Georgia_ni Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω θέλω να κάνω check in στην Ryanair και ζητάει ημερομηνία λήξης ταυτότητας τι βάζω; επίσης στον αριθμό εγγράφου ταυτότητας το γράφω ελληνικά ή ξένα; τα δύο πρώτα γράμματα; ΑΚ0000 με κενό ή χωρίς στους αριθμούς; ευχαριστώ!
flienky Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Βαζεις οτι η ταυτοτητα ειναι ελληνικη και εχει checkbox να δηλωσεις οτι δεν ληγει. Χωρις κενο.
Georgia_ni Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, flienky είπε Βαζεις οτι η ταυτοτητα ειναι ελληνικη και εχει checkbox να δηλωσεις οτι δεν ληγει. Χωρις κενο. Οπότε βάζω πως δεν λήγει και τα δύο πρώτα γράμματα της ταυτότητας τα γράφω με ξένους χαρακτήρες ή ελληνικά; δηλαδή ax0000 ή αχ0000
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Κεφαλαία δεν είναι στην ταυτότητα;Κεφαλαία είναι το ίδια τα Χ
Georgia_ni Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κεφαλαία δεν είναι στην ταυτότητα;Κεφαλαία είναι το ίδια τα Χ Ναι κεφάλαια είναι απλά με ξένους χαρακτήρες ή ελληνικά; τα δύο πρώτα γράμματα; ευχαριστώ πάρα πολύ
basilis_k6 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Georgia_ni είπε Ναι κεφάλαια είναι απλά με ξένους χαρακτήρες ή ελληνικά; τα δύο πρώτα γράμματα; ευχαριστώ πάρα πολύ γιατι δέχεται ελληνικους χαρακτήρες?
Georgia_ni Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε γιατι δέχεται ελληνικους χαρακτήρες? Δεν γνωρίζω εάν δέχεται απλά θέλω να ρωτήσω εάν είναι με ελληνικούς ή ξένους χαρακτήρες. 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι γράμματα είναι ; Είναι το Α και το Ν
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Georgia_ni είπε Δεν γνωρίζω εάν δέχεται απλά θέλω να ρωτήσω εάν είναι με ελληνικούς ή ξένους χαρακτήρες. Είναι το Α και το Ν Σοβαρολογείς; Το Α και το Ν ;Εχουν διαφορα σε λατινικά ή ελληνικά;
basilis_k6 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Σοβαρολογείς; Το Α και το Ν ;Εχουν διαφορα σε λατινικά ή ελληνικά; σκάλωσα τωρα. αν είχε το "Θ"? νομιζω οι παλιες ειχαν ελληνικους χαρακτήρες
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε σκάλωσα τωρα. αν είχε το "Θ"? νομιζω οι παλιες ειχαν ελληνικους χαρακτήρες Δεν ταξιδευεις γιατί είναι παλιά οπότε δεν θα έχει στα λατινικά τα στοιχεία. 1
basilis_k6 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν ταξιδευεις γιατί είναι παλιά οπότε δεν θα έχει στα λατινικά τα στοιχεία. σωστο. αρα λογικα το σαιτ δεν δεχεται καν ελληνικους χαρακτήρες
eidikos33 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Georgia_ni είπε Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω θέλω να κάνω check in στην Ryanair και ζητάει ημερομηνία λήξης ταυτότητας τι βάζω; επίσης στον αριθμό εγγράφου ταυτότητας το γράφω ελληνικά ή ξένα; τα δύο πρώτα γράμματα; ΑΚ0000 με κενό ή χωρίς στους αριθμούς; ευχαριστώ! ποτε εχει εκδοθει η ταυτοτητα σου?
dpolal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Georgia_ni είπε Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω θέλω να κάνω check in στην Ryanair και ζητάει ημερομηνία λήξης ταυτότητας τι βάζω; επίσης στον αριθμό εγγράφου ταυτότητας το γράφω ελληνικά ή ξένα; τα δύο πρώτα γράμματα; ΑΚ0000 με κενό ή χωρίς στους αριθμούς; ευχαριστώ! Εκτός αν φεύγεις αύριο ή μεθαύριο πήγαινε την Δευτέρα με 2 φωτογραφίες ταυτότητας στο ΑΤ της περιοχής σου και άλλαξε την, είναι απλή υπόθεση. Ταξίδεψα πριν από 3 εβδομάδες με Ryan έχωντας μαζί μου μόνο την παλιά ταυτότητα που αναγράφει τα στοιχεία σε ελληνικά και αγγλικά αλλά είναι γραμμένα στο χέρι με στυλό και δεν είχα πρόβλημα. Βέβαια με δυσκόλεψαν, γκρίνιαξαν και την έψαξαν αρκετά πριν μπορέσω να περάσω τα κοντρόλ αλλά πήγα και ήρθα κανονικά. Στον αριθμό της ταυτότητας που δήλωσα στο site της εταιρείας πέρασα μόνο τα νούμερα γιατί η δικιά μου έχει το γράμμα Φ. Πάντως να έχεις απορία για τα γράμματα Α και Ν ακούγεται κάπως.
eidikos33 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, dpolal είπε Εκτός αν φεύγεις αύριο ή μεθαύριο πήγαινε την Δευτέρα με 2 φωτογραφίες ταυτότητας στο ΑΤ της περιοχής σου και άλλαξε την, είναι απλή υπόθεση. Ταξίδεψα πριν από 3 εβδομάδες με Ryan έχωντας μαζί μου μόνο την παλιά ταυτότητα που αναγράφει τα στοιχεία σε ελληνικά και αγγλικά αλλά είναι γραμμένα στο χέρι με στυλό και δεν είχα πρόβλημα. Βέβαια με δυσκόλεψαν, γκρίνιαξαν και την έψαξαν αρκετά πριν μπορέσω να περάσω τα κοντρόλ αλλά πήγα και ήρθα κανονικά. Στον αριθμό της ταυτότητας που δήλωσα στο site της εταιρείας πέρασα μόνο τα νούμερα γιατί η δικιά μου έχει το γράμμα Φ. Πάντως να έχεις απορία για τα γράμματα Α και Ν ακούγεται κάπως. ποτε εχει εκδοθει η δικια σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα