TrelosKatsikas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα αγαπητό community. Με έχει κολλήσει τελευταία ένα video που είχαν κάνει κάτι παιδιά απο το φοβερό μου χωριό και το είχαν ανεβάσει στο youtube κάπου στο 2007. Ήταν ένα wannabe αληταμπουράδικο "hip hop" συγκρότημα που ράπαραν , έκαναν παρκούρ και γκράφιτυ. Υπάρχε κάποιος τοπος να πατήσει στο google έναν όρο και να με δώσει μόνο τα αποτελέσματα που έχουν ανέβει σε τοπικό επίπεδο ? Εν τω μεταξύ χρησειμοποιώ duckduckgo αλλά δε νομίζω να έχει τίποτα τέτοιο.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 20 ώρες πριν, TrelosKatsikas είπε Καλησπέρα αγαπητό community. Με έχει κολλήσει τελευταία ένα video που είχαν κάνει κάτι παιδιά απο το φοβερό μου χωριό και το είχαν ανεβάσει στο youtube κάπου στο 2007. Ήταν ένα wannabe αληταμπουράδικο "hip hop" συγκρότημα που ράπαραν , έκαναν παρκούρ και γκράφιτυ. Υπάρχε κάποιος τοπος να πατήσει στο google έναν όρο και να με δώσει μόνο τα αποτελέσματα που έχουν ανέβει σε τοπικό επίπεδο ? Εν τω μεταξύ χρησειμοποιώ duckduckgo αλλά δε νομίζω να έχει τίποτα τέτοιο. Mπορούσες να γράψεις με λευκούς χαρακτήρες σε ασπρο φόντο για να μας στείλεις ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα