονται κανονικα).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
Στις 29/2/2020 στις 2:41 ΠΜ, Salvation81 είπε

Εμενα παντως ενας στο διπλανο στενο αγοραζει σπαθια αβερτα (με DHL σαν μεταφορεα) απλα δεν ξερω απο που (σπαθια διακοσμητικα που βεβαια με μια μικρη προετοιμασια γινονται κανονικα).

Μήπως έχει κάποια άδεια αντίστοιχου καταστήματος;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, atrus74 είπε

Μήπως έχει κάποια άδεια αντίστοιχου καταστήματος;

Μαγαζι με εκτυπωτες εχει δεν νομιζω πως γινεται κατι τετοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/2/2020 στις 3:19 ΜΜ, atrus74 είπε

Καλσηπέρα,

Έχω βάλει στο μάτι κάποια αντικείμενα από το κατάστημα:

https://www.theknightshop.com/

με έδρα την Αγγλία.

Με πρόλαβε ένας φίλος και μου είπε την ταλαιπωρία του με αντίστοιχα αντικείμενα ( Replica σπαθιού από ταινία ) που παρήγγειλε από Ισπανία...να τα πω στα γρήγορα... τον καλέσανε στο τελωνείο, τον κάλεσε και παρουσιάστηκε στην Αστυνομία και μάλιστα μετά από μήνες τον καλέσανε και σε δικαστήριο για εισαγωγή παράνομου όπλου!!!!   παρόλο που είχε όλα τα χαρτιά ότι το προϊόν είναι διακοσμητικό και replica  αντικειμένου ταινίας. Τελικά έμπλεξε άσχημα, έχασε τα λεφτά και δεν πήρε ποτέ το αντικείμενο μιας και κατασχέθηκε!!!

Ξέρει κανείς αν σήμερα υπάρχει τρόπος να κάνω αντίστοιχη αγορά νόμιμα και χωρίς πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

Αυτό που λες δεν το έπαθε ένας φίλος σου αλλά ένας τύπος που είχε αγοράσει ένα σπάθι απο τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πριν καμιά 20αρια χρόνια. Υπάρχει η ιστορία στο internet.

Κατά τα άλλα, εγώ είχα πάρει ένα σπαθί απο ebay, Αμερική διακοσμητικό και είχα βγάλει όλα τα χαρτιά που χρειάζοταν. Πήρε πολλούς μήνες. Αν θες μπορείς να διαβάσεις.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
Στις 2/3/2020 στις 11:39 ΠΜ, Silverage είπε

Αυτό που λες δεν το έπαθε ένας φίλος σου αλλά ένας τύπος που είχε αγοράσει ένα σπάθι απο τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πριν καμιά 20αρια χρόνια. Υπάρχει η ιστορία στο internet.

Κατά τα άλλα, εγώ είχα πάρει ένα σπαθί απο ebay, Αμερική διακοσμητικό και είχα βγάλει όλα τα χαρτιά που χρειάζοταν. Πήρε πολλούς μήνες. Αν θες μπορείς να διαβάσεις.

Αυτό που λες το έπαθε φίλος και δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση που αναφέρεις....ήταν σπαθί από την ταινία Highlander και δεν ήταν από ebay USA αλλά από μαγαζί στην Ισπανία.

Γνωρίζω ότι με προϊόντα εκτός Ε.Ε. υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και γιαυτό ρωτάω αν υπάρχει λύση για αγορά από Αγγλία.

Πάντως με αυτά που διαβάζω λέω τελικά να μην το ρισκάρω μιας και η Ελληνική νομοθεσία σε αυτά τα θέματα πάει 100 χρόνια πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...