Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι μεταξύ TV LG 55UM7610, που την έχει 479 στο eshop και της Samsung UE557092. Βέβαια το σκέφτομαι και για 50αρα σε Samsung, που βγαίνει 365 από Σκρουτζ. Βασικά θέλω να ρωτήσω αν αξίζει τα 80 ευρώ παραπάνω η Lg (400 η 55αρα σε Σκρουτζ). Βέβαια διαβάζοντας εδώ για την Samsung είδα ότι μόνο η 50αρα έχει va panel κι επειδή δεν με ενοχλεί απαραίτητα το σκέφτομαι προς τα εκεί...Να σημειωθεί ότι δεν είμαι τηλεορασακια. Η τελευταία που έχω είναι μια sony bravia 40ara του 2008

Διαθέσιμο budget: 400-480

Απόσταση και γωνία θέασης: 2,5 μέτρα. Ευθεία

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ),  digea,  κτλ]: netflix, παιδικά, δύσκολα πλέον κάνα torrent

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "):50-55

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Μόνο η απόσταση με προβληματίζει ότι είναι μικρή στα 2,5 μετρα

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): δεν νομίζω γιατί δεν ξερω

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν: Αυτά που αναφέρω παραπανω

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): οποιοδήποτε

Επεξ/σία από gkasta
Δημοσ.

Πάρε την 55ru7170 και θα με θυμηθείς την έχω στο εξοχικό και στο δωμάτιο μου εζω πάρει την ιδια αλλά σε 50 ίντσες! 

Αυτη που σου προτεινω έχει va panel με τέλειες αντιθέσεις και πολύ πλούσια χρώματα σε σχέση με τις lg! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω φιλε μου θα σου ελεγα την 55ru7102 ή την 7170,βασικα και οι δυο εχουν VA panel στης 55"

Εμενα ειναι σε αποσταση 2.5-3 μετρων και δεν εχω προβλημα κανενα στην θεαση.

Απο θεμα χαρακτηριστηκων ειναι ελαχιστα και δεν ειναι στο πανελακι που φορανε αλλα στο hardware,δες τα χαρακτηριστικα παρακατω στο link.

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/a0d4a8dd7

Επεξ/σία από Drake27
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να πάρω από τον Κωτσόβολο αυτήν που μου είπατε. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/196648-samsung-ue55ru7102-55

Και με την δωροεπιταγη 60 ευρώ που μου δίνει να πάρω πιο μετά ένα φθηνό soundbar όπως αυτό https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/188278-crystal-audio-casb160-bluetooth

Πώς σας φαίνεται?

Δημοσ.

Ακριβώς. Το κακό είναι ότι η 7172 , όπως και η 7092/7102 δεν μου κάθονται στο τραπεζάκι(90εκατοστα). Είδα ότι η 7402 κάθεται αλλά ανεβαίνω σε τιμή. Μέχρι αύριο θα το σκεφτώ. Να έχω μια καλή τηλεόραση στην καραντίνα ή να κρατήσω τα λεφτά γιατι δεν ξερουμε τι μας ξημερώνει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Samsung UE55RU7400 τι λέει; Καλύτερη από τις προαναφερθείσες;
Ψάχνω κι εγώ μία μέχρι 55" και 500€ 

Επεξ/σία από kapnos23
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kapnos23 είπε

Η Samsung UE55RU7400 τι λέει; Καλύτερη από τις προαναφερθείσες;
Ψάχνω κι εγώ μία μέχρι 55" και 500€ 

υποτίθεται ναι,

και εγώ αυτό ψάχνω στις 65αρες όμως,

η 7402 έχει το dynamic crystal color το όποιο λένε οτι απεικονίζει καλύτερα τα χρώματα,

επίσης νομίζω οτι είναι κάποιος πιο φωτεινή απο τις άλλες (71χχ και 70χχ). ίσως έχει καλύτερη αντίθεση αλλά δεν είμαι σίγουρος

δεν μπόρεσα να βρω και πολλά στα reviews, αποτι κατάλαβα τις έχουν όλες στο ίδιο καζάνι και μπορεί να μην αξίζει η χρηματική διαφορά της 7402

αν έχει κανείς άποψη ας μας πει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...